2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bebeğimin tırnağını keseyim derken serce parmakta ettende azcık kesmişim kanadı gözünden yas gelerek ağladı ben deli gibi ağlayınca susup beni izledi sasırdı galiba bebeğime zarar acı verdim içim paramparça oldu anlatamam

Canim leylacım çok üzüldüm nil bebeğimiz umarım o şeyi takmak zorunda kalmaz ama sen yine de olumsuz düşünme bebekler hemen etkileniyorlar taksa bile geçici olduğunu düşünüp moralini bozmaki nil de etkilenmesin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin bunlar geçici leylacım merak etme herşey yoluna girer bi bakmışsın büyümüş tıpış tıpış evde dolaşiyor fıstıgım.

İnşaallah güzel haberler bekliyoruz canım

Ben henüz almadım. Sen karar verdin mi canım?

Süper bir bilgilendirme olmuş. Teşekkürler.

Canım anne sütü de verebilirsin biz de gribe yakalandık sadece burun akıntısı ve tıkanıklığı vardı.
Anne sütünü burun deliklerine sıktığım da rahatlama geliyordu. Otri bebe ile de çekiyorduk.
Serum fizyolojik çok kullanım da ödem oluşturuyormuş.

canım çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin. Anne karnında olduğu gibi senden etkilenmeye devam ediyor o yüzden sen kendini mutsuz huzursuz etme lütfen sen fıstığı hastalıktan daha çok etkileyebilirsin. Her bebek de bir olmaz başkalarının bebeğine olanları düşünüp yıpratma kendini. Bize Nil'in iyi haberlerini mutlaka bildir. :)

çok sağol umarım iyi aberer veririm sabah dayanamayıp dr tekrar aradım kalçada ki boğumlara bak dedi ve gerçekten boğumlardan biri farklı bandajı takmazsa daha kötü olacak biliyorum ama işte dayanamıyorum

Ahh kuzum, umarım gerek kalmaz canım. Gecemiz kötü geçiyor, burun akıntısı arttı. Nefes alamayınca ememiyorda. Sonra kusuyor umarım çabuk geçer.
otri bebe yap arzucum gerçekten çok iyi geliyuor ahh bu misafirler hep onlar getiriyor evlerimize hastalıkları ben artık misafir kabul etmiycem kızımı kimse üzmesin di,ye umarım gerek kalmaz ama büyük ihtimal takılacak kalça daki boğumlardan biri farklı

Cnm ortopediye mi gittiniz ben kaçırdım yaa ( dur hemen moral bozmak yok leylam, nil bebişimiz çok mutlu bir bebek Allah korusun inş öyle hzuursuz olcağı bir dırum olmaz üZülme hemen (
evet denizcim yaa bakalım sana mesaj atarım dr sonrası yarın tekrar gidicez ve büyük ihtimal bandaj takılacak ve deniz dr bana dün ne dedi biliyormusun takılacak bandaj aynı boba kangru duruşuna benziyor dedim evet bende onu tavsiye ediyorum dedi bende kızım iyi olunca sadece boba alıcam parasını artık düşünmüyorum bile ki gerçekten pahalı bir ürün deniz uygun fiyatlı boba var ama 7-20 kg aralığında var zaten bu bebekler ayda 1 kg alıyor hepi topu bir yada iki ay sonra kullanırsın bu modeli bak sana link atıyorum bizim de bandaj takılıp çıkana kadar bu kadar süre geçer ve ilomuzda böyle olur diye ben böyle bir şey alabilirim
https://www.tuniko.com/Ergonomik-Kangurular,LA_210-2.html/boba-air/boba-air-siyah

umarım zuhal ne yapsam kalbimdeki sızı dinmiyor anlatamam ama takmasza daha fena olacak biliyorum umarım takılırsa bu süre çabucak geçer
İnşaallah güzel haberler bekliyoruz canım
inşallah gül inşallah canım

İnşallah takmak zorunda kalmaz canım benim. Siz de aparatı arabadan eve hiç götürmezsiniz.
umarım nilaycım umarım artık yapılacak ne varsa yapalım diyorum hiç uyumadık sabaha kadar kızın başında bekledik anlatamam yaa belki ben fazla kaygılanıyorum ama ne yapayım zaten minnacık doğdu daha yeni topladı derken şimdide bu çıktı kızım çok mutlu her şeyi düzenli inan gazını bile sorun etmiyordum ki ileri derece kolik bir bebek ama çok güçlü yaa ilacıyla bunu bile atlatmaya çalışıyprdu, tek korkum huyu değişip mutsuz olacak ben nasıl mutlu edicem bebeğimi nasıl yapıcam

Benimki de uykusu olduğu halde uyumuyor.

bebeğinde konak olanlar neler yapıosunuz?
benim bebeğimin saçında değil de sanırsam kaşlarında konak var.. sarı kabuklar var kaşlarında..

Arkadaşlar bu annenin içtiği kimyon çayı nasıl yapılıyor ölçüleri nedir

kızlar bebeğimin kaşlarına bakar mısınız .. konak mı?
şimdiye kadar önemsemedim geçer sandım ama arttı.

Eklentiler

• 2016-01-23 11.01.19.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 109
Konak olmussunuz evet. Zeytinyağı sürüp bi 10 dakika bekletin sonra yumuşak bi tarakla temizleyin. Her banyosunda yaparsanız temizlenir hemencik.

Aynen ya gider her türlü kilolar meltemcm önemli olan bebişlerimiz beslensin bol bol süt olsun
Kilo alımı nsıl oldu badişin iyi misiniz cnmcım

Ne bileyim canm ya, bi bakiyoruz 3 günde 150 gr aliyo sevinyrz bi bakiyoruz 1 haftada 140 gr aliyo üzülüyoruz
3340 gr doğdu, 1 ay sonunda 3920 gr di Pek de kılo almadi yanı, cok az emiyo Emerken direk 10.dk sonunda uyuyakaliyo Gece gunduz fark etmez hiç uzun uzun ememiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…