• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gittik pınarcım sorma yaa 2 dr gittik en son emot hastanesinde aldık soluğu çokk iyi bir hastane gerçekten içimiz rahat etsin diye ama netleşmedi daha şimdilik pavlik bandajı takılabilir dedi pazartesi kesinleşecek herşey çok moralim bozuldu pınar bu bandaj çok sıkıntılıymış bebekler huy değiştirip mutsuz oluyorlarmış ama kızımın iyiliği için takılacaksa yapacak bir ama mutlu kızım gidecek sinirli huysuz mutsuz bir bebek olacak ona çok üzüldüm

Geçmiş oldun leylosum :(
İnş kısa zamanda halledilir, allah dermansiz dert vermesin, bizim badişin vajinasinda fazladan bi parça tespit etti daha ne oldugu tam belirlenmedi, ağla ağla bi hal oldum, sonra dedim ki kızım sağlıklı ve benm yanmda Allab dermansz dert vermesin

çok sağol bu saat oldu hala uyumadım sinirden üzüntüden kullananların yorumlarını okuyorum hepsinin bebekleri çok mutsuz olmuş ama tek temennim erken teşhis olması umarım pazartesi dr takmayalım ihtiyacı yok çok iyi durumda demesi
bu arada bu kalça usg olayı bir defalık değilmiş meğer 4. aya kadar muhakkak çocuk dr değil bir ortopedist görmeliymiş eğer böye yapan varsa ben bilgi vereyim çocuklar ileride ya topallıyormuş yada çok ağrılı bir süreçten geçebiliyorlarmış

çok sağol nilaycım umarım olmaz ve umarım kullanmak zorunda kalmaz masumca yatağında uyuyan bir bebek ya saatli uyuyup saatli kalkan her şeyi saatli seven bizi yormayan bebeğim gidecek mutsuz huzursuz bebek olacak anlatamam çok üzücü aşıda bile çok sarsıldı ağlaması falan fenaydı bunda nasıl olur hiç bilmiyorum ama çok dua ediyorum takmak zorunda kalmayalım diye dr aparatı alın ama takmak gerekli olmayabilir diye söyledi ve biz aparatı arabada bıraktık eve bile getiremedik üzüntüden

Kuzum benm ya, üzülme :( önemli olan niloşun sağlığına kavusmasi Belkş brz sıkıntı cekersinz simdi ama ilerde niloş tam sağlıklı olur

leylam355 leylam355 Geçmiş olsun cnm üzülme dicem ama insanin elinde olmuyo tabi ama yine sıkma canini atlatacaksiniz allahin izniyle bunu her bebek umutsuz huysuz olcak diye birşey yok bebekten bebeğe değişir inş.bu zaman gözün acip kapana kadar cabuk ve sorunsuz atlaticaksiniz ben inaniyorum buna

Bebeğimin tırnağını keseyim derken serce parmakta ettende azcık kesmişim kanadı gözünden yas gelerek ağladı ben deli gibi ağlayınca susup beni izledi sasırdı galiba :KK43: bebeğime zarar acı verdim içim paramparça oldu anlatamam
Kiyamam kuzuya bende kestim çok dipten kesemedim canini acie diye ama hala tirnaj uzun kalmis elini acinca yüzünü çiziyor bida kesmem lazim tırsıyorum kanar diye

Geçmiş oldun leylosum :KK43:
İnş kısa zamanda halledilir, allah dermansiz dert vermesin, bizim badişin vajinasinda fazladan bi parça tespit etti daha ne oldugu tam belirlenmedi, ağla ağla bi hal oldum, sonra dedim ki kızım sağlıklı ve benm yanmda Allab dermansz dert vermesin
umarım meltemcim sizde geçmiş olsun umarım ne olduğu çözülür

Ne bileyim canm ya, bi bakiyoruz 3 günde 150 gr aliyo sevinyrz bi bakiyoruz 1 haftada 140 gr aliyo üzülüyoruz :KK43:
3340 gr doğdu, 1 ay sonunda 3920 gr di Pek de kılo almadi yanı, cok az emiyo Emerken direk 10.dk sonunda uyuyakaliyo Gece gunduz fark etmez hiç uzun uzun ememiyo :KK43:
Kilo alimi kesinlikle iyi meltemcim. 600 gram almış görünüyo ama 3340ın bi kısmı da ödemdi... aslında 600 den de fazla almış. Burda 1-1,5 kilo alan Bebişler de var evet ama, seninki de iyi. Her bebek aynı olmaz. 1 kilo alan bebeklere bakarak üzülme.

leylam355 leylam355 Geçmiş olsun cnm üzülme dicem ama insanin elinde olmuyo tabi ama yine sıkma canini atlatacaksiniz allahin izniyle bunu her bebek umutsuz huysuz olcak diye birşey yok bebekten bebeğe değişir inş.bu zaman gözün acip kapana kadar cabuk ve sorunsuz atlaticaksiniz ben inaniyorum buna
çok sağol halimecim gerçekten çok doğru dediklerin inşallah temennilerin gerçek olur benim de tek isteğim bu yönde

Kilo alimi kesinlikle iyi meltemcim. 600 gram almış görünüyo ama 3340ın bi kısmı da ödemdi... aslında 600 den de fazla almış. Burda 1-1,5 kilo alan Bebişler de var evet ama, seninki de iyi. Her bebek aynı olmaz. 1 kilo alan bebeklere bakarak üzülme.

Ne bileyim zeynepcim ya, dr da az az diye diye hep stres etti beni Kadın inatla sütün az dio, sütümün aktığı halde bebeğin yorgunluk ve uykudan ememediğine inandıramadm kadını

kızlar bebeğimin kaşlarına bakar mısınız .. konak mı?
şimdiye kadar önemsemedim geçer sandım ama arttı.
aslıcım sanki deride gözenekler açılıyor gibi kaş ve tüyler için yada bebek dersi çabuk geriliyor büyüdükleri için gerilip kurumuş da olabilir ama konak gibi değil bence yani umarım değildir

Evet gogus bolgesinde full sanki isilige benzer kuru kirmizi noktalar dolu.. ole olunca ne oluyor ki
canım aynısı benim bebeğimde de var .Çevremdekiler isilik dediler ,et değiştiriyordur dediler geçer dediler aldırmadım ilk zamanlar.İlk alın çevresi ve kaşlarında sarı kabuklanmalar vardı,sonra yüzünde ve vücudunda da kırmızı pütürlükler gördüm. Endişelendim hemen ertesi gün doktora götürdüm.Çocuklarda sık görülen atopik dermatit dedi.Yani bir çeşit egzama.Eğer ailede alerjik durum varsa bebekte bu şekilde görülebiliyormuş.Zamanla geçer dedi.Krem losyon şampuan verdi.Şuan bayağı azaldı çok şükür.Canım seni endişelendirmek istemem ama bebeğinin yüzündeki kızarıklıkları da görünce yazmak istedim ki ne kadar erken teşhis edilirse dağılmadan o kadar çabuk iyileşiyormuş.İnşallah senin bebeğininki sadece isiliktia fakat yine de en azından bir çocuk doktoruna göstermeni öneririm.

Back