canım hcg yı bılmem ama bu hafta gorunur kesecıkler ben delı gıbı ayın 13unu beklıyorum ıns o gun pıtpıtlarını duyarım zaman gecmıyo oyalancak bıseyde bulamıyorumEvet yaa kese görenler hcgleri kaçtı öncü söyleyebilirler mı .merak edıyoruz
kızlar bu keseyi görenler vajinal mi abdominal mi gördüler ? Ve beta hcg leri kaçtı
Evet yaa kese görenler hcgleri kaçtı öncü söyleyebilirler mı .merak edıyoruz
Ben keseyi görmden 4 gün önce yaptırdım testi.Degerim 2658di..Ultrasonla da karından bakıldı
Çok yusek maşallah sat kac?Ben keseyi görmden 4 gün önce yaptırdım testi.Degerim 2658di..Ultrasonla da karından bakıldı
1 Mart..Ben de değerin yüksekliğinden acaba ikiz mi diye dusundum ama doktor bebegin %99 tek dediÇok yusek maşallah sat kac?
Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhh1 Mart..Ben de değerin yüksekliğinden acaba ikiz mi diye dusundum ama doktor bebegin %99 tek dedi
18Daha önce kaçtı degerin ilk ölçturdugunde :)
Kaç günden yükseldi degerin
Insaallah canim dualarim sizinle..Üstüne gorme olduğunu sanmiyorun çünkü kalp atisini da duymamiz gerekirdi o zmn..Doktor deger icin normal dedi:)Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhhDarısı bızede dua et olur muu
Ozel olarak kalbi dinlemek icin cagirmadi 1 ay sonra gel dedi..Ben de cok sik ultrasona girmek istemiyorum zaten.Ne olur ne olmaz:)Seninki rahat onbini bulmuştr, kalp dinleme için ne zaman çağırdı peki
Pazar günü 18 di adetime 4 gün vardi bugün 2 gün geçmiş oldu 555 olmuş[QUOTEnur, post: 40319221, member: 573907"]Kaç günden yükseldi degerin
TelefondN öyle oluyor canım.gırıs yaptıktan sonra benı hatırla butonunu seç çıkmasınYa kızlar ben tlfdan giriyorum beni atiyor devamli bide cevap yazarken bi değişik oluyor yazilarim neden sizcee
kızlar bende bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım.Beta-HCG 2172 çıktı sat 1 martSeninki rahat onbini bulmuştr, kalp dinleme için ne zaman çağırdı peki
aynen canım ya benım cok sancım var adet olcak gıbı sızdede oluyomu sureklı kontrol etmekten bı acayıp oldum kalp atıslarını duysaydık hayırlısıylaselam aralik anneleri :)) Bugün ilaclarimi kullanmaya basladim progestan, omega, folik asit ve kan sulandirici coraspin.çok heycanliyiz ya askerlik gibi şafak sayiyoruz :))))
İnşallah bi aksilik olmasindacnm normal diyorlar yerleşmeye çalışıyor ve kendine yer arıyor pıtırcıklar :) yani umarım normaldir.
İnşallah merakdan duramıyorum pazartesi gidicem emin olamıyorum hamilemiyim deilmiyim:)hayırlı olsun bu arada tebrik ederim cnm.hakkat erken döllenme gibi :) çiftr çifter artsın inşallah