2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet yaa kese görenler hcgleri kaçtı öncü söyleyebilirler mı .merak edıyoruz
canım hcg yı bılmem ama bu hafta gorunur kesecıkler ben delı gıbı ayın 13unu beklıyorum ıns o gun pıtpıtlarını duyarım zaman gecmıyo oyalancak bıseyde bulamıyorum

E="Papatya 24, post: 40318349, member: 670964"]Progestan verdi mi[/QUOTE]
Hayir vermedi sadece folik asit kullan dedi

1 Mart..Ben de değerin yüksekliğinden acaba ikiz mi diye dusundum ama doktor bebegin %99 tek dedi
Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhh Darısı bızede dua et olur muu

Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhh Darısı bızede dua et olur muu
Insaallah canim dualarim sizinle..Üstüne gorme olduğunu sanmiyorun çünkü kalp atisini da duymamiz gerekirdi o zmn..Doktor deger icin normal dedi:)

[QUOTEnur, post: 40319221, member: 573907"]Kaç günden yükseldi degerin[/QUOTE]
Pazar günü 18 di adetime 4 gün vardi bugün 2 gün geçmiş oldu 555 olmuş
Bizim seninle gunlerimiz yakin seninki kac canim

Ya kızlar ben tlfdan giriyorum beni atiyor devamli bide cevap yazarken bi değişik oluyor yazilarim neden sizcee

[QUOTEnur, post: 40319221, member: 573907"]Kaç günden yükseldi degerin
Pazar günü 18 di adetime 4 gün vardi bugün 2 gün geçmiş oldu 555 olmuş
Bizim seninle gunlerimiz yakin seninki kac canim[/QUOTE]
Benım 177cıktı Pazartesi günü dün 500 çıktı.ama benimki gec döllenme.

selam aralik anneleri :)) Bugün ilaclarimi kullanmaya basladim progestan, omega, folik asit ve kan sulandirici coraspin.çok heycanliyiz ya askerlik gibi şafak sayiyoruz :))))
aynen canım ya benım cok sancım var adet olcak gıbı sızdede oluyomu sureklı kontrol etmekten bı acayıp oldum kalp atıslarını duysaydık hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…