2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet yaa kese görenler hcgleri kaçtı öncü söyleyebilirler mı .merak edıyoruz:KK39:
canım hcg yı bılmem ama bu hafta gorunur kesecıkler ben delı gıbı ayın 13unu beklıyorum ıns o gun pıtpıtlarını duyarım zaman gecmıyo oyalancak bıseyde bulamıyorum

E="Papatya 24, post: 40318349, member: 670964"]Progestan verdi mi[/QUOTE]
Hayir vermedi sadece folik asit kullan dedi

1 Mart..Ben de değerin yüksekliğinden acaba ikiz mi diye dusundum ama doktor bebegin %99 tek dedi:emir_bebek:
Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhh :KK35:Darısı bızede dua et olur muuHoppa

Bacım sen üstüne fılan görmüşün heralde baya yüksek deger.ilk defa boyle yüksek deger duyuyorum masallahhh :KK35:Darısı bızede dua et olur muuHoppa
Insaallah canim dualarim sizinle..Üstüne gorme olduğunu sanmiyorun çünkü kalp atisini da duymamiz gerekirdi o zmn..Doktor deger icin normal dedi:)

[QUOTEnur, post: 40319221, member: 573907"]Kaç günden yükseldi degerin[/QUOTE]
Pazar günü 18 di adetime 4 gün vardi bugün 2 gün geçmiş oldu 555 olmuş:nazar:
Bizim seninle gunlerimiz yakin seninki kac canim

Ya kızlar ben tlfdan giriyorum beni atiyor devamli bide cevap yazarken bi değişik oluyor yazilarim neden sizcee

[QUOTEnur, post: 40319221, member: 573907"]Kaç günden yükseldi degerin
Pazar günü 18 di adetime 4 gün vardi bugün 2 gün geçmiş oldu 555 olmuş:nazar:
Bizim seninle gunlerimiz yakin seninki kac canim[/QUOTE]
Benım 177cıktı Pazartesi günü dün 500 çıktı.ama benimki gec döllenme.

selam aralik anneleri :)) Bugün ilaclarimi kullanmaya basladim progestan, omega, folik asit ve kan sulandirici coraspin.çok heycanliyiz ya askerlik gibi şafak sayiyoruz :))))
aynen canım ya benım cok sancım var adet olcak gıbı sızdede oluyomu sureklı kontrol etmekten bı acayıp oldum kalp atıslarını duysaydık hayırlısıyla

X