2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oy yerim ya bizim sipada yakalarsa affetmiyor

Ilk iki sorunun cevabını bilmiyorum ama genel anestezi oldum ben çok memnun kaldım sorun yaşamadım

Canım tomrisin emzirme notlarını okumanı tavsiye ederim. İnternette var.

Göğüslerin yumuşaması olgunlaştığını gösterirmiş. Yani yeterli miktarda süt ürettiğini. Uzun süre emzirme olmayınca ağır ve ağrılı oluyor. Geceleri daha geniş aralıklarla emiyorsa ondan öyledir. Benim kızım da 3 gündür geceleri 5 saat uyuyor. Sabah taş gibi olmuş oluyor.

Valla hic Dr.sormadim cevremde ne kadar bebek büyüten varsa veriyomus sende ver diye tuturdular bende arada bir veriyorum
Bana da su ver diye tutturdular. Ama vermedim. Doktora da sormadım.

sohrabbb sana bahsettiğim yazım yukarıda

Benim kızım da mememle kavga ediyor

Teşekkürler canım.

evet ya ateşlend, huysuzlandı tam iyi oldu derken 3 günsonrada verem aşısı vuruldu oda ateş yaptı ama atlattık 3. ay hiç aşı yok rahat olacak kızım
Rotavirüsü aşısı 2 ile 6.ay arası yapılıyormuş. 2.ay zaten 3 tane aşı olduğu için hemşire bana 3.ayı tavsiye etti.
bizim dr da hazır 2. ay aşı zaten olacak 3. ay bo kalsın vücutları dinlensin diye vermedi hemen olduk ve atlattık umarım sizde kolaylıkla atlatırsınız

kuzum hemen iyi olsun bebeğin hastalık bebeklerimizden uzak dursun şu aralar tek istediğim şu kara lkışı atlatalım hasta olmasın bebekler daha fazla evlere k,mse gelmesin artık başka bir şey dilemez oldum kv mi bile unuttum neredeyse bu korkular yüzünden

Cnm bnm bazen acıyor uçları eğer çok çektiyse çok emdiyse fln ama geçiyor bir kaç saate.
Rengi bnm değişmedi aynı bilemedim o yüZden kremden etkilenmemiştir bence
ya benib bildiğin eski rengine döndü meme uçları ama sütte normal geliyor acaba bu durum normalmi bu arada yarın ortopedi dr götürücez kızımı bakalım neler söylecek

Bizimki seviyor gece uykusu inşallah böyle gider 12 de yatıyo uyanmazsa 3 gibi biberonla süt veriyorum bir daha 6 gibi uyanıyor yanlış mı yapıyorum kendi mi uyanmalı bide gündüz düzeniniz var mı

Kızlar kanama bitmişti akşam yine geldi 50 gün oldu nerdeyse

Ben eşime güvenmiyorum o sabah 7 de gidiyor sonra yanıma alıyorum oğlumu

Bizimde oldu oyle cnm ben koltuk altina bacaklara felan nemli kalmasin diye pudra surdum ovusturdum 2 gune gecti valla simdi cok sukur o konuda iyiyiz poponunda kuru kalmasina dikkat et silince pudrala cok iyi geliyor valla niveanin pisk kremini kullaniyorum ben hic olmadik valla

Bende gece 10 gibi yikiyorum masajlar sonra emme bi bakmisiz uyumus sonra cok sukur gece guzel geciyor aynen kizlar gece yikayin cok rahatliyor bebekler valla bikere enistem rahatsizlaninca esim gidecek diye 7 de yikadik o gece perisan oldum uyudu bu hemen gece uyku kalmadi tabi hep ayakta perisan olmustum daha tovbe ettim gece yikiycam kv gece yikanmasini pek istemiyor ama gece yikanmazmis ben yikiyorum valla rahat ediyorum napim

Yanınızda nasıl cesaret ediyosunuz? Ben ezeriz filan diye korkuyorum. Yanıma bebeği aldığımda kasilmaktan uyuyamıyorum
Valla kuzum bende aliyorum bazen yanima ama cok huysuzlanmissa zaten ayri odalardayiz esimle yatak odasi petek ol.asina ragmen sogyk biz mecburen cunyirla baska odadayuz , ( cok huysuzlaninda yanima aliyorum yaoamm saniyordum ama valla cok guzel yatiyorhz

Bazen yüzüstü koynumda uyuyor bende uyuyorum valla çok rahat ediyoruz ikimizde

Geçen akşam yıkadım 8 de uyudu sabah 8 e kadar gözünü açmadı sadece karnını doyurmak için uyandı gözünü açmadan geri uyudu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…