Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebekler demir eksikliğinde dolayı fazla uyurlar ama 20 saatten fazlaysa bence şüphelen değilse kontrolde dr sor benceKızlar bebiş iki gündür gündüzde çok uyuyor sanki hala bu kadar çok uyuması normal mi
Bende kessyim diyorum annemler kiziyor ya bebek diye nolcak anlamiyorumkiBen kestim nurcan eldiven takmiyorum o yüzden 40 i çıkmadan kestim
Bizimki 10da yikanmaya alisti ben hep iyle yikadim uyuttum bi gun sasinca cocugun dengesi karisti heralGeçen akşam yıkadım 8 de uyudu sabah 8 e kadar gözünü açmadı sadece karnını doyurmak için uyandı gözünü açmadan geri uyudu maşallah
Aynen yaa oylede guzel kokuyorlar mis miss ayyy yiyesim geliyor koklayarak uyuyorumBazen yüzüstü koynumda uyuyor bende uyuyorum valla çok rahat ediyoruz ikimizde
Eldiven takiyorsan nemli oldugundan cabuk uzar dur ya bende kescem bananeOo kaçıncı ne çabuk uzuyor babası dalgın uyurken kesiyo
Seninde hayırlı olsun canim ne guzel bebislerimiz ayni tarih doğumluAynen ben de baby me nin pamuklarını kullanıyorum. Termos iyi fikirmiş. Her seferinde mutfağa gidip sıcak su almaktan daha pratik.
Sadece pişik olduğunda da mı zeytinyağı sürüyorsun yoksa her alt açmada mı?
Bem lavaboya döküyorum canım.
Senin yazdıklarını okuyunca kendim yazdım sandım. Ben de unibaby aldım ve 1 defa hastanede kullandım.
Uyurken de uyanıkken de bazen oluyor. Sanki balgam var da çıkarmaya çalışıyor gibi.
Sadece süt içtikleri için cıvık olur diye düşünüyorum. Benim kızımın da cıvık.
Henüz yapmadım. Cesaret edemiyorum. Sanırım jilet kullanacağım.
Canım ben mesajları geriden takip ediyorum. Aşınızı olmuşsunuzdur. Nasıl oldu Nil? Ateşi çıktı mı? Aynı endişeyi ben de yaşıyorum. Daha 40 ımız çıkmadı, ben 2.ay aşısını düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Aramıza katıl tabi, burası çok eğlenceli Bu arada ben de 14 aralıkta doğum yaptım.
İlk Zaman'lar veremiyordum doğru şekilde sanırım simdi simdi doğru alıyor ama cok uzun sure kaldığı icin Bi sure sonra Can'ım yanmaya başlıyor bide yara olduğu icin iyileşmeden sürekli emzirince yine acıyorBen doğum yaptığım gün ucu olmadığı için silikon uç kullandım. Ama çok fazla acıdı. Bir daha da kullanmadım.
İnternetten doğru emzirme tekniklerini oku canım. Bebeğin dudakları içe değil dışa doğru dönük olmalı. Sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını bebek kavramalı. Bazen bilsem bile uygulamakta zorlanıyorum. O zamam hem canım çok acıyor, hem yara oluyor, hem de bebeğim yeterince ememiyor.
İnanır misin bu yazdıklarını okumuştum derdime deva ararken ve bana gerçekten moral ve cesaret vermiştiCanım tomrisin emzirme notlarını okumanı tavsiye ederim. İnternette var.
Göğüslerin yumuşaması olgunlaştığını gösterirmiş. Yani yeterli miktarda süt ürettiğini. Uzun süre emzirme olmayınca ağır ve ağrılı oluyor. Geceleri daha geniş aralıklarla emiyorsa ondan öyledir. Benim kızım da 3 gündür geceleri 5 saat uyuyor. Sabah taş gibi olmuş oluyor.
Bana da su ver diye tutturdular. Ama vermedim. Doktora da sormadım.
sohrabbb sana bahsettiğim yazım yukarıda
Benim kızım da mememle kavga ediyor
Teşekkürler canım.
Bana da kızdılar umursamadim hurafeler ya 40 i çıkmadan kesilmezmis aman hiçte bişey olmadı çocuk kendini çiziyor sonraBende kessyim diyorum annemler kiziyor ya bebek diye nolcak anlamiyorumki
zeytinyağını pişik olduğunda sürdük sadece.. iki altaçmada peşpeşe sürünce geçti zaten. sonrada hiç ne krem sürdüm ne yağ.. poposu mis gibi.. meğerse her açmada sürülmezmiş krem cildin hava almasını engellediğinden kızarırmış. eczacı öle dedi. 1 hafta olmuştur heralde hiç kremlemedim bi sorun yok.Aynen ben de baby me nin pamuklarını kullanıyorum. Termos iyi fikirmiş. Her seferinde mutfağa gidip sıcak su almaktan daha pratik.
Sadece pişik olduğunda da mı zeytinyağı sürüyorsun yoksa her alt açmada mı?
Bem lavaboya döküyorum canım.
Senin yazdıklarını okuyunca kendim yazdım sandım. Ben de unibaby aldım ve 1 defa hastanede kullandım.
Uyurken de uyanıkken de bazen oluyor. Sanki balgam var da çıkarmaya çalışıyor gibi.
Sadece süt içtikleri için cıvık olur diye düşünüyorum. Benim kızımın da cıvık.
Henüz yapmadım. Cesaret edemiyorum. Sanırım jilet kullanacağım.
Canım ben mesajları geriden takip ediyorum. Aşınızı olmuşsunuzdur. Nasıl oldu Nil? Ateşi çıktı mı? Aynı endişeyi ben de yaşıyorum. Daha 40 ımız çıkmadı, ben 2.ay aşısını düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Aramıza katıl tabi, burası çok eğlenceli Bu arada ben de 14 aralıkta doğum yaptım.
bizdede eşim kendine güvenmiyor. aslında korkuyor . korkusundanda yatağın kıyısında yatıyor. gece kaç kere uyandırıyorum gel biraz ortaya doğru düşeceksin diyeBen eşime güvenmiyorum o sabah 7 de gidiyor sonra yanıma alıyorum oğlumu
40. gün hemen kestirdim ben. şimdide eldiven takmıyorum. zaten eldiven sevmiyodu. ama elleri vücuduna göre hep soğuk.. bişey olmaz heralde.Ya kizlar bebeklerin tirnaklarini kestinizmi naptiniz
gündüz düzenini oturtamadım bi türlü.. bazen uzun uyuyor bazen evde ses olunca falan uyanıyor huzursuzlanıyor .. saatler kayıyor.Bizimki seviyor gece uykusu inşallah böyle gider 12 de yatıyo uyanmazsa 3 gibi biberonla süt veriyorum bir daha 6 gibi uyanıyor yanlış mı yapıyorum kendi mi uyanmalı bide gündüz düzeniniz var mı
Aynen yaa eldiven takiyorum terliyor sureklide eldiven olmuyirki arada cikartcam basinda durmasam yuzunu cizecek yaa tirnsklar masallah goren manikurlu sanir upuzun ,)Bana da kızdılar umursamadim hurafeler ya 40 i çıkmadan kesilmezmis aman hiçte bişey olmadı çocuk kendini çiziyor sonra
Bebejlerde normalmis cnm el ve ayak soguklugu kan dolasimindan dolayi eller felan jormal sknti yapma sen40. gün hemen kestirdim ben. şimdide eldiven takmıyorum. zaten eldiven sevmiyodu. ama elleri vücuduna göre hep soğuk.. bişey olmaz heralde.
Gündüz uykularinda karyolada ben de bebekle yatıyorum zaten kocaman yatak. Ama geceleri babası ben ve bebek cesaret edemem.Valla kuzum bende aliyorum bazen yanima ama cok huysuzlanmissa zaten ayri odalardayiz esimle yatak odasi petek ol.asina ragmen sogyk biz mecburen cunyirla baska odadayuz , ( cok huysuzlaninda yanima aliyorum yaoamm saniyordum ama valla cok guzel yatiyorhz
Uyurken dönerim filan diye korkarım ben yaa bi kere ben de öyle uyuyakalmışım, uyanınca vicdan azabı çektim, hadi donseydim diye düşündüm.Bazen yüzüstü koynumda uyuyor bende uyuyorum valla çok rahat ediyoruz ikimizde
Kac saat uyuyor 24 saatte? 18 saate kadar normal.Kızlar bebiş iki gündür gündüzde çok uyuyor sanki hala bu kadar çok uyuması normal mi
Ben nerdeyse 1 haftalik filandi kestim. Annem de kayinvalidem de hiç karşı cikmadilar...Bana da kızdılar umursamadim hurafeler ya 40 i çıkmadan kesilmezmis aman hiçte bişey olmadı çocuk kendini çiziyor sonra