- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 35
Cnm molfix berbat yani bana iyi gelmedi acayip kokuyor cis yapinca hugs guzel ama bedeninj alinca gayet guzel birde cis yapinca oda sisiyor koc abez oluyorbi de aktif bebeyi deneyim bakalım olmadı molfix huggies denicem
Sağol leyloşum inşallahtamam meltemcim umarım bade kilo almaya başlar
kızlar bu saat oldu bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama bende gramuyku yok yarın ikinci ay kontrol ve aşılarımız var ateş yapacak stresiyle uyuyamıyorum lütfen dua edin bebeklerimiz ateş olmadan atlatsın aşılarını
Çok sağol canım duymuştum onuda hiç araştırmadım çok sağol bi bakayım onadaBen tamamlayici saglik sigortasi almistim. 3.500 olan dogum 2.200 e filan geldi. 170 olan muayene ucreti de 100 e geldi. Arastir istersen canim. Koru ile de anlasmalari var bildigim kadariyla.
Meltemcim sk sk emzir ozellikle gece birde yediklerin sutunu yaglandiriyorsa super olur oba dikkat etmelisin kalorili yemeye calis kg aldiriyor gibi geliyor ama emdirince yediklerin gidiyor valla ben dana gibi yiyorum efeyide sk sk emziriyom ozellikle gece simdi kg muz 3550 den 5610 oldu gecen hafta tartildik bol bol emzir badisde kg alir gerci efe anasina cekmis bende dogunca toaun gibi olmusum 2 yasinda hepsi fisss gitmis simdi cibik gibi dolaniyorum gercu hamilelikte kg aldim yaniSağol leyloşum inşallah
Nereye başvurdun canım onu bilmiyorumpostaneye kimlikle gittim doğum parasını alıcam dedim ama mesaj geldi paranız yattı diye sen başvuru yaptıysan yatar
Kendin yiyeceksin tabii ki... Ben zeytinyağlı kavurmasını yiyorum. Bağırsaklarımı acayip çalıştırdıPazıyı nasıl yapacağız anlamadım
zatürre ve karma aşı rotayla birlikte yapılıypr bir kaçgün sonrada verem aşısı yapılıypr denizcim sağlıkla güzellikle atlatır duru umarım aşı sonrası biraz korkuyorlar ama çabuk geçiyor allahtanCnm rota dışında diğer 2 si hangi aşılar? Bende heyecanlıyım bugün kontrol var aşı olcak
gülaycım calpolle atlattık çok şükür sabahladım ama herşe normale döndü bakalım yarın nasıl olacak kalçça işini cumartesi dr götürücez bakalım ne diyecekCanım endişelenme hic birsey olmaz gerekirse şurup verirsin doktorda söylüyor zaten.kalca probleminde de bisey cikmaz inşallah içini ferah tut pozitif düşün.
ateş oldu meltemcim ama geçti şimdi daha iyiyiz biz tam 62 günlük olduk zaman ne çabuk geçtiAyy maşallah size ya denek 2.ayınız doluyo :))
İnş ateşiniz ağriniz olmaz hemencik atlatrsiniz kuzum
gül doğum sonrası eşim halleti ben evdeydim beni,m ve bebeğin kimliğe le birlikte çalıştığım kuruma başvurdu ma devlet memurları için geçerli bu başvuru şekliötekiler nasıl bilmiyorumNereye başvurdun canım onu bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Çift bez bağlamak ta kalça sorununu giderebiliyormuş öyle okumuştum.. Aşıları da atlatmışsın . Darısı başımızagülaycım calpolle atlattık çok şükür sabahladım ama herşe normale döndü bakalım yarın nasıl olacak kalçça işini cumartesi dr götürücez bakalım ne diyecek
Hay maşallah efe ye .. Kaç haftalık oldunuz canımMeltemcim sk sk emzir ozellikle gece birde yediklerin sutunu yaglandiriyorsa super olur oba dikkat etmelisin kalorili yemeye calis kg aldiriyor gibi geliyor ama emdirince yediklerin gidiyor valla ben dana gibi yiyorum efeyide sk sk emziriyom ozellikle gece simdi kg muz 3550 den 5610 oldu gecen hafta tartildik bol bol emzir badisde kg alir gerci efe anasina cekmis bende dogunca toaun gibi olmusum 2 yasinda hepsi fisss gitmis simdi cibik gibi dolaniyorum gercu hamilelikte kg aldim yani
ain zeynepcim sizde sorunsuz atlatın aşıları senin kızın nasıl hala fizik tedaviye devam mı kuzum nasıl oldunuzGeçmiş olsun canım. Çift bez bağlamak ta kalça sorununu giderebiliyormuş öyle okumuştum.. Aşıları da atlatmışsın . Darısı başımıza
Aç kalsa ağlar durmaz asla.Bende bunları düşünüp emziriyorum istediğinde canim ama göğüslerimin yarası hic iyileşmiyor bu yüzden
Bende acımadan keyifle emzirmek istiyorum
Bide az geldiğini düşünmeye iten sebepler var
Mesela yutkunma sesini öyle cok duymuyorum cekiyor cekiyor uç dört çekmede ancak bi lık sesi duyuyorum
İnsallah geliyordur canim aç kalmıyordur bebisim
Bugün gidemedik yarına kaldı inş kolay atlatırız sağol cnmın içiiiizatürre ve karma aşı rotayla birlikte yapılıypr bir kaçgün sonrada verem aşısı yapılıypr denizcim sağlıkla güzellikle atlatır duru umarım aşı sonrası biraz korkuyorlar ama çabuk geçiyor allahtan
Canım hiç yazamadım kusura bakmayın. Hala çıkamadı oğlum ama Allah'ımda binlerce şükür herşey iyiye gidiyor. 1 hafta-10 güne çıkarız inşallah :)) bugün ilk defa memeden emdi kemal efesuul canım senden haber bekliyorum ama mesaj yazmamışsın kemal efe nasıl oldu eve geldimi oğlun herşey yolundadır umarım
Arkadaşlar emzirme konusunda cok sıkıntılıyım bir aydır geçmedi yaralarım acidan emziremiyorum doğru düzgün sutum Bi ara artmıştı ama simdi gittikçe azalıyor mama takviyesi yapıyorum ne olur bana moral verin bişey söyleyin ne yapacagım tamamen kesilirse
Sizin göğüs yaranız geçti mi
Söyle keyifle emzirmeyecek miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?