2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1 saat nasıl emziriyosun aralıksız mı.. benim ki hızlı dalıyor nefessiz cuk cuk cuk cuk.. 10 dk da çekiyor kendini. doyuncada memeyi ağzına sokunca midesi bulanıyor bildiğiniz öğürüyor
Benim kiz da öyle yapiyor midesi bulaniyo cikariyo memeyi yada doğduğu zaman oynuyo memeyle :))))

leylacim cok gecmiş olsun şimdi nasil nil umarim ateşi düşmüştür.kalça problemide insallah ciddi bisi değildir canim
çok sağol gülaycım ateş şimdilik düştü ağlama krizi azaldı ama yinede bu gece tetikte olacağım aynı kriz beni perşembe günüde bekliyor bakalım verem aşısında neler olacak ateş için akşam 20:00 ye kadar bekledik en son artık dayanamayıp ilk defa ateş düşürücü verdim ve çilekli calpol her dört saate bir çay kaşığı dedi dr bakalım ikinci kaşığı vermek zorunda kalmam umarım sürekli emziriyorum ki ateş düşsün
kalçası umarım sorun olmaz Gülay yaa korktuk gerçekten ama uzman dr bakmadan netleşmeyecek

suul canım senden haber bekliyorum ama mesaj yazmamışsın kemal efe nasıl oldu eve geldimi oğlun herşey yolundadır umarım

genetik bir hastalık var annemde ondan şüphe ettiler ölçümler normalden küçükmüş maalesef

eşim yaptı nilay ben doğum yaptıktan sonra işyerime evrakları götürdü doğum belgesi nüfus bebeğin nüfusu falan ama çalışanlar için böyle ötekileri bilmiyorum

İnşallah dediğin hastalık yoktur canım. Bizi de haberdar et doktor bulunca tatlım.

Benim de eşim iş yerine evrakları götürmüştü canım. Dediğin gibi 60 gün içinde ise bizim daha vaktimiz var o zmn.

Berdinc umarım yanlış alıntılama olmamıştır. Ben doğumumu Söğütözü Bayındır Hastanesinde yaptım. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden biriydi. Ancak senin yüksek dediğin miktar civarında bir ödeme yaptık. Sezeryanla doğum oldu. Hastanede 2 gece kaldım. Gayet memnun ayrıldım.

Kizlar motilium surup kullanan varmi?emziriyorum gazini cikarirken kusuyor her defasinda nerdeyse butun emdikleri geri geliyor dr bu surubu verdi..kontrolumuz persembe hemen alip baslasammi acaba

Kizlar motilium surup kullanan varmi?emziriyorum gazini cikarirken kusuyor her defasinda nerdeyse butun emdikleri geri geliyor dr bu surubu verdi..kontrolumuz persembe hemen alip baslasammi acaba
Canim bizdede ayni dert vardi kilo almiyor diye uzuluyordim. Oturur pozisyonda emziriyorum bitince 15dk bekliyorum.sonra gazini cikarmaya basliyorum. Cikincada 45.derecelik aciyla yatiriyorum ve azaldi kusmamiz

Ya ne kadar sürer bu reflü
oturup hsreketlenince biraz azalıyor ama tam gecmesi daha uzun sürüyor

cnm haftasonu bizde oyleydik. emdiğinn hepsini cıkarıordu. Cıkaramayınca cıglık cıglıga aglıodu bide. Gece yatarken yakı yaptı annem karnına. Elh o geçirdi normale döndü. Tarhana ve pekmezi ocakta karıstırıosun. Bir parca bez üstüne sürüp karnına ılık olarakkoyuyosun sabaha kadar karnında kalıyor.bi dene istersen

Cnm rota dışında diğer 2 si hangi aşılar? Bende heyecanlıyım bugün kontrol var aşı olcak

Aynen canim ben bıraktırmasam bırakmaz
Yalancı emzik yerine kullanıyor
Uyuyor bes on dk sonra zaten ama bırakmıyor emmeye devam
Sanırım sutum az az geliyor öyle birden gelse oda cuk cuk yapar bırakır iste
Sütün az az gelmesiyle ilgisi yok. 5-10 dk da bırakması herkeste olan bir şey değiö. Neden hemen bıraksın istiyorsun? Bnmki çoğu zmn en az 20 dk emer uyur, bazen de 1.5 saat memede oyalanır bir kez bile nedenini aorgulamadım keyfini çıkardım.

Bebeklermiz daha yeni yeni dünyaya alışıyor ve en çok bizlere ilgimize ihtiyaçları var. Tek bildiği emmek. Rahatlamak istediği için, anne kokusu için , sevgi ilgi için emiyor olduğunu da göZetmelisin bnce cnm. Sadece doymak için emmiyor. Kalp atışımız sıcaklığımız kokumuz onu rahatlatıyor.

Kızlar bebiş 2 gündür gündüz dalgın uyumuyor en fazla 1 saat sonra 15 dk emiyo sonra çılgın gibi kafayı sallıyor ne oldu çözemedim
Byüme atağıdır belki cnm

Bende bunları düşünüp emziriyorum istediğinde canim ama göğüslerimin yarası hic iyileşmiyor bu yüzden
Bende acımadan keyifle emzirmek istiyorum
Bide az geldiğini düşünmeye iten sebepler var
Mesela yutkunma sesini öyle cok duymuyorum cekiyor cekiyor uç dört çekmede ancak bi lık sesi duyuyorum
İnsallah geliyordur canim aç kalmıyordur bebisim

Ben de Ankara medicana da sezaryenle dogum yaptim. Dununursen hic tavsiye etmem, personeli cok kotu, ilgisiz ve ukalalar.
Hadi yaa bide medicana iyi diyorlardı ama pahalı gelmişti bana çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sağlığınız iyi olsunda onlar unutulur inşallah

Canım çok sağol orayıda duydum evet güzelmiş ama dediğin gibi pahalı oluyor benim için biraz Sincan koruya gideceğim heralde

Canım çok sağol orayıda duydum evet güzelmiş ama dediğin gibi pahalı oluyor benim için biraz Sincan koruya gideceğim heralde

Rica ederim canım. Nereye karar verirsen ver umarım memnun kalırsın. Bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Sagol canım bizimki bol çiş yapıyor ama kakasını 2 günde bir yapıyor maalesef .. Moral çok önemli haklısın tavsiyelerine uyacağım. Çok sagol

Canım endişelenme hic birsey olmaz gerekirse şurup verirsin doktorda söylüyor zaten.kalca probleminde de bisey cikmaz inşallah içini ferah tut pozitif düşün.

Ben tamamlayici saglik sigortasi almistim. 3.500 olan dogum 2.200 e filan geldi. 170 olan muayene ucreti de 100 e geldi. Arastir istersen canim. Koru ile de anlasmalari var bildigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…