- Konu Sahibi Nickimnick
Aynn cnm yasini ne kdr istdgni sylmdn cnm bnm yaa istmyrsanda soyleme cnm)
Tatlim esim 27 ben 23 yasindayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn cnm yasini ne kdr istdgni sylmdn cnm bnm yaa istmyrsanda soyleme cnm)
Imsalla canlarum benum
benimde oglum 7 ay olmadi o moda girdim ruh halom bozuldu kirmizilari beklemek geldigini gormek o anda sok etkisi yaratiyordu bende
sonra yeni bir ay yimurtlama dinemi vb derken cok kafama takar olmustum
sonra corekotu bal tarcin rabbimin vesilesi oldi sizlerede tavsiye ederim
Tatlim esim 27 ben 23 yasindayim
Himm 2 yas buyugumsun ne guzel...
Malesef dunya tersine donuor cnm yaa
saglik sebebi harici aldiranlar gecte olsa anliyorlar ama
vicdanlari rahat edermi bilinmez ama etmiordur
su siralar aldiran flan deglde birakanlar faln copte bulunan
bebekler hepten.ic yakio aldirmalarindan daha.beter.bence
Simdinn moda hastaligi cocuksuzluk malesef
doguranlar ters zamanda uyuyor modaya yapma dogurma kardesim bakmicaksan
ah ah o kisilerin burda da ahirettedd yeri yok
biz isterken onlar rahatca bastan savanlar bn kahroluom
biraz uzun oldu k.bakmayin ama icim kavruldu tekrardan
:) tanistigima memnun oldum cnm umarim en yakin zamanda hamis haberlerini duyarim
Valla konu bebisler olunca sabaha kadar dinlerim hicte uzun olmadi :) hayali bile guzel ya allahim bu mubarek gunler hatrina nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
amin cnm amin
Cok guzel knstun cnm ama soylede var 8 9 tane yapip bkmynlar onlarda yazik yaa butceye gore cocuk yapin ya:)))))))
İşte Nazlı Ilıcak'ın okumakta zorlandığı mektubun orjinaliAnne karnındaki bebeğin annesine mektubu anne karnındaki bebeğin mektubu annesine anneye şiiriBi kere daha düşünün...5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.19 Ekim:.Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel birsürpriz olacağım.23 Ekim:.Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim� Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya� Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!27 Ekim:.Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?2 Kasım:.Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.12 Kasım:.Ah evet� Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.20 Kasım:.Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım�25 Kasım:.Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..10 Aralık:Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var� Anneme benziyorum galiba�13 Aralık:.Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız�. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..24 Aralık:Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı� Hiç duymadığım bir şey bu� Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka� Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?28 Aralık:.Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne� Anne� Anneciğim� Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap� Anne� Kolumu çekiyorlar anne� Canım yanıyor anne... Anne� Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne� Anne kalbimi parçalıyorlar� Anneciğim� Anne� Anne� An�Ah! Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun
Hep braber cnm bwn normal yoldan olacagna innmyrm pek tup bebek ypmyi dsnyrm yasmda iyi belki ikiz tutar filan ama esim bklylm dyr sizce siz ne dsnyrsnz
Cnm valla keske olsa asla bi taneyle yetinmem gerekrse 8-9bile yaparim
ceketimi satarim pazarda limon satar yine bakarim ben cocuklarima
biz anne babamzdan bole gorduk cnm
eminim su anda herkes ayni kanidadir
hayalim hep 4 cocuk benm nednse :)
fazlasida olablr farketmz gelsinler keske biranonce
nazli bebekler :))
Biz uc kardesiz ama ben.fazla istieom genede :))
Cnm esini kirma daha yasinda erken rabbim nasip eder issallh birazdaha bekle olmadi tup bebek yap
Kesin bir dille fikrimi belirtiyorum ki kürtaj benim için cinayettir. Her açıdan. Bu konu tehlikeli ve de tartışmaya gayet açık bir konudur. Yazının sonunda resmen ağladım. Bir kalbin durdurulması, bir bedenin parçalanarak hayattan koparılması; o daha fasulye kadar diye bunu reva kılmaz. Kalbi attığı andan itibaren o da candır. Karıncayı "nasıl olsa minik, ezelim gitsin" diyebilir miyiz? Hayır. İşte aynı şekilde anne karnındaki embriyo da minicik olsa ve tam anlamıyla insana benzemese dahi kalbi atıyor ise bir canlıdır ve hayatına her müdahale bir cinayetten farksızdır. Bu tamamen benim fikrim. Keşke herkes doğru düzgün korunmayı becerebilse de istenmeyen gebelikler bu cinayet ile sonuçlanmasa.. Keşke..
Insallah canim erken olsunda guc olmasin bnmle buyusun onun okuluna gittigimde aaaaaa ann ne kadar gnc desinler kizima kiz kardes ogluma arkds olmk istyrm nasl sence kotu mu dsnyrmmmm
Beni yanlis anladin cnm bnm bn oyle demek istmdm bazi kadnlar vae paralari yok 8,9 tane iyi bir yasam var ne para
Insallaah canim insallahValla ayni dusunuyoruz bende hep benimle beraber buyusun diyorum daha guzel icimden bi his cok az kaldi olacak hepimiz icin diyo skma canini hep dua et
Tamam canim benim ben adet oldum bu arada sen ne oldu,,,,.Cnm yanlis anlamadim seni ters bisi dusunmezsin zateb
Bilmeden kirdiysam affet beni ben kendi icimdeb geleni soledim
sana.ithafen degil asla gercekten