2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben grip oldum kizlar önerebileceğiniz bişey var mi.bitki cayi falan
Çok zor ya hem hasta olup birde bebekle ilgilenmek hele birde mızmiz bir bebekse.
Geçmiş olsun canım. Ihlamur içebilirsin. Ballı limonlu ılık su iç.

Canlar yastık kullanmaya başladınız mı bebis icin
Evet ama emzirme yastığı

Yastık için erken bence.

Kızlar bebeğim 28 günlük oldu. Düne kadar hep yan yatırıp arkasına başka bir yastıkla destek yapıyordum ve hep o şekilde kalıyordu. Dün gece bir uyandım sırt üstü yatmış. Sonra tekrar yan yatırdım yine sırt üstü dönmüş. Çok şaşırdım. Kendi kendine sırt üstü dönmesi için erken değil mi? Yan yatış yastığı almamıştım. Yan yatış yastıkları ne kadar süre kullanılıyor?

mycey aldım pınar keşke almasaydım çocuk içinde iki büklüm oluyor biraz kalsa kan dolaşımı yavaşlar ve benim kızım senin oğlandan daha ufak birde daha iri bebekleri koysan çıldırır acıdan
Babasling diye bir marks
mycey aldım pınar keşke almasaydım çocuk içinde iki büklüm oluyor biraz kalsa kan dolaşımı yavaşlar ve benim kızım senin oğlandan daha ufak birde daha iri bebekleri koysan çıldırır acıdan
Babasling diye bir marka aldim bakalim nasil bisey

bence büyünce hiç olmaz ya daha çok sinirlen,rle daha iri olacakları için :)
kangru alıcam sanırım pişman oldum sling aldığıma
Canim ben kanguru da aldım. Kanguru da çok büyük oluyo. Bi de 6.ayına kadar oturamaz ya bebislerimiz; kanguruda oturur pozisyon oluyor... alacaksan bile bebegini içine koyup denemeden alma. Çünkü benim aldığım bebeğe çok büyük, 1 yaşında ancak olur

Kilo aliminiz çok iyiymiş maşallah bizimde aşımız haftaya, bakalım biz kaç aldık

Arkadaslar ben kundakla ilgili biraz araştırdım internetten. Eskilerin yaptığı kundak kesinlikle yanlış zaten, ama yarım kundak yapılabilir. Yarım kundak için değişik modeller var internette. Aranızda kullanan var mı?

Bu model nasıl sizce? Kol kısmını kapatirken nasıl sabitleniyor anlamadım? Resimde belli olmuyor, orda cırtcırt mi var acaba? Kullanan varsa, bilgilendirirse sevinirim

Cnm erken değil bnmki de öyle dönüyo salondaki beşiğinde 20-25 günlükten beri. Yatak odamızda yanyatış yastığı var onda dönemiyo iyi oluyo. Kusar diye korkuyorum gece kullanıyorum muhakkak sırt üstü dönmesin diye. kusan bir bebek de değil ama nolur nolmaz

O kanguruların yenidoğan için özel olanları var keşke 1. Aydan İtibaren kullanılandan alsaydın cnm kanguru büyük kolaylık. Bende daha almadım biraz pahalı onlar 200-400 arası değişiyor leylam355 biliyor o tipleri zaten yenidoğana uygun alır o kesin. Bende öyle alcam şubatta.

Ohh maşallah kuzuna belki sütü fazla kaçırmıştır bazen sırf kokumuz için bile memede duruyor bu kuzucuklar bnmki uykusunda bile ağzını oynatıyo diyorumm vayy çakal memedeyken de kandırıyo beni dmek ki arada mama veriyor musun cnm hiç sadece anne sütüyle mi?

Kizlar benim bebek uyumuyo yaaa bugun toplasan 15 dak anca uyumustur 40 ciktikdan sonra gercekdende huylar degisiyomus

Çok seviyor memeyi maşallah, inşallah böyle devam eder canım. Belki fazla olabilir Dediğin gibi, başka olmadı çünkü. Yok canım hiç mama vermedim sadece anne sütü

Kilo aliminiz çok iyiymiş maşallah bizimde aşımız haftaya, bakalım biz kaç aldık
teşekkürler canım. İnşallah senin kuzucukta toparlanmıştır
güzele benziyor canım. Bence de cırt cırtlı sanki. Eğer sakinse bebişin işe yarayabilir. Benim 2 Çocuğum da sevmedi kollarının kapanmasını

Arkadaşlar bebişi uyumayan nedensiz huzursuz olanlar cep telefonlarınıza white noise Programını indirin. Açar açmaz sakinleşip uyuyor kızım. Anne karnındaki sesler. Telefonumu uçak moduna Alıp açıyorum. Tecrübeyle sabit, çok rahatlarsınız

Vakti gelmeyince geçmeyecek sanırım. Yok anne ne yerse o da gaz uapar falan.. Mama ile beslenenler de de gaz oluyor ben bu işi anlamadım
Mama yla anne beslenmesi yle alakası gerçekten yok ben hep anne sütü veriyorum Beslenmeme dikkat etmiyorum ama edenlerin de aynı durumda olduğu ortada sanırım zamanı gelince kendiliğinden bitecek

Hangi sesi kullaniyorsun? Burada birsuru cesit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…