2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim ki ole pisligine aglayamadi daha . Kuzumun derdi bitmediginden nazlanmaya sira gelmedi. Yani harbiden aglyinca mi akiyor goz yasi. Bak simdi yine icim parcalandi o dudak buzup gozleri kisip icin icin aglayisi..
Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...

Offf hiç deme... doğum ve bebek bakımı bana sabırsız ve dayanıksız bir insan olduğumu öğretti. Ben kendimi güçlü bilirdim, hiç de degilmisim...
Olan gucumuzu baskalarina harcamasak yetetince gucluyuz aslinda. Kendini ole hissetme. Bu gunlerin tadini cikarmak lazim aslinda . Bak gunden gune nasil da buyuyolar. Onla bunla ugrasmaktan onlarin buyumelerini kaciriyoruz aslinda..

benimki cok gaz sancisi cekio, kipkirmizi olup aglamaya baslio ama göz yasi yok daha .. cok gazi olunca sinirlenio emmek istio... memeden cikario siniri... aglayan ben oluorum:)

uykusunda surekli gulen bi melegi seyretmek paha bicilemez... hele de yanaklarinda gamzeleri varsa:) eski sosyal hayatima, fit vucuduma bi sure donemiycem; o cok sevdigim kiyafetlere artik sigip da giyemiycem belki ama bu mucize icin deger... Allahim kimseyi evladi ile sınamasın, anne olmak bambAşKa bi duygu, cok baska bi vasıfmış...

Bizdede kaka sorunu vardi zeytin yagi verin dedi dr umuz. Aksamina normale dondu rahatladi

benimki cok gaz sancisi cekio, kipkirmizi olup aglamaya baslio ama göz yasi yok daha .. cok gazi olunca sinirlenio emmek istio... memeden cikario siniri... aglayan ben oluorum:)
Gaz damlası kullaniyor musun canim bize doktor bio gia verdi uykuda bile gaz kaka yapiyor

Walla bi ara ben de düsündüm, bebeği bırakayım anneme gideyim de anlasinlar annesiz bebekle uğrasmann zahmetini, benm kıymetimi die ama kiyamadm kızıma
Cidden bi kere yanmzda anne neden oyle dedin ya da anne abartiyosun ya da anne brz da eşimi anla deseler de bz de destek görüp rahatlasak bu kadar sinir harbi geçirmiycez.

Pardon da onlara neymiş ki senn annenin gidip gtmemesinden, ne karın ağrisi yapiyomus da burunlarini sokuyolar???
Gulayın dediği gibi, çek silahı vur gebert hepsini.
Gul_ay01

Merhabalar Aralık anneleri.
Sütüm yetmiyor mu endişesi taşıyan tüm anneler için çok güzel bir yazı paylaşmak istiyorum. Benimde tam olmayacak bu iş "doktorunda dediği" gibi mamaya başlamalıyım dediğim bir zamanda karşıma çıktı. Moral oldu motive oldu...

http://www.lllturkiye.org/2015/11/yetersiz-sut-uretimi-mi-giris-dersi.html?m=1

Bu arada bir arkadaşımizin yazdıklarını hayretle okudum.
Yeni doğmuş bebeğe soda vermek gibi, ıhlamur kaynatip icirmek vs.. gibi
Yapmayın lütfen meme emen bebeğe su bile vermeye gerek yok. Gerekiyorsa ıhlamuru sodayi siz için o sütten alması gerekeni alır zaten.

Ben grip oldum kizlar önerebileceğiniz bişey var mi.bitki cayi falan
Çok zor ya hem hasta olup birde bebekle ilgilenmek hele birde mızmiz bir bebekse.

Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...

dün dışarda biraz işim vardı babaanneye bıraktık kızımı bir saat sonra aradılar Beyza acikmis diye eve kadar resmen depar attım Ayy gözümün önünden gitmiyor ağlıyor böyle yaş akmiyor ama kirpikler ıslak bütün gün vicdan azabı çektim kucagimdan indirmedim hiç

Bosver canim,sen bebegine odaklan,sen bebegine sahip cikip iyi bakarsan o da evine doner
Harika bir paylasim bana cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…