- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...Benim ki ole pisligine aglayamadi daha . Kuzumun derdi bitmediginden nazlanmaya sira gelmedi. Yani harbiden aglyinca mi akiyor goz yasi. Bak simdi yine icim parcalandi o dudak buzup gozleri kisip icin icin aglayisi..
Olan gucumuzu baskalarina harcamasak yetetince gucluyuz aslinda. Kendini ole hissetme. Bu gunlerin tadini cikarmak lazim aslinda . Bak gunden gune nasil da buyuyolar. Onla bunla ugrasmaktan onlarin buyumelerini kaciriyoruz aslinda..Offf hiç deme... doğum ve bebek bakımı bana sabırsız ve dayanıksız bir insan olduğumu öğretti. Ben kendimi güçlü bilirdim, hiç de degilmisim...
Bizdede kaka sorunu vardi zeytin yagi verin dedi dr umuz. Aksamina normale dondu rahatladiEvet cnm face tede varim.. gaz icin sap simplex kullaniyoruz iyi gibi .. dr yanina biogaia yida verdi. Gaz sorunu bitti simdide kakamizi yaparken zorlaniyoruz. Kabiz degil ama zorlaniyor kizariyor bozariyor ama sonuc yok..
Bi de kizlar bebeginiz gozunun yasiyla mi agliyor.. benim ki aglarken sapir sapir akiyor dayanamiyorum..
Ben sut ve damla disinda birsey vermedim henuz. Dr dediyse vardir bi bildigi ne kadar yag verdin cnmBizdede kaka sorunu vardi zeytin yagi verin dedi dr umuz. Aksamina normale dondu rahatladi
Ben sut ve damla disinda birsey vermedim henuz. Dr dediyse vardir bi bildigi ne kadar yag verdin cnm[/QUO bir cay kasigi veriyorum yapamadiginda iki veriyoruz.
Bir cay kasigi veriyorum uzun sure yapmadiysa iki bazenBen sut ve damla disinda birsey vermedim henuz. Dr dediyse vardir bi bildigi ne kadar yag verdin cnm
24 günlük...Kac gunluk oldu cnm.. 3 ay gecsede azcik duzene girsek hepimiz
Gaz damlası kullaniyor musun canim bize doktor bio gia verdi uykuda bile gaz kaka yapiyorbenimki cok gaz sancisi cekio, kipkirmizi olup aglamaya baslio ama göz yasi yok daha .. cok gazi olunca sinirlenio emmek istio... memeden cikario siniri... aglayan ben oluorum:)
gitme bencede en güzeli ama eşler ,şte ne yapsınlar anaları yapıyor bunlar arada kalıyor vallahi ben evi terk edecektim neredeyse sinirden artık ama eşime de yazık diyorum herkesi idare ediyor ama arada karşı tarafa bir sus dese bana yetecek de ama söylemiyor iştee
Vermyrm tatlmKizlar bebislere su veriyor musunuz verenler kac cc veriyor
Kv haftada bir geliyor annem 50 gündür yanımda kadın ev işi ütü yemek bebek her işi yapıyor ona rağmen hala laf söylüyorlar deli oldum ben artık toparlamışım yani sen git diyorlar kadına siz naptınız acaba insan gelirken bi yemek yapar annem sanki.onlara yemek yapmak zorunda tövbee
Tesadüfen sokakta ölseler bizden bilecekler vallaPardon da onlara neymiş ki senn annenin gidip gtmemesinden, ne karın ağrisi yapiyomus da burunlarini sokuyolar???
Gulayın dediği gibi, çek silahı vur gebert hepsini.
Gul_ay01
Tesadüfen sokakta ölseler bizden bilecekler vallaBu mesajlar üstüne
Napalim içimiz anca ferahliyor
Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...
Bosver canim,sen bebegine odaklan,sen bebegine sahip cikip iyi bakarsan o da evine doner
Harika bir paylasim bana cok iyi geldiMerhabalar Aralık anneleri.
Sütüm yetmiyor mu endişesi taşıyan tüm anneler için çok güzel bir yazı paylaşmak istiyorum. Benimde tam olmayacak bu iş "doktorunda dediği" gibi mamaya başlamalıyım dediğim bir zamanda karşıma çıktı. Moral oldu motive oldu...
http://www.lllturkiye.org/2015/11/yetersiz-sut-uretimi-mi-giris-dersi.html?m=1
Bu arada bir arkadaşımizin yazdıklarını hayretle okudum.
Yeni doğmuş bebeğe soda vermek gibi, ıhlamur kaynatip icirmek vs.. gibi
Yapmayın lütfen meme emen bebeğe su bile vermeye gerek yok. Gerekiyorsa ıhlamuru sodayi siz için o sütten alması gerekeni alır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?