2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Annem yikarken sıktı doktr gordu apse yapar sakin sıkmayin dedi simdi bktm sanki daha bi sis gibi gelsi korktumda ovalicktm az daha aman ellemiyim en iyisi saolun

Oyy maşallah tam tosun desene :))
Tek memeyi kaç dk emiyor? Ben kısa emdiği için 2 3 emzirmede de aynı memeyi veriyorum son sütü alması için,doğru mu yapıyorum acaba bilmiyorum.

6. aya kadar kullanılıyor

Oyy maşallah tam tosun desene :))
Tek memeyi kaç dk emiyor? Ben kısa emdiği için 2 3 emzirmede de aynı memeyi veriyorum son sütü alması için,doğru mu yapıyorum acaba bilmiyorum.
Değişiyor canım bazen 10 dk bazen yarım saat ama uyuyakaldigi zaman uyandırmaya çalışıyorum emsin diye son sütü alıyordur herhalde

yen,doğan kangrular var zeynepcim onlardan alıcam senin söylediklerinin içinde gömülür bebiş daha küçük azıcık daha büyüsün o zaman onlara bakarız :)

Çok seviyor memeyi maşallah, inşallah böyle devam eder canım. Belki fazla olabilir Dediğin gibi, başka olmadı çünkü. Yok canım hiç mama vermedim sadece anne sütü
O zmnnn ekstraaa tebriklerr annesi maşallah size kilo alımı çok iyi.mama vermemene ayrıca ayrıca çok sevindim bizde hala sadece anne stü çok şükür inş böyle devam ederiz. Bnm bebiş kusan bir bebek değil ama bazen senin dediğin gibi hç durmadan meme isteyince ve fazla emince 1-2 kez kusma yaşadık ondan dedim

Annem yikarken sıktı doktr gordu apse yapar sakin sıkmayin dedi simdi bktm sanki daha bi sis gibi gelsi korktumda ovalicktm az daha aman ellemiyim en iyisi saolun
Evet hiç dokunmayın. Biz hiç dokunmadik Dr öyle dediği için ve çok şükür geçti gitti. Sizin de geçecektir.

cnm buna benzer biseyi burda hastanede veriyorlar.ustunde cirtcirt oluyor cok sikmiyor cocugu kundak gibi olmuyor. baya rahat

Selam kizlar ne zamandir giremiyorum. Oglumu halsizlik ve meme tutmadigi icin doktora goturmustum kaninda enfeksiyon cikti ve hastaneye yatirdilar. Bir haftadir yatiyoruz en az on gum yaticaksinzi dediler daha on uc gunluktuk yatarken ve kilosuna baktilar kilo alacagina dort yuz gram vermis daha yeni dogum kilosunu asti. Sutumun az geldigini bilerek arada memeden ciktiginda agliyosa mamada verdim ama son zamanda hastaliktan aglamadigi icin yetiyor heralde diye vermiyodum. Bu yuzden iyice zayiflamis olmali simdiki mevzum sutumu arttirmak humana iciyorum dereotu yiyorum biraz artma var sanirim ama hala bi sagimda iki gogusten 50 - 75 ml ancak sagiyorum baska yapabilcegim bisey var mi ?

Canim sütün yetmiyor değil. Bebekler ilk 2 haftalarinda kilo kaybederler zaten, çünkü dogduklarinda ödemleri oluyor. Çok geçmiş olsun bebisine. Sen emzirmeye devam et...

Mama da verme. Mama verdikçe bebeğin seni emdiği miktar azalır ve bu sefer gerçekten sütün azalır. Madem hastanedesiniz, oradaki çocuk doktorları ile bu kilo durumunu konuş, benim dediklerimi diyeceklerdir... için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…