2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Annelik işte sanırım çocukluk ergenlik yetiskinlik safhalarinin hepsinde böyle olucaz yanında olamadık mı eksik mi kaldı üzüldü mü ağladı mı hep bunları düşünücez

Bana da öyle oluyor hatta akşam eşimle salonda otururken bebek odasindaysa üzülüyorum sanki tek kalmış gibi

Canım oğlum ilk haftadan beri sirt üstü dönüyor ben yan yatirdikca o dönüyor erken mi bilmiyorum

Öksürük ve burnu tıkanıyor du doktora gittik hepsi gazdan mış reflü gibi dedi doktor süt burunda tıkanıklık yapıyormuş burundan çıkmayınca boğazında gıcık yapar öksürür dedi. Emzirdikten hemen sonra gaz için kaldırma 10 dk kucakta yatır dedi sonra gaz çıkar yatarken de yastık koy belden yukarı meyilli yatsın dedi

Ben öyle yatiriyorum canım rahat ediyor gerçekten

Kizlar dün 1 aylık aşı oldu bebek hemşire ateşi çıkarsa diye fitil yazdı ateşi falan olmadı şükür de aklıma takıldı ihtiyaç olursa o fitili nasıl yapicaz bebise ya ben yapamam sanırım

Maşallah kuzuya ne kadar güzel kilo almış. Hem de sadece anne sütüyle
Peki ne kadar aralıklarla emziriyorsun ,kaç dakika memede kalıyor? Ve memeyi kaç dakika emdikten sonra değiştiriyorsun?
Çok soru sordum sanırım ama benim kuzumda sadece anne sutuyle böyle kilolar alabilsin istiyorum kilo alımımız biraz yavaş.

Kizlar acil donermsnz bna cok onemli bebeginizin memesine bkarmsnz memenin altinda elleynce misket gibi bisey varmi normalmi cok merak ediyrm bi skntimi var beze gibi bisey lutfen yakinimda bebek yok

Kizlar acil donermsnz bna cok onemli bebeginizin memesine bkarmsnz memenin altinda elleynce misket gibi bisey varmi normalmi cok merak ediyrm bi skntimi var beze gibi bisey lutfen yakinimda bebek yok
Canım bide olmadi ama oluyormuş bizim hormonlar geçiyormuş hatta bazı bebeklerde süt bile akiyormus

Bebeklerin göğüsleri dogduklarinda şiş oluyor biraz. Anne karnindayken kadınlık hormonundan etkilendikleri için oluyormuş. Doğduktan bir süre sonra kendiliğinden gecermis. Kesinlikle ovalanmamali sikilmamaliymis. Benim bebeğimde de oldu doktor böyle demisti. Ama o dokununca değil zaten bakınca bariz şişti.

Tatlım ben meme değiştiriyorum ve sırayla veriyorum bi kere sağı verdiysek diğer emzirmede solu veriyorum gayet güzel kilo aldı 4115 doğmuştu 5850 oldu boyuda 52 den 57 oldu sadece anne sutuyle bence sende takılma zaten anne şutu alıyorsa alır kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…