Kizlar benim bebek uyumuyo yaaa bugun toplasan 15 dak anca uyumustur 40 ciktikdan sonra gercekdende huylar degisiyomus
bana da misafir gelince sanki ilgilenmemişim aç kalmış sevgisiz ilgisiz kalmış gibi geliyor bende odadan çıkmıyorum misafir gelince emziriyorum bahanesiyle sürekli kızımın yanında duruyorum öteki türşü olunca bende vicdan azabı duyuyorum niye böyleyiz acaba hala hormonlar mı baskın ?
Bana da öyle oluyor hatta akşam eşimle salonda otururken bebek odasindaysa üzülüyorum sanki tek kalmış gibibana da misafir gelince sanki ilgilenmemişim aç kalmış sevgisiz ilgisiz kalmış gibi geliyor bende odadan çıkmıyorum misafir gelince emziriyorum bahanesiyle sürekli kızımın yanında duruyorum öteki türşü olunca bende vicdan azabı duyuyorum niye böyleyiz acaba hala hormonlar mı baskın ?
Canım oğlum ilk haftadan beri sirt üstü dönüyor ben yan yatirdikca o dönüyor erken mi bilmiyorumKızlar bebeğim 28 günlük oldu. Düne kadar hep yan yatırıp arkasına başka bir yastıkla destek yapıyordum ve hep o şekilde kalıyordu. Dün gece bir uyandım sırt üstü yatmış. Sonra tekrar yan yatırdım yine sırt üstü dönmüş. Çok şaşırdım. Kendi kendine sırt üstü dönmesi için erken değil mi? Yan yatış yastığı almamıştım. Yan yatış yastıkları ne kadar süre kullanılıyor?
Zorunlu başladım canım gaz için kullan dedi doktorCanlar yastık kullanmaya başladınız mı bebis icin
Canim yan yatirmayin. Sırt üstü yatıp kafası yan dönsün. Yan yatınca, Allah korusun, yüzüstü düşme ve boğulma riski oluyor.Canım oğlum ilk haftadan beri sirt üstü dönüyor ben yan yatirdikca o dönüyor erken mi bilmiyorum
Ben öyle yatiriyorum canım rahat ediyor gerçektenÖksürük ve burnu tıkanıyor du doktora gittik hepsi gazdan mış reflü gibi dedi doktor süt burunda tıkanıklık yapıyormuş burundan çıkmayınca boğazında gıcık yapar öksürür dedi. Emzirdikten hemen sonra gaz için kaldırma 10 dk kucakta yatır dedi sonra gaz çıkar yatarken de yastık koy belden yukarı meyilli yatsın dedi
Ay Allah korusun zaten yatmıyor öyle kıpır kıpır ediyorCanim yan yatirmayin. Sırt üstü yatıp kafası yan dönsün. Yan yatınca, Allah korusun, yüzüstü düşme ve boğulma riski oluyor.
Selam canim nasıl gidiyorSelam millet
uykusuzzzzzzzSelam canim nasıl gidiyor
Hiç düzene girmedi ki canım yanlış hatırlamıyorsam 1 ay oldu nerdeyseuykusuzzzzzzz
Al benden de o kadar gaz sorunumuz var allahım çok zor çocuğum mahvolduk o ağlıyor bende ağlıyorum sinirlerim bozuldu artıkuykusuzzzzzzz
Küçük kuzum 1 aylık oldu bile. Bugün aşısını da oldu. 3,280 gr ve 51 cm doğmuştu. 4,800gr ve 55cm olmuş
Gak dese guk dese memeye devam
Bu akşam ilk kez çok kustu, üşüttüğünü sanmıyorum, belki aşının yan etkisidir
Canım bide olmadi ama oluyormuş bizim hormonlar geçiyormuş hatta bazı bebeklerde süt bile akiyormusKizlar acil donermsnz bna cok onemli bebeginizin memesine bkarmsnz memenin altinda elleynce misket gibi bisey varmi normalmi cok merak ediyrm bi skntimi var beze gibi bisey lutfen yakinimda bebek yok
Bebeklerin göğüsleri dogduklarinda şiş oluyor biraz. Anne karnindayken kadınlık hormonundan etkilendikleri için oluyormuş. Doğduktan bir süre sonra kendiliğinden gecermis. Kesinlikle ovalanmamali sikilmamaliymis. Benim bebeğimde de oldu doktor böyle demisti. Ama o dokununca değil zaten bakınca bariz şişti.Kizlar acil donermsnz bna cok onemli bebeginizin memesine bkarmsnz memenin altinda elleynce misket gibi bisey varmi normalmi cok merak ediyrm bi skntimi var beze gibi bisey lutfen yakinimda bebek yok
Tatlım ben meme değiştiriyorum ve sırayla veriyorum bi kere sağı verdiysek diğer emzirmede solu veriyorum gayet güzel kilo aldı 4115 doğmuştu 5850 oldu boyuda 52 den 57 oldu sadece anne sutuyle bence sende takılma zaten anne şutu alıyorsa alır kiloMaşallah kuzuya ne kadar güzel kilo almış. Hem de sadece anne sütüyle
Peki ne kadar aralıklarla emziriyorsun ,kaç dakika memede kalıyor? Ve memeyi kaç dakika emdikten sonra değiştiriyorsun?
Çok soru sordum sanırım ama benim kuzumda sadece anne sutuyle böyle kilolar alabilsin istiyorum kilo alımımız biraz yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?