• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

çok şeymi isterim bilmiyorum ama bu akşam benim için dua edin yarın test yaptırcam ama heralde olmadı ama her şey dua ile dualarınıza ihtiyacım var

elifçim sabırsızlıkla test sonucunuu beklıyorum canım inşallah hamılesındır ve inşallah değerin 100leri aşmıştır canım inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Elifcim inş istediğin sonuçları alırsın inan seninle birlikte vereceğin iyi haberde senin kadar sevinecek çok kişi var olumsuz haberdede senin acılarını hisseden anlayan bir okadarda çok kişi var inş hayırlara vesile olur inş bizim istediğimiz gibi güzel haberle gelirsin

kızlar sonuç negatif bişey yazamıcam size teşekkürler dualar için inşallah bidahaki sefere olcak

Elif ben de birşey yazamıyorum, benim de değerim 20 ye düştü... cuma birdaha bakılacak......................... çok üzgünüm

canlarım yaaaaaaaaaaa inanın çok üzgünüm.allah size inşallah bir sonraki denemede 2 şer 3er verir..söylenecek söz yokkkkkk

elif canım çok üzüldüm söylüyecek bişey bulamıyorum allah sabır versin canım

cnm zor bi durum çok iyi anlıyorum ama pesetmek yok hasretle beklediğimiz bebişlerimiz eminimki biyerde kucak açmız bizi bekliyorlar ve zamanı gelince biz onlara kavuşucaz işallah hayırlısıyla ...ve bu yolda zorlukları elimizden geldiğince aşmaya çalışıp güçlü olmalıyız çünkü biz anne olucaz işallah...

Back