- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben reflü yastıgına koyuyorum ilk günden beriCanlar yastık kullanmaya başladınız mı bebis icin
Ben reflü yastıgına koyuyorum ilk günden beri
Bende kullanıyorum canım burun tıkanıklığı azalıyor sankiCanlar yastık kullanmaya başladınız mı bebis icin
Yastik icin henuz erken degil mi yaaa
Benim eşim de 2 gündür nezle. Kızımıza geçer mi diye endişeliyiz. Ama süt korur düşüncesiyle rahatız.cnm bende grip oldum bi de sol kulağımdan rahatsızlandım. dr antibiyotik iğne ağrı kesici sprey ne bulduysa verdi. çok şükür bebeğime grip geçmedi.zaten geçmezmiş anneden süt korurmuş korkma..
Güzel dua olmuş.bugün 30 günlük olduk. ama sanırım şubatın ilk haftası yapacaz. süs püs ikram abartılı bişi yapmicam.doğumda aldım hevesimi. salak eltim bebek çikolatalarını avuç avuç çantasına attığından onu mu beslicem bi daha bütün hevesim kaçtı. pilav tatlı ayran.önemli olan duası sonuçta. allahım bu düşüncesiz kaynanaların eltilerin görümcelerin bize yaşattıklarını onlarada yaşatsın inşallah..
Ben vermedim.Kizlar bebislere su veriyor musunuz verenler kac cc veriyor
Hayır gözyaşı yok.Evet cnm face tede varim.. gaz icin sap simplex kullaniyoruz iyi gibi .. dr yanina biogaia yida verdi. Gaz sorunu bitti simdide kakamizi yaparken zorlaniyoruz. Kabiz degil ama zorlaniyor kizariyor bozariyor ama sonuc yok..
Bi de kizlar bebeginiz gozunun yasiyla mi agliyor.. benim ki aglarken sapir sapir akiyor dayanamiyorum..
Lohusalıktandır canım merak etme. 40ı çıksın. Güçlü olduğunu anlayacaksın.Offf hiç deme... doğum ve bebek bakımı bana sabırsız ve dayanıksız bir insan olduğumu öğretti. Ben kendimi güçlü bilirdim, hiç de degilmisim...
Benim bebeğim göz yaşı olmadan ağlıyor. Genelde de ağladığında ya acıkmış ya altını kirletmiş ya da gaz sancısı çektiği için oluyor.Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...
Çok güzel özetlemişsin.uykusunda surekli gulen bi melegi seyretmek paha bicilemez... hele de yanaklarinda gamzeleri varsa:) eski sosyal hayatima, fit vucuduma bi sure donemiycem; o cok sevdigim kiyafetlere artik sigip da giyemiycem belki ama bu mucize icin deger... Allahim kimseyi evladi ile sınamasın, anne olmak bambAşKa bi duygu, cok baska bi vasıfmış...
mycey aldım pınar keşke almasaydım çocuk içinde iki büklüm oluyor biraz kalsa kan dolaşımı yavaşlar ve benim kızım senin oğlandan daha ufak birde daha iri bebekleri koysan çıldırır acıdanleylam355 sende sling vardi ve memnun kalmamistin demi ,markasi neydi canim
aynı yazıyı bende okuyup şaşkına döndüm yazık o bebeğe diye düşündümMerhabalar Aralık anneleri.
Sütüm yetmiyor mu endişesi taşıyan tüm anneler için çok güzel bir yazı paylaşmak istiyorum. Benimde tam olmayacak bu iş "doktorunda dediği" gibi mamaya başlamalıyım dediğim bir zamanda karşıma çıktı. Moral oldu motive oldu...
http://www.lllturkiye.org/2015/11/yetersiz-sut-uretimi-mi-giris-dersi.html?m=1
Bu arada bir arkadaşımizin yazdıklarını hayretle okudum.
Yeni doğmuş bebeğe soda vermek gibi, ıhlamur kaynatip icirmek vs.. gibi
Yapmayın lütfen meme emen bebeğe su bile vermeye gerek yok. Gerekiyorsa ıhlamuru sodayi siz için o sütten alması gerekeni alır zaten.
Yok cnm yan yatış yastığı dışında kullanmıyorumCanlar yastık kullanmaya başladınız mı bebis icin
derya ben yan yatış yastığı kullanıyorum 6 ay kadar kullanılıyor ama normal yastık kullanacaksan boğulma önleyici delikli hava alan bebek yastıkları var onlardan tavsiye ederim ben 6. aydan sonra bu yastığa geçiş yapacağımİncecik bir yastık kullanılabilir heralde biz öyle yapıcaz bakalım
omurga gelişimi için ilk 6 ay yada 1 yıl tavsiyue edilmiyor diye biliyorum bende ben sadece yan yatış yastığı kullanıyorumYastık kullanmamalısınız. Reflu yastığı başka bir şey. O bebeğe eğim veriyor ,kusan bebekler için ideal bende kullanıyorum.
bana da misafir gelince sanki ilgilenmemişim aç kalmış sevgisiz ilgisiz kalmış gibi geliyor bende odadan çıkmıyorum misafir gelince emziriyorum bahanesiyle sürekli kızımın yanında duruyorum öteki türşü olunca bende vicdan azabı duyuyorum niye böyleyiz acaba hala hormonlar mı baskın ?dün dışarda biraz işim vardı babaanneye bıraktık kızımı bir saat sonra aradılar Beyza acikmis diye eve kadar resmen depar attım Ayy gözümün önünden gitmiyor ağlıyor böyle yaş akmiyor ama kirpikler ıslak bütün gün vicdan azabı çektim kucagimdan indirmedim hiç
Ondan ben de aldım. İki büklüm oluyor gerçekten de... biraz daha büyüyünce olur belki diye düşündüm benmycey aldım pınar keşke almasaydım çocuk içinde iki büklüm oluyor biraz kalsa kan dolaşımı yavaşlar ve benim kızım senin oğlandan daha ufak birde daha iri bebekleri koysan çıldırır acıdan