2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm bende grip oldum bi de sol kulağımdan rahatsızlandım. dr antibiyotik iğne ağrı kesici sprey ne bulduysa verdi. çok şükür bebeğime grip geçmedi.zaten geçmezmiş anneden süt korurmuş korkma..
Benim eşim de 2 gündür nezle. Kızımıza geçer mi diye endişeliyiz. Ama süt korur düşüncesiyle rahatız.

Güzel dua olmuş.

Kizlar bebislere su veriyor musunuz verenler kac cc veriyor
Ben vermedim.

Hayır gözyaşı yok.

Offf hiç deme... doğum ve bebek bakımı bana sabırsız ve dayanıksız bir insan olduğumu öğretti. Ben kendimi güçlü bilirdim, hiç de degilmisim...
Lohusalıktandır canım merak etme. 40ı çıksın. Güçlü olduğunu anlayacaksın.

Yani gerçekten sorunu olunca mi gözyaşı gelir, gözyaşı gelmiyorsa öylesine mi agliyordur bilmiyorum canım... Benimki sadece yorum; belki alakası yoktur...
Benim bebeğim göz yaşı olmadan ağlıyor. Genelde de ağladığında ya acıkmış ya altını kirletmiş ya da gaz sancısı çektiği için oluyor.

Çok güzel özetlemişsin.

aynı yazıyı bende okuyup şaşkına döndüm yazık o bebeğe diye düşündüm
ve makale harikaymış gerçekten çok sağol

İncecik bir yastık kullanılabilir heralde biz öyle yapıcaz bakalım
derya ben yan yatış yastığı kullanıyorum 6 ay kadar kullanılıyor ama normal yastık kullanacaksan boğulma önleyici delikli hava alan bebek yastıkları var onlardan tavsiye ederim ben 6. aydan sonra bu yastığa geçiş yapacağım

bana da misafir gelince sanki ilgilenmemişim aç kalmış sevgisiz ilgisiz kalmış gibi geliyor bende odadan çıkmıyorum misafir gelince emziriyorum bahanesiyle sürekli kızımın yanında duruyorum öteki türşü olunca bende vicdan azabı duyuyorum niye böyleyiz acaba hala hormonlar mı baskın ?

mycey aldım pınar keşke almasaydım çocuk içinde iki büklüm oluyor biraz kalsa kan dolaşımı yavaşlar ve benim kızım senin oğlandan daha ufak birde daha iri bebekleri koysan çıldırır acıdan
Ondan ben de aldım. İki büklüm oluyor gerçekten de... biraz daha büyüyünce olur belki diye düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…