2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anne ismi :)---Sat-----Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu

1) derinsu06-----------27 şubat------4 aralık-------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-----25 subat------2 aralik-------------?-----------------------------------
3) elifeva--------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg--------------------------------
4) cakil45--------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur---------------?-------------8 aralik----------72 kg---------------------------------
6) Mmnur-------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------------------------
7) zonox----------------7 mart---------12 aralık---------53 kg---------------------------------
8) oksijen88----------28 şubat-------5 aralık----------60 kg---------------------------------
9) ege_m--------------25 şubat-------2 aralık-----------64 kg---------------------------------
10) Ulytau-------------1 mart----------7 aralık-----------65 kg--------------------------------
11) sewch--------------2 mart---------8 aralık-----------51 kg---------------------------------
12) ameannn---------5 mart---------11 aralık-----------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24-------26 şubat-------4 aralık-------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31-1 mart--------7 aralık------------58 kg--------------------------------
15) myfamily4-------8 mart------------?-----------------61 kg---------------------------------
16) KEVOK----------7 mart-----------12 aralık---------57 kg---------------------------------

progestan hamılelere dusuk tehlıkesı olanlara verılıyo ben ılk bebegım dusunce ıkıncıyede bıse olcak dıye korkudan doktora demıstım vermıstı zarar vermez o
allah korusun cnm inşallah kucağına alırsın. bakalım yarın randevu alıyım pazartesi sabahtan bi gidiyim diyorum

Slm bayanlar bir kere kan tahlili yaptim dahada bakmadim hem kalp hem keseyi gormek icin kacinci haftada gitmem gerek. Aslinda bi kan tahlili yapsaydim iyi olurdu ama korkuyorum sonuc dusukse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…