Hadi insallah guzel sonuc alirsinnnArkadaşlar birazdan kan sonucum çıkacak.eşim hasta ameliyat oldu.haftaya kan vercektim.hazır hastaneye gelmisken kan testi yaptirmami istedi eşim.ona moral olsun bakalım sonuçlar inşallah beklediğimiz gibi çıkar :)
Çok teşekkür ederim canımaslm hayırlı olsun rabbım sana bagıslasın canım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın
12 yıllık canım benİnternette hesaplara göre 4 hafta 5 günlükmüş.
Ben zaten üzerimdeki şaşkınlığı atamadım.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmedim sanırım.O yüzden de söylemek istemedim.
Ama eşim söylediğim andan itibaren çok mutlu.Zaten o benden daha çok istiyordu.
Ne kadarlık evlisiniz?
amin canım ınsallahhÇok teşekkür ederim canım
Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah. .
Anne ismi :)-- Sat----- Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06---------27 şubat------4 aralık-------------?----------------------------------
2) gadriell (esma)---25 subat------2 aralik-------------?----------------------------------
3) elifeva-----------27,28 subat----4,5 aralık---------72 kg-------------------------------
4) cakil45------------3 mart---------8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur-----------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox--------------7 mart---------12 aralık---------53 kg--------------------------------
8) oksijen88--------28 şubat-------5 aralık----------60 kg--------------------------------
9) ege_m------------25 şubat-------2 aralık-----------64 kg--------------------------------
10) Ulytau-----------1 mart----------7 aralık-----------65 kg-------------------------------
11) sewch------------2 mart---------8 aralık-----------51 kg--------------------------------
12) ameannn-------5 mart---------11 aralık-----------48 kg-------------------------------
13) Papatya 24-----26 şubat ------4 aralık-------------?------------------------------------
12 yıllık canım ben
benım 29 esımın 33 canımOoo baya olmuş maşallah.
Biz daha 10 aylık evliyiz.Yaşlar kaç?
Benim 27 eşim 30
Canım hayırlı olsun inş...İnternette hesaplara göre 4 hafta 5 günlükmüş.
Ben zaten üzerimdeki şaşkınlığı atamadım.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmedim sanırım.O yüzden de söylemek istemedim.
Ama eşim söylediğim andan itibaren çok mutlu.Zaten o benden daha çok istiyordu.
Ne kadarlık evlisiniz?
Canim meraba.bizdee ailemize soylemedik.kese ve kalpatisini duyduktan sonra solicezBanada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.
Canım hayırlı olsun inş...
Yaşlarımızda aynıymış...
Bende test yaptım pozitif çıktı..Aynı günler ortalama...Nasıl beliritler falan var mı ..Mide bulantın vs?Bende bir değişiklik yok şimdi?
Kizlarrrrr doktora gittmm.kucuk oldugu icin gozukmedi tekrar hcg testi yaptirdim sonuc bekliyormm.ins yukselmistrrr :)
Canimm eger yeniyse doktora gitme gozukmuyor zaten.bn bugun gittm gozukmedi.Teşekkürler cnm.Sanada hayırlı olsun.
Bende mide bulantısı var biraz birde kokulara karşı hassasiyet.
Aynı zamanlardaysak Dr gittinmi acaba?
Bhcg kaç çıktı bugünCanimm eger yeniyse doktora gitme gozukmuyor zaten.bn bugun gittm gozukmedi.
Hayır daha dk. gitmedim 07 nisanda gideceğim...Sen gittin mi peki..Teşekkürler cnm.Sanada hayırlı olsun.
Bende mide bulantısı var biraz birde kokulara karşı hassasiyet.
Aynı zamanlardaysak Dr gittinmi acaba?
Ne zaman görünüyor acaba.
Bende pazartesine randevu aldım da.
Öncelikle hayırlı olsun inş..Canimm eger yeniyse doktora gitme gozukmuyor zaten.bn bugun gittm gozukmedi.