- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
canım doktor ne dedi sonucuna ?
Ayyyy inşallah ıyıdıır yaaaa artar kısa zamandanzamandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy inşallah ıyıdıır yaaaa artar kısa zamandanzamandan
hepimizde aynı korkular var.. bunu atlatmak için ne yapabiliriz kızlar ya? ben bi eğer olacağı varsa olur diyorum sonra da hep aklım onda ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa diye sabah akşam onu düşünüyorum sevinemiyorum bile daha doktor bişey demeden..
Siz keseyi görmüşsunuz ne guzel darısı bıze.çok kotuyum ben .çok üzgünüm.valla ben de aynı şekildeyim. öğrendiğimden beri kafam normal çalışmıyo. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, aklıma geldiği an bişeyle meşgul oluyorum. herkes bi şekilde atlatacak bu endişeleri napalım.
Doktora yarın sabah gostercemcanım doktor ne dedi sonucuna ?
Siz keseyi görmüşsunuz ne guzel darısı bıze.çok kotuyum ben .çok üzgünüm.
Doktora yarın sabah gostercem
Kizlar benim bebisimde 4+6 günlük ins bebislerimiz bizimle kalmaya devam eder sizlere bi sorum olacak benim 3-4 gundur akintim olmaya basladi sari bi akinti sizde de var mi boyle bisey yada bilgisi olan var mi
Ya bende de basta beyazdi sonra sari oldu anlamadim ins olagan bi seydirSarı değil bende kokusuz süt gibi ben de 4+6
Bence gayet normal yaklaşık 2 katına çıkmış yüZde 66 artış yeterli doktor ne dediKızlarrrrr 500 çıktı .pazartesi 177ydi.cok az yükselmiş dımı.
Doktora sonucu yarın göstercem canım.inş olumsuz konuşmaz.Bence gayet normal yaklaşık 2 katına çıkmış yüZde 66 artış yeterli doktor ne dedi
Canımmm Allah yardımcın olsun.inşsLlah bebegın sana tutunur.rabbım hakkında hayırlısını yazmıştır.kaderinde varsa o bebiş duracaktır.üzülmeBenim de 2 gün önce 59du bugün ise 70 olmuş. Doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi.ve şuan çok moralimiz bozuk.bana bişey deyin nolur yarın alttan muayene olucam.memorial de tekrar kan tahlili yaptıracam
Amin canım inşallah. Çok üzülüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyo umutlar hayaller yıkıldı bi anda. Hayırlısı olsunCanımmm Allah yardımcın olsun.inşsLlah bebegın sana tutunur.rabbım hakkında hayırlısını yazmıştır.kaderinde varsa o bebiş duracaktır.üzülme
Bugünkü sonuçtan sonra mı dedi yoksadoktorun tahmini beklemtisi miydi bence normal canını sıkmaAyyy çok üzüldüm ya doktor 700olması gerekır dmişti.
Benim değerler de şöyleydi 47 . 2 gün donra 127. Ve 4 gğn sonra 470 benim de canım sıkılmıştı kadın doğumcu normal artış demişti için rahat olsun 2 gün sonra bi daha baktırcal bence sana daDoktora yarın sabah gostercem