2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hepimizde aynı korkular var.. bunu atlatmak için ne yapabiliriz kızlar ya? :KK43: ben bi eğer olacağı varsa olur diyorum sonra da hep aklım onda ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa diye sabah akşam onu düşünüyorum sevinemiyorum bile daha doktor bişey demeden..

hepimizde aynı korkular var.. bunu atlatmak için ne yapabiliriz kızlar ya? :KK43: ben bi eğer olacağı varsa olur diyorum sonra da hep aklım onda ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa diye sabah akşam onu düşünüyorum sevinemiyorum bile daha doktor bişey demeden..

valla ben de aynı şekildeyim. öğrendiğimden beri kafam normal çalışmıyo. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, aklıma geldiği an bişeyle meşgul oluyorum. herkes bi şekilde atlatacak bu endişeleri napalım.

valla ben de aynı şekildeyim. öğrendiğimden beri kafam normal çalışmıyo. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, aklıma geldiği an bişeyle meşgul oluyorum. herkes bi şekilde atlatacak bu endişeleri napalım.
Siz keseyi görmüşsunuz ne guzel darısı bıze.çok kotuyum ben .çok üzgünüm.:KK61:

:anneadayı:Anne ismi :)----:nazar:Sat-----:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlangç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat------4 aralık-------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat------2 aralik-------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45---------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?-------------8 aralik----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat------4 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart--------12 aralık---------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat------5 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat-------2 aralık----------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart---------7 aralık----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart---------8 aralık----------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart---------11 aralık----------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat-------4 aralık-------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart----------7 aralık-----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart---------14 aralık-- --------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK------------7 mart----------12 aralık-----------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler--27 şubat--------3 aralık------------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

Kizlar benim bebisimde 4+6 günlük ins bebislerimiz bizimle kalmaya devam eder :-) sizlere bi sorum olacak benim 3-4 gundur akintim olmaya basladi sari bi akinti sizde de var mi boyle bisey yada bilgisi olan var mi

Kizlar benim bebisimde 4+6 günlük ins bebislerimiz bizimle kalmaya devam eder :-) sizlere bi sorum olacak benim 3-4 gundur akintim olmaya basladi sari bi akinti sizde de var mi boyle bisey yada bilgisi olan var mi

Sarı değil bende kokusuz süt gibi ben de 4+6

Benim de 2 gün önce 59du bugün ise 70 olmuş. Doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi.ve şuan çok moralimiz bozuk.bana bişey deyin nolur :KK43: yarın alttan muayene olucam.memorial de tekrar kan tahlili yaptıracam :KK43:

Benim de 2 gün önce 59du bugün ise 70 olmuş. Doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi.ve şuan çok moralimiz bozuk.bana bişey deyin nolur :KK43: yarın alttan muayene olucam.memorial de tekrar kan tahlili yaptıracam :KK43:
Canımmm Allah yardımcın olsun.inşsLlah bebegın sana tutunur.rabbım hakkında hayırlısını yazmıştır.kaderinde varsa o bebiş duracaktır.üzülme

Canımmm Allah yardımcın olsun.inşsLlah bebegın sana tutunur.rabbım hakkında hayırlısını yazmıştır.kaderinde varsa o bebiş duracaktır.üzülme
Amin canım inşallah. Çok üzülüyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyo :KK43: umutlar hayaller yıkıldı bi anda. Hayırlısı olsun :KK43:

Doktora yarın sabah gostercem:KK61:
Benim değerler de şöyleydi 47 . 2 gün donra 127. Ve 4 gğn sonra 470 benim de canım sıkılmıştı kadın doğumcu normal artış demişti için rahat olsun 2 gün sonra bi daha baktırcal bence sana da

Son düzenleme:
X