Kese gözükmedi canım.doktor test yapalım 700olması lazım dedi.test yaptırdık 500 çıktı sonucu yarın gostercem.gec döllenme heralde çünkü bnm yumurtlama güntüm adetimden oncekı hafta. adetim geçeli 1hafta oldu zaten. 2hafta önce hamıle olmuş olmam lazımB hcg kaçtı bugün keseyi görürken
İnşallah laboratuar hatasıdır dualarımız seninleBenim de 2 gün önce 59du bugün ise 70 olmuş. Doktor ya dış gebelik yada kimyasal dedi.ve şuan çok moralimiz bozuk.bana bişey deyin noluryarın alttan muayene olucam.memorial de tekrar kan tahlili yaptıracam
Bence normal geç döllenmiş normalde adetinden 2 hafta önce herkez yumurtluyor sen bir hafta önce yumurtlamışsın yani geç.. Ben böyle düşünüyorum bence normal değerlerin 2 gün sonra artması önemliKese gözükmedi canım.doktor test yapalım 700olması lazım dedi.test yaptırdık 500 çıktı sonucu yarın gostercem.gec döllenme heralde çünkü bnm yumurtlama güntüm adetimden oncekı hafta. adetim geçeli 1hafta oldu zaten. 2hafta önce hamıle olmuş olmam lazım
İnşallah 2 gün sonra artmış olurBence normal geç döllenmiş normalde adetinden 2 hafta önce herkez yumurtluyor sen bir hafta önce yumurtlamışsın yani geç.. Ben böyle düşünüyorum bence normal değerlerin 2 gün sonra artması önemli
Keseyi gördüğünde bhcg kaçtı vajinal mi gördüvalla ben de aynı şekildeyim. öğrendiğimden beri kafam normal çalışmıyo. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, aklıma geldiği an bişeyle meşgul oluyorum. herkes bi şekilde atlatacak bu endişeleri napalım.
Keseyi gördüğünde bhcg kaçtı vajinal mi gördü
Banada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.
kızlar, şurada yazdığınız hiçbir korkunuz, endişeniz gerçekleşmeyecek. emin olun %99 unuz bebeklerinize kavuşacak. 2011 mayıs annesinde %100 herkes kese gördü, kalp duydu doğurdu ve şimdi 4 yaşındalar. bu tür yersiz korkularla canınızı sıkmayın. bırakın hamileliğinizin keyfini çıkarın. olacağına varır. biz de böyleydik ve keşlke rahat olsaymışız. harika zamanlar bunlar kıymetini bilelim
sarı akıntı gelen arkadaşım, benden de geliyor kokusuzsa ve yanma yoksa sorun yok
değeri 500 olan mmny mıydı nicki hatırlayamadım, ama değerin gayet güzelherkesin çok hızlı yükselecek diye birşey yok. herşey yolundadır merak etme
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
inşallah ya olabilir mi öyle bir mucize acaba..İnşallah laboratuar hatasıdır dualarımız seninle
1mart 7 aralik 67 kiloAnne ismi :)----- Sat------- Doğm tarh Başlangç kilo Bebiş cinsiyeti Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat------4 aralık-------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat------2 aralik-------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg--------------------------------
4) cakil45---------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------------?-------------8 aralik----------72 kg---------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat------4 aralık----------60 kg---------------------------------
7) zonox------------------7 mart--------12 aralık---------53 kg---------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat------5 aralık----------60 kg---------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat-------2 aralık----------64 kg---------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart---------7 aralık----------65 kg---------------------------------
11) sewch----------------2 mart---------8 aralık----------51 kg---------------------------------
12) ameannn-----------5 mart---------11 aralık----------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat-------4 aralık-------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart----------7 aralık-----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4---------8 mart---------14 aralık-- --------61 kg---------------------------------
16) KEVOK------------7 mart----------12 aralık-----------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler--27 şubat--------3 aralık------------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55--------25 şubat------- 2 aralık------------69 kg---------------------------------
Canımmmm yaaa sabah mesajını okudum.gulumsedim.esimde seni ne güldürdüyse salosuna dedi.içimi rahatlatınız saolun.doktora gıdıp gostercem sonucu.doktor ne derse uzulmucem :)kızlar, şurada yazdığınız hiçbir korkunuz, endişeniz gerçekleşmeyecek. emin olun %99 unuz bebeklerinize kavuşacak. 2011 mayıs annesinde %100 herkes kese gördü, kalp duydu doğurdu ve şimdi 4 yaşındalar. bu tür yersiz korkularla canınızı sıkmayın. bırakın hamileliğinizin keyfini çıkarın. olacağına varır. biz de böyleydik ve keşlke rahat olsaymışız. harika zamanlar bunlar kıymetini bilelim
sarı akıntı gelen arkadaşım, benden de geliyor kokusuzsa ve yanma yoksa sorun yok
değeri 500 olan mmny mıydı nicki hatırlayamadım, ama değerin gayet güzelherkesin çok hızlı yükselecek diye birşey yok. herşey yolundadır merak etme
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
Benide eklermisinizzz :)Anne adı :)----- Sat------ Doğm tarh- Başlngç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat-------4 aralık-------------?------------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat-------2 aralik-------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------------------------
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg---------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart----------7 aralık----------65 kg---------------------------------
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------------------------
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------------------------
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------------------------
16) KEVOK------------7 mart-----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler--27 şubat---------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55--------25 şubat--------2 aralık----------69 kg----------------------------------
19) yasssemin---------25 şubat--------2 aralık-----------74 kg----------------------------------