- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
Ben bugun 5+1im 10gun sonra gel dedi.tam olarak o zaman gozukur dedi.kan testi yaptirdim tekrar sonucu almadim dahaÖncelikle hayırlı olsun inş..
Neden gözükmüyor...Ne zaman gitmemiz lazım canım..
tabıkı var canım bazen vucuttakı baska hormonlar yuzunden o testlerde pozıtıf gorunebılıyo ama kanda netlesıyo yaptır bı test hemde degere gore tam kac haftalık oldugunu ogrenırsınPeki kan testi yaptırmaya gerek var mı sizce bayanlar... Eczaneden aldıgım testte pozitif çıktı...
Reglimde 3 gün oldu olmayalı
bi tanışsaydık meleklerımızle hayırlısıylaBen bugun 5+1im 10gun sonra gel dedi.tam olarak o zaman gozukur dedi.kan testi yaptirdim tekrar sonucu almadim daha
normal canım bendede oluyo aynı sey rahmın genıslemeye baslıyo bebege alısmaya baslıyokızlar karnımın alt tarafında ara ara ağrılar oluyo ama normaldir heralde dimi
korkuyorum çok ya tutmazsa diye bunca zaman bekleyipte allahım koru yarabbimnormal canım bendede oluyo aynı sey rahmın genıslemeye baslıyo bebege alısmaya baslıyo
progestan kullansana canım o bebegın tutunmasına yardımcı oluyo kadın rahmı halı gıbı kıllı bı yapı progestan o kılımsı yapıyı uzattıgı ıccın bebek daha rahat tutunuyokorkuyorum çok ya tutmazsa diye bunca zaman bekleyipte allahım koru yarabbim
doktora da gitmedim ki daha kullanmak doğru olur mu acaba?progestan kullansana canım o bebegın tutunmasına yardımcı oluyo kadın rahmı halı gıbı kıllı bı yapı progestan o kılımsı yapıyı uzattıgı ıccın bebek daha rahat tutunuyo
progestan hamılelere dusuk tehlıkesı olanlara verılıyo ben ılk bebegım dusunce ıkıncıyede bıse olcak dıye korkudan doktora demıstım vermıstı zarar vermez odoktora da gitmedim ki daha kullanmak doğru olur mu acaba?
Yukselmistir tatlim insallah ne zaman cikacak haberdar et birde en son ne zsman ve kactiKizlarrrrr doktora gittmm.kucuk oldugu icin gozukmedi tekrar hcg testi yaptirdim sonuc bekliyormm.ins yukselmistrrr :)
Evet arkadasim dogru soyluyor bende tam ayni seyleri soyleyecektimtabıkı var canım bazen vucuttakı baska hormonlar yuzunden o testlerde pozıtıf gorunebılıyo ama kanda netlesıyo yaptır bı test hemde degere gore tam kac haftalık oldugunu ogrenırsın
Canim masallah diyelim insallah devamida gelir adetin gecti miSelam kızlar..
Üçüncü kan tahlil sonucumu aldım 44:)
Maşallah Rabbim bize bağışlasın..
Tam 30 aydır bu günü bekliyordum..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
İnşallah cnm bekliom hala sonuçlar çıkmadı dahaHadi insallah guzel sonuc alirsinnn
Hadi bakalim sen git sali da bana kismet ins cok heycanliyim korkuyorumevet canim biara ben nerde ne var didikliyordum neyse ki cumartesi geldi sonunda yarın doktordan duycam bakalım gerçek haftamız kaç
Cok sevindim cnm ya hayirli olsunarkadaşlar herkese merhaba.bu ay ilk defa klomen ve otrivelle kullandım.mart ayının 23 unde çatlatma ignemi yaptım.bugun ignenin 12.gunu doktora gittim ultrasonda Rahim kalınlıgı guzel dedi.umutlandırmak istemem ama bu ay gebelik vardır diye duşunuyorum kan tahlili yapalım dedi.kan sonucum 10,01 pozitif olarak geldi.ignenin etkisi olabilir mi acaba diye pazartesi tekrar kan vericem.benim gibi bir durum yaşayan arkadaşım var mı acaba?
Kızlarrrrr 500 çıktı .pazartesi 177ydi.cok az yükselmiş dımı.Yukselmistir tatlim insallah ne zaman cikacak haberdar et birde en son ne zsman ve kacti
Canım benim durum biraz karışık:)Canim masallah diyelim insallah devamida gelir adetin gecti mi
Yok kuzum en az yuzde 60 artmasi gerek kiminin ki ikiye katlamaz hic uzulme korkmaKızlarrrrr 500 çıktı .pazartesi 177ydi.cok az yükselmiş dımı.