2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Peki kan testi yaptırmaya gerek var mı sizce bayanlar... Eczaneden aldıgım testte pozitif çıktı...
Reglimde 3 gün oldu olmayalı

Peki kan testi yaptırmaya gerek var mı sizce bayanlar... Eczaneden aldıgım testte pozitif çıktı...
Reglimde 3 gün oldu olmayalı
tabıkı var canım bazen vucuttakı baska hormonlar yuzunden o testlerde pozıtıf gorunebılıyo ama kanda netlesıyo yaptır bı test hemde degere gore tam kac haftalık oldugunu ogrenırsın

korkuyorum çok ya tutmazsa diye bunca zaman bekleyipte allahım koru yarabbim
progestan kullansana canım o bebegın tutunmasına yardımcı oluyo kadın rahmı halı gıbı kıllı bı yapı progestan o kılımsı yapıyı uzattıgı ıccın bebek daha rahat tutunuyo

progestan kullansana canım o bebegın tutunmasına yardımcı oluyo kadın rahmı halı gıbı kıllı bı yapı progestan o kılımsı yapıyı uzattıgı ıccın bebek daha rahat tutunuyo
doktora da gitmedim ki daha kullanmak doğru olur mu acaba?

tabıkı var canım bazen vucuttakı baska hormonlar yuzunden o testlerde pozıtıf gorunebılıyo ama kanda netlesıyo yaptır bı test hemde degere gore tam kac haftalık oldugunu ogrenırsın
Evet arkadasim dogru soyluyor bende tam ayni seyleri soyleyecektim

Selam kızlar..
Üçüncü kan tahlil sonucumu aldım 44:)
Maşallah Rabbim bize bağışlasın..
Tam 30 aydır bu günü bekliyordum..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
Canim masallah diyelim insallah devamida gelir adetin gecti mi

Cok sevindim cnm ya hayirli olsun

Canim masallah diyelim insallah devamida gelir adetin gecti mi
Canım benim durum biraz karışık:)
Ben 21 martta adet olmam lazımdı.
Ama o gün yumurtam çatlamış ve döllenmiş:)
Adetim 15 gün geçti..
Yani geç döllenme olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…