- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
Ooo baya olmuş maşallah.
Biz daha 10 aylık evliyiz.Yaşlar kaç?
Benim 27 eşim 30
ben eşimle ayni yaştayım ikimiz de 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo baya olmuş maşallah.
Biz daha 10 aylık evliyiz.Yaşlar kaç?
Benim 27 eşim 30
Ayyy çok üzüldüm ya doktor 700olması gerekır dmişti.Yok kuzum en az yuzde 60 artmasi gerek kiminin ki ikiye katlamaz hic uzulme korkma
Hadi bakalim sen git sali da bana kismet ins cok heycanliyim korkuyorum
Ulytau bende de 7 aralik ayni gun yarin doktora gideceğim kizlar...yazarim size ;-)Bende şuan hiçbi şey yok olmasın da lütfen yaa
Beni de listeye yazın:)) sat 8 mart kg 61
allah korusun cnm inşallah kucağına alırsın. bakalım yarın randevu alıyım pazartesi sabahtan bi gidiyim diyorumprogestan hamılelere dusuk tehlıkesı olanlara verılıyo ben ılk bebegım dusunce ıkıncıyede bıse olcak dıye korkudan doktora demıstım vermıstı zarar vermez o
Yook ben hesapladim yuzde 60 arttiginda 450 olmasi gerekiyorAyyy çok üzüldüm ya doktor 700olması gerekır dmişti.
Ayyyy biri bişey solesinnnnn çoook üzüldüm yaaaa çok az artmış
Ayyyy inşallah ıyıdıır yaaaa artar kısa zamandanzamandanhiç üzme kendini canım en az yüzde 60 artmış olması lazım seninki de bu durumda olağan oluyor
Yok canim aklina getirme benim oncesinde bos gebeligim oldugu icin ben artik cok korkak oldumben de korkuyorum birşeyler ters giderse die inş öyle olmaz
Sen bosh gebelik gecırdıgınde degerın dusuk muyduYok canim aklina getirme benim oncesinde bos gebeligim oldugu icin ben artik cok korkak oldum
Yok canim aklina getirme benim oncesinde bos gebeligim oldugu icin ben artik cok korkak oldum
Alttan muayene ıle mı gördünüzgördünüzselam beni de yazabilirsiniz. 27 şubat 3 aralık 45 kg. bugün kesemizi gördük çok şükür :)
Alttan muayene ıle mı gördünüzgördünüz
14 aralıkmuhtemel doğum tarihini de söyler misin canım?
Nerdesinki tatlim
Ulytau bende de 7 aralik ayni gun yarin doktora gideceğim kizlar...yazarim size ;-)