2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnternette hesaplara göre 4 hafta 5 günlükmüş.
Ben zaten üzerimdeki şaşkınlığı atamadım.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmedim sanırım.O yüzden de söylemek istemedim.
Ama eşim söylediğim andan itibaren çok mutlu.Zaten o benden daha çok istiyordu.
Ne kadarlık evlisiniz?
12 yıllık canım ben

:anneadayı:Anne ismi :)--:nazar:Sat-----:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlangç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06---------27 şubat------4 aralık-------------?------------------:emir_bebek:----------------:nazar:
2) gadriell (esma)---25 subat------2 aralik-------------?------------------:emir_bebek:----------------:nazar:
3) elifeva-----------27,28 subat----4,5 aralık---------72 kg---------------:emir_bebek:----------------:nazar:
4) cakil45------------3 mart---------8 aralık ----------72 kg---------------:emir_bebek:----------------:nazar:
5) mshuzur------------?--------------8 aralik----------72 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
6) Mmnur-----------26 subat-------4 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
7) zonox--------------7 mart---------12 aralık---------53 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
8) oksijen88--------28 şubat-------5 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
9) ege_m------------25 şubat-------2 aralık-----------64 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
10) Ulytau-----------1 mart----------7 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:---------------:nazar:
11) sewch------------2 mart---------8 aralık-----------51 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
12) ameannn-------5 mart---------11 aralık-----------48 kg---------------:emir_bebek:----------------:nazar:
13) Papatya 24-----26 şubat ------4 aralık-------------?--------------------:emir_bebek:----------------:nazar:

Kevok sat 07 mart doğum tarihi 12 aralık kilo 57

Aslında gerçek sat 20 şubat.
21martta adet olmam gereken gün yumurtam çatladı ve döllendi.
Düzeltilmiş sat 07 mart :)

İnternette hesaplara göre 4 hafta 5 günlükmüş.
Ben zaten üzerimdeki şaşkınlığı atamadım.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmedim sanırım.O yüzden de söylemek istemedim.
Ama eşim söylediğim andan itibaren çok mutlu.Zaten o benden daha çok istiyordu.
Ne kadarlık evlisiniz?
Canım hayırlı olsun inş...
Yaşlarımızda aynıymış...
Bende test yaptım pozitif çıktı..Aynı günler ortalama...Nasıl beliritler falan var mı ..Mide bulantın vs?Bende bir değişiklik yok şimdi?

Banada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.
Canim meraba.bizdee ailemize soylemedik.kese ve kalpatisini duyduktan sonra solicez

Kizlarrrrr doktora gittmm.kucuk oldugu icin gozukmedi tekrar hcg testi yaptirdim sonuc bekliyormm.ins yukselmistrrr :)

Canım hayırlı olsun inş...
Yaşlarımızda aynıymış...
Bende test yaptım pozitif çıktı..Aynı günler ortalama...Nasıl beliritler falan var mı ..Mide bulantın vs?Bende bir değişiklik yok şimdi?

Teşekkürler cnm.Sanada hayırlı olsun.
Bende mide bulantısı var biraz birde kokulara karşı hassasiyet.
Aynı zamanlardaysak Dr gittinmi acaba?

şu veletlerımızın pıtpıtlarını duysaydık hayırlısıyla ya benım kafam karısık acaba 13unde atmaya baslarmı

X