vuhuu 13u bulduk yokmu arttıran
Ben arttırım madem 1 mart 7 aralık kilo 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuhuu 13u bulduk yokmu arttıran
benım bulantı sıkıntım artmaya basladı canım bugun cıkarmamak ıcın kendımı zor tuttum kokuları cok net alıyorum ozellıkle dun esım eve gırer gırmez ayagın kokuyo dedım kardesım bana gelmıo dedı dıbınde oldugu halde sabah peynır yerken tadı bı tuhaf geldı evdekı herkeze yıyın dedım hıc bırı fark etmedı pıskolojık deıl emin olTşk ederim cnm.
Hepimiz için hayırlı olsun.
Amin inş.
Bu arada mideniz bulanıyormu ve kokulara karşı aşırı duyarlılık varmı?
Yoksa bendeki bu durum psikolojikmi anlamadım.
hoşgeldın canım aramıza hayırlı saglıklı bebek ve gebelık dılıyorum 8 ay kalan bı maratondayız hayırlısıyla zaman hemen gecer ınsBen arttırım madem 1 mart kilo 58
Ben arttırım madem 1 mart kilo 58
nettekı beta hcgden haftayı hesaplayan gebematık benım cok hosuma gıttımuhtemel doğum tarihine de bak canım onu da yazalım nette hesaplayan siteler var
benım bulantı sıkıntım artmaya basladı canım bugun cıkarmamak ıcın kendımı zor tuttum kokuları cok net alıyorum ozellıkle dun esım eve gırer gırmez ayagın kokuyo dedım kardesım bana gelmıo dedı dıbınde oldugu halde sabah peynır yerken tadı bı tuhaf geldı evdekı herkeze yıyın dedım hıc bırı fark etmedı pıskolojık deıl emin ol
en dogrusunu yapmıssın canım ben cok yakınımdakılere soyledım baska kımse bılmıo henuz kalp atısı ıcın erken ayın 13unde gıtcem Allah ızın verırse suan kac haftalık senınkıBanada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.
hoşgeldın canım aramıza hayırlı saglıklı bebek ve gebelık dılıyorum 8 ay kalan bı maratondayız hayırlısıyla zaman hemen gecer ıns
amin canımHoşbukduk elifeva.
Amin hepimize inş.
aslm hayırlı olsun rabbım sana bagıslasın canım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsınSelam kızlar..
Üçüncü kan tahlil sonucumu aldım 44:)
Maşallah Rabbim bize bağışlasın..
Tam 30 aydır bu günü bekliyordum..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
nettekı beta hcgden haftayı hesaplayan gebematık benım cok hosuma gıttı
hayırlı haberlerle gel ınsallah canımevet canim biara ben nerde ne var didikliyordum neyse ki cumartesi geldi sonunda yarın doktordan duycam bakalım gerçek haftamız kaç
en dogrusunu yapmıssın canım ben cok yakınımdakılere soyledım baska kımse bılmıo henuz kalp atısı ıcın erken ayın 13unde gıtcem Allah ızın verırse suan kac haftalık senınkı
Selam kızlar..
Benim bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 1 hafta sürüyor inşallah gebelik vardırarkadaşlar herkese merhaba.bu ay ilk defa klomen ve otrivelle kullandım.mart ayının 23 unde çatlatma ignemi yaptım.bugun ignenin 12.gunu doktora gittim ultrasonda Rahim kalınlıgı guzel dedi.umutlandırmak istemem ama bu ay gebelik vardır diye duşunuyorum kan tahlili yapalım dedi.kan sonucum 10,01 pozitif olarak geldi.ignenin etkisi olabilir mi acaba diye pazartesi tekrar kan vericem.benim gibi bir durum yaşayan arkadaşım var mı acaba?
Hayırlı olsun sat ne zaman acabaSelam kızlar..