2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tşk ederim cnm.
Hepimiz için hayırlı olsun.
Amin inş.

Bu arada mideniz bulanıyormu ve kokulara karşı aşırı duyarlılık varmı?
Yoksa bendeki bu durum psikolojikmi anlamadım.
benım bulantı sıkıntım artmaya basladı canım bugun cıkarmamak ıcın kendımı zor tuttum kokuları cok net alıyorum ozellıkle dun esım eve gırer gırmez ayagın kokuyo dedım kardesım bana gelmıo dedı dıbınde oldugu halde sabah peynır yerken tadı bı tuhaf geldı evdekı herkeze yıyın dedım hıc bırı fark etmedı pıskolojık deıl emin ol

benım bulantı sıkıntım artmaya basladı canım bugun cıkarmamak ıcın kendımı zor tuttum kokuları cok net alıyorum ozellıkle dun esım eve gırer gırmez ayagın kokuyo dedım kardesım bana gelmıo dedı dıbınde oldugu halde sabah peynır yerken tadı bı tuhaf geldı evdekı herkeze yıyın dedım hıc bırı fark etmedı pıskolojık deıl emin ol

Banada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.

Banada asansöre binince diğer binenlerden gelen sigara kokusu iğrenç geldi.
Dr gittiğinizde kalp atışını duydunuzmu.Biz pzartesi gidicezde nasıl bir şey bizi bekliyor bilmiyorum.
Birde şeyi merak ediyorum.Ailelerinize şimdiden söyledinizmi.
Ben eşime biraz bekleyelim dedim dr fln gidelimde ondan sonra.
en dogrusunu yapmıssın canım ben cok yakınımdakılere soyledım baska kımse bılmıo henuz kalp atısı ıcın erken ayın 13unde gıtcem Allah ızın verırse suan kac haftalık senınkı

:anneadayı:Anne ismi :)---:nazar:Sat-----:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlangç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06-----------27 şubat------4 aralık-------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
2) gadriell (esma)-----25 subat------2 aralik-------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva--------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45--------------3 mart---------8 aralık ----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur---------------?-------------8 aralik----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur-------------26 subat-------4 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox----------------7 mart---------12 aralık---------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88----------28 şubat-------5 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m--------------25 şubat-------2 aralık-----------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau-------------1 mart----------7 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
11) sewch--------------2 mart---------8 aralık-----------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn---------5 mart---------11 aralık-----------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24-------26 şubat-------4 aralık-------------?--------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31-1 mart--------7 aralık-------------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:

Selam kızlar..
Üçüncü kan tahlil sonucumu aldım 44:)
Maşallah Rabbim bize bağışlasın..
Tam 30 aydır bu günü bekliyordum..
Rabbime binlerce kere şükürler olsun..
aslm hayırlı olsun rabbım sana bagıslasın canım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın

arkadaşlar herkese merhaba.bu ay ilk defa klomen ve otrivelle kullandım.mart ayının 23 unde çatlatma ignemi yaptım.bugun ignenin 12.gunu doktora gittim ultrasonda Rahim kalınlıgı guzel dedi.umutlandırmak istemem ama bu ay gebelik vardır diye duşunuyorum kan tahlili yapalım dedi.kan sonucum 10,01 pozitif olarak geldi.ignenin etkisi olabilir mi acaba diye pazartesi tekrar kan vericem.benim gibi bir durum yaşayan arkadaşım var mı acaba?

Arkadaşlar birazdan kan sonucum çıkacak.eşim hasta ameliyat oldu.haftaya kan vercektim.hazır hastaneye gelmisken kan testi yaptirmami istedi eşim.ona moral olsun bakalım sonuçlar inşallah beklediğimiz gibi çıkar :)

en dogrusunu yapmıssın canım ben cok yakınımdakılere soyledım baska kımse bılmıo henuz kalp atısı ıcın erken ayın 13unde gıtcem Allah ızın verırse suan kac haftalık senınkı

İnternette hesaplara göre 4 hafta 5 günlükmüş.
Ben zaten üzerimdeki şaşkınlığı atamadım.
Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmedim sanırım.O yüzden de söylemek istemedim.
Ama eşim söylediğim andan itibaren çok mutlu.Zaten o benden daha çok istiyordu.
Ne kadarlık evlisiniz?

arkadaşlar herkese merhaba.bu ay ilk defa klomen ve otrivelle kullandım.mart ayının 23 unde çatlatma ignemi yaptım.bugun ignenin 12.gunu doktora gittim ultrasonda Rahim kalınlıgı guzel dedi.umutlandırmak istemem ama bu ay gebelik vardır diye duşunuyorum kan tahlili yapalım dedi.kan sonucum 10,01 pozitif olarak geldi.ignenin etkisi olabilir mi acaba diye pazartesi tekrar kan vericem.benim gibi bir durum yaşayan arkadaşım var mı acaba?
Benim bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 1 hafta sürüyor inşallah gebelik vardır

X