Ameannn 5mart - 11 aralık 48kgAnne ismi :)-- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva----------27,28 subat---4,5 aralık---------72 kg------------------------------
4) cakil45-----------3 mart-------8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26 subat---- 4 aralık-----------60 kg-------------------------------
7) zonox------------ 7 mart------ 12 aralık----------53 kg-------------------------------
8) oksijen88-------28 şubat-----5 aralık-----------60 kg-------------------------------
9) ege_m-----------25 şubat------2 aralık-----------64 kg------------------------------
10) Ulytau-----------1 Mart--------7 aralık-----------65 kg-------------------------------
11) sewch------------2 mart--------8 aralık-----------51 kg-------------------------------
canım hamilelik çizelgeni neden kaldırdınBen de yok sayılır sadece iştahsızlık var:))
masallah cnm beta kaç çıktı sat ımız aynı ondan soruyorumselam kızlar,5 dk önce öğrendim,2. kez anne oluyorum inşallah :))))
ege_m ----25 şubat---2 aralık----64 kg
kızlar, ben de adet sancısı başladı ve şişkinlik. ilk çocuğumda da böyle olmuştu.. resmen adet olacakmış gibiyim6. haftada da başlamıştı bulantılar. ama ilk 3 ay bulantı adet sancısı ve uykusuzlukla geçiyor
benim canım aşırı turşu istiyor bu kadar erken aşerme olur mu yoksa psikolojik mi benimki
Bhcg kaç çıktı hayırlı olsunselam kızlar,5 dk önce öğrendim,2. kez anne oluyorum inşallah :))))
Hay~rli olsun cnm kan testinde mi belli olsun yanlis hesaplamadiysam 4 hafta 3 gunlukSlm kızlar.
Sanırım bende bu gruptanım.
Daha dün yaptığım test sonucunda öğrendim o yüzden biraz şaşkınım
Dr'a pazartesi randevu alabildim.
Daha detaylı o zaman öğreneceğim.
Bu konularla çokta bilgim yok açıkçası ama en son adetimin başlangıç günü 1 mart yani o zaman 1 ay 5 günlükmü oluyor
Nerdesinki tatlimbenim beklenen adet günümde başladı o ağrı adet olcam diye bekliyorum git gel tuvalete bişey yok, 3 gün oldu hala olmayınca şüphelenip test yaptım ben de hamileymişim. yaklaşık bir haftadır da devam ediyor. uykusuzluktan ölüyorum
benim de iskenderama burda iskender yok.
Allah saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın canımselam kızlar,5 dk önce öğrendim,2. kez anne oluyorum inşallah :))))
yok canım pıskolojık deıl bende et aserdım dun eşim yaptı yedımbenim canım aşırı turşu istiyor bu kadar erken aşerme olur mu yoksa psikolojik mi benimki
hayırlı olsun canım Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın artık evet 1 ay 5 gunluk ama sımdı hafta olarak hesaplanıyo 4+5 gunluksun ay ne guzel cogalmaya basladık ınsallah dogumlarımızdan sonrada burda oluruz hep bırlıkteSlm kızlar.
Bu konularla çokta bilgim yok açıkçası ama en son adetimin başlangıç günü 1 mart yani o zaman 1 ay 5 günlükmü oluyor
vuhuu 13u bulduk yokmu arttıranAnne ismi :)-- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?----------------------------------
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?----------------------------------
3) elifeva----------27,28 subat--4,5 aralık---------72 kg------------------------------
4) cakil45-----------3 mart-------8 aralık ----------72 kg------------------------------
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg-------------------------------
6) Mmnur----------26 subat---- 4 aralık----------60 kg-------------------------------
7) zonox------------ 7 mart------ 12 aralık---------53 kg-------------------------------
8) oksijen88-------28 şubat-----5 aralık----------60 kg------------------------------
9) ege_m-----------25 şubat-----2 aralık-----------64 kg------------------------------
10) Ulytau----------1 Mart-------7 aralık-----------65 kg-------------------------------
11) sewch-----------2 mart-------8 aralık----------51 kg--------------------------------
12) ameannn------5 mart-------11 aralık----------48 kg-------------------------------
13) Papatya 24----26 şubat ----4 aralık-------------?-----------------------------------
hayırlı olsun cnm hoşgeldinSlm kızlar.
Hay~rli olsun cnm kan testinde mi belli olsun yanlis hesaplamadiysam 4 hafta 3 gunluk
Hafta olarak hesaplaniyor cnm aylik degil
hayırlı olsun canım Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın artık evet 1 ay 5 gunluk ama sımdı hafta olarak hesaplanıyo 4+5 gunluksun ay ne guzel cogalmaya basladık ınsallah dogumlarımızdan sonrada burda oluruz hep bırlıkte
hayırlı olsun cnm hoşgeldin