2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ameannn 5mart - 11 aralık 48kg

Anne ismi :)--Sat------Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu

1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva----------27,28 subat---4,5 aralık---------72 kg------------------------------
4) cakil45-----------3 mart-------8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26 subat---- 4 aralık-----------60 kg-------------------------------
7) zonox------------ 7 mart------ 12 aralık----------53 kg-------------------------------
8) oksijen88-------28 şubat-----5 aralık-----------60 kg-------------------------------
9) ege_m-----------25 şubat------2 aralık-----------64 kg------------------------------
10) Ulytau-----------1 Mart-------7 aralık-----------65 kg-------------------------------
11) sewch------------2 mart-------8 aralık----------51 kg--------------------------------
12) ameannn-------5 mart-------11 aralık----------48 kg--------------------------------

benim canım aşırı turşu istiyor bu kadar erken aşerme olur mu yoksa psikolojik mi benimki

benim beklenen adet günümde başladı o ağrı adet olcam diye bekliyorum git gel tuvalete bişey yok, 3 gün oldu hala olmayınca şüphelenip test yaptım ben de hamileymişim. yaklaşık bir haftadır da devam ediyor. uykusuzluktan ölüyorum

benim canım aşırı turşu istiyor bu kadar erken aşerme olur mu yoksa psikolojik mi benimki

benim de iskender ama burda iskender yok.

Slm kızlar.
Sanırım bende bu gruptanım.
Daha dün yaptığım test sonucunda öğrendim o yüzden biraz şaşkınım
Dr'a pazartesi randevu alabildim.
Daha detaylı o zaman öğreneceğim.

Bu konularla çokta bilgim yok açıkçası ama en son adetimin başlangıç günü 1 mart yani o zaman 1 ay 5 günlükmü oluyor

Hay~rli olsun cnm kan testinde mi belli olsun yanlis hesaplamadiysam 4 hafta 3 gunluk
Hafta olarak hesaplaniyor cnm aylik degil

Nerdesinki tatlim

Anne ismi :)--Sat-----Doğm tarh-Başlangç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu

1) derinsu06---------27 şubat------4 aralık-------------?----------------------------------
2) gadriell (esma)---25 subat------2 aralik-------------?----------------------------------
3) elifeva-----------27,28 subat----4,5 aralık---------72 kg-------------------------------
4) cakil45------------3 mart---------8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur-----------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox--------------7 mart---------12 aralık---------53 kg--------------------------------
8) oksijen88--------28 şubat-------5 aralık----------60 kg--------------------------------
9) ege_m------------25 şubat-------2 aralık-----------64 kg--------------------------------
10) Ulytau-----------1 mart----------7 aralık-----------65 kg-------------------------------
11) sewch------------2 mart---------8 aralık-----------51 kg--------------------------------
12) ameannn-------5 mart---------11 aralık-----------48 kg-------------------------------
13) Papatya 24-----26 şubat ------4 aralık-------------?------------------------------------

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım Allah sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın artık evet 1 ay 5 gunluk ama sımdı hafta olarak hesaplanıyo 4+5 gunluksun ay ne guzel cogalmaya basladık ınsallah dogumlarımızdan sonrada burda oluruz hep bırlıkte

vuhuu 13u bulduk yokmu arttıran

hayırlı olsun cnm hoşgeldin

Tşk ederim cnm.
Hepimiz için hayırlı olsun.
Amin inş.

Bu arada mideniz bulanıyormu ve kokulara karşı aşırı duyarlılık varmı?
Yoksa bendeki bu durum psikolojikmi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…