2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm teşekkürler sat 2 mart. çok şükür rabbim güldü yüzüme. senin değerlerin nasıl.geçmişi okuyorum bi yandan ama kafam 1 milyon :)
MERHABA BENİM SAT 3 MART O YÜZDEN B HCG Nİ MERAK ETTİM BEN 29 MARTTA KAN VERDİM 18 ÇIKTI YARIN TEKRAR GİDİCEM BAKALIM KAÇ OLMUŞ

MERHABA BENİM SAT 3 MART O YÜZDEN B HCG Nİ MERAK ETTİM BEN 29 MARTTA KAN VERDİM 18 ÇIKTI YARIN TEKRAR GİDİCEM BAKALIM KAÇ OLMUŞ
cnm sen erken ölçtürmüşsün ben dün öğrendim yani 5 gün geçince.1340 çıktı.
senin değerinde güzel yükselmiştir bugune:KK73:

Benim ki tüp bebek 4.denemede gelen nazlı bebeklerim olabilir canım..İkiz tahmin ediyorum..Tüp bebek de bu değer genelde ikiz gebelik demek oluyor..Kese görme gününe kadar merakla bekleyecem kaç taneler bakalım...Asıl test günüm yarındı ben erken yaptırdım..
cnm sen erken ölçtürmüşsün ben dün öğrendim yani 5 gün geçince.1340 çıktı.
senin değerinde güzel yükselmiştir bugune:KK73:
AY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM KAÇ OLDUĞUNU Bİ SORUN ÇIKMASINDA BENİM İLK GEBELİĞİM ÇOK SABIRSIZIM GALİBA:anneadayı::nazar::eek:

selam kızlar öncelikle hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum...:anneadayı::nazar:
size bir sorum olacak ben yarın doktora gidicem adetim yarın 2 gün geçmiş olacak kese görünür mü tam bilmiyorum ancak alttan muayane konusunda bazılarınız çekinceleri olduğunu gördüm okuduklarımdan. herhangi bir sakıncası var mı vajinal ultrasonun doktor bakmak isterse baktırmıyım mı????

selam kızlar öncelikle hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum...:anneadayı::nazar:
size bir sorum olacak ben yarın doktora gidicem adetim yarın 2 gün geçmiş olacak kese görünür mü tam bilmiyorum ancak alttan muayane konusunda bazılarınız çekinceleri olduğunu gördüm okuduklarımdan. herhangi bir sakıncası var mı vajinal ultrasonun doktor bakmak isterse baktırmıyım mı????
canım öncelikle beta da çıkan değer onemli görünebilmesi için.
vaginal muayenede de saçim sana kalmış kimisi hiçbir sorun yasamamısken örnek olarak ablam ne zaman o şekilde muayene olduysa kanaması gelmiş biz ne desek boş seçim senin

AY İNŞALLAH CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM KAÇ OLDUĞUNU Bİ SORUN ÇIKMASINDA BENİM İLK GEBELİĞİM ÇOK SABIRSIZIM GALİBA:anneadayı::nazar::eek:
çıkmaz cnm inşallah kalbini ferah tut.benimde ilk gebeliğim.nasıl olacak çok merak ediyorum. önümüzdeki hafta gidicem dr a biraz duruma alışayım istiyorum.

X