2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Acaba aranızda vajinal progestan kullanan var mıgünde kaç kere kullanıyonuz

merhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.

hayırlı olsun canım gecikmen kaç gün oldu ? sonucunu yaz bize.

Slm kızlar,
Bende maalesef aranızdan ayrılıyorum.Biran çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş. Kimyasal gebelik denen şeyi yaşamışım. Adet oldum çok sancılı bir şekilde. Yolunuz açık olsun bende ilerleyen zamanlarda başka gruplara katılırım inşallah.

HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞ 2016 OCAK ANNELERİ GRUBUNA KATILIRSIN

Canim gecmis olsun hic uzulme vardir rabbimin bildigi gonlunu ferah tut herseyin en dogrusunu o bilir ben gecen yil bos gebelik gecirmistim ilk baslarda cok canin yaniyo ama sonra geciyor

öyle ya doktor genişlemedendir dedi ama insanın aklına bin türlü şey gelior keseyi gördün mü canım sen?
Canim dun beta 2811 di ustten acilde bakildi goremedi onun yerine kist gordu ama burda marsa hastanesiydi ondan pek guvenemiyorum
Kismet olursa sali gunu doktoruma gidecem o zaman gorunur ins
Sen gordun mu cnm

Biz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)

Biz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)
maşşallah Allah nazardan saklasın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bende nasıpse ayın 13unde gıtcem doktora ıns bende o zamana gorurum kalp atısını

Masallah cnm hayirli olsun cok sevindim senn adina

Normalde benimde 13 uydu randevulu gitmek gerekiyor yer bulamadim 2 gun sonraya alabildim zar zor Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah duyurur o guzel sesi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…