- 1 Nisan 2015
- 122
- 26
- 43
Benimde ayni korkudan olecem
Ama sizde de oyle oldugunu okuyunca rahatladim
sakın olmaya calıssamda olamıyorum daha once kaybım oldugu ıcın ıns sorunsuz bı sekılde saglıklı gebelık gecırıp saglı evlatlar dogururuz
merhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördümaz önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞ 2016 OCAK ANNELERİ GRUBUNA KATILIRSINSlm kızlar,
Bende maalesef aranızdan ayrılıyorum.Biran çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş. Kimyasal gebelik denen şeyi yaşamışım. Adet oldum çok sancılı bir şekilde. Yolunuz açık olsun bende ilerleyen zamanlarda başka gruplara katılırım inşallah.
Canim gecmis olsun hic uzulme vardir rabbimin bildigi gonlunu ferah tut herseyin en dogrusunu o bilir ben gecen yil bos gebelik gecirmistim ilk baslarda cok canin yaniyo ama sonra geciyorSlm kızlar,
Bende maalesef aranızdan ayrılıyorum.Biran çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş. Kimyasal gebelik denen şeyi yaşamışım. Adet oldum çok sancılı bir şekilde. Yolunuz açık olsun bende ilerleyen zamanlarda başka gruplara katılırım inşallah.
Canim dun beta 2811 di ustten acilde bakildi goremedi onun yerine kist gordu ama burda marsa hastanesiydi ondan pek guvenemiyorumöyle ya doktor genişlemedendir dedi ama insanın aklına bin türlü şey geliorkeseyi gördün mü canım sen?
Yok benom olmadi ama ablamin olmustu o kullanmistiLekelenmesi olup vajinal progesteron kullanan var mı
çook teşekkür ederim 29 marttı adet tarihim.şimdi sonucum geldi 1339,27 şok oldum.fazla mı gelmiş :)hayırlı olsun canım gecikmen kaç gün oldu ? sonucunu yaz bize.
Masallah oh oh ne guzel sat ne zamandiçook teşekkür ederim 29 marttı adet tarihim.şimdi sonucum geldi 1339,27 şok oldum.fazla mı gelmiş :)
Evet cok iyi sonuççook teşekkür ederim 29 marttı adet tarihim.şimdi sonucum geldi 1339,27 şok oldum.fazla mı gelmiş :)
çook teşekkür ederim 29 marttı adet tarihim.şimdi sonucum geldi 1339,27 şok oldum.fazla mı gelmiş :)
FaydAsı oldumu leke kesildi mi başka bişe kullandımı günde 3 kez sabah öğlen akşam vajinal fitil olarak mı kullandıYok benom olmadi ama ablamin olmustu o kullanmisti
Evet cnm ama eger lekelenmen varsa hic kalma yat surekli cnm senin bat ne zamandi ki cnm ve beta kacFaydAsı oldumu leke kesildi mi başka bişe kullandımı günde 3 kez sabah öğlen akşam vajinal fitil olarak mı kullandı
maşşallah Allah nazardan saklasın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bende nasıpse ayın 13unde gıtcem doktora ıns bende o zamana gorurum kalp atısınıBiz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)
Masallah cnm hayirli olsun cok sevindim senn adinaBiz tam 5 haftalik olduk bugun :)) dun degerim 1821 di tüp bebegiz biz :) nisanin 15inde kese ve kalp atisina bakmaya gidicez Allah izin verirse 1 tane mi 2 tanemi bilmiyoruz henuz :)