2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydınnnn
Çiçeği burnunda anne adayları:)
Rabbim inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...
Bugün yine verdim kan sonucu yarın alıcam.
Bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi netleşmiş biraz daha..
İnşallah tutunur bebeğim..
Tahminen şuan 3 hafta 5 günlük :)

Acaba son adet tarihinşz ne zaman 2000 i ne zaman gördünüz
Gec dollenme ben pkoluyum klomen kullandim gittim gelismemis yumurtan dedi bu ay adet ol gel bende eve geldim incir suyuna basladim gec gelismis adet gunumde hastaydim ilac almak icin acile gittim tahlil yqpildi 7.88 cikti sonraa artmaya devam etti yqni ne zamandan yumurta olusmus bilmiyoruz keseye gore 4 haftalik dedi doktorum sali gunu..

Senin satın ne zaman benim sat 26 şubat cumartesi 127 çarşamba 470 normal mi

tatlım son adet tarihlerimizin değerlerle alakası yok döllenmenin hangi tarihte olduğu önemli o da herkesin farklı canım ilk adet gününden sonra ovulasyon tarihleri bile aynı olsa spermin rahimde kimisinin 3 gün sonra yaşadığı için gebelik gerçekeşirken kimisinin ilk gün gerçekleşiyor bu da betahcg değerlerini değiştiriyor önemli olan iki günde ikiye katlayıp katlamadığı çünkü sağlıklı gidişatın göstergesi ikiye katlaması

Günaydınnnn
Çiçeği burnunda anne adayları:)
Rabbim inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...
Bugün yine verdim kan sonucu yarın alıcam.
Bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi netleşmiş biraz daha..
İnşallah tutunur bebeğim..
Tahminen şuan 3 hafta 5 günlük :)
Hayirli olsun cnm

merhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm :21:az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.:KK50::KK69:
oo gozun aydın Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın canım:nazar:

merhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm :21:az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.:KK50::KK69:
Hadi bakalim hayirli haberlerle bekliyoruz haberini

X