- 1 Nisan 2015
- 122
- 26
- 43
Senin satın ne zaman benim sat 26 şubat cumartesi 127 çarşamba 470 normal mikaç canım değerin satın ne zaman? ikiye katlanıp katlanmadığıymış önemli olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin satın ne zaman benim sat 26 şubat cumartesi 127 çarşamba 470 normal mikaç canım değerin satın ne zaman? ikiye katlanıp katlanmadığıymış önemli olan
Senin sat kaç canımCanım benim Pazartesi 177ydi.senınkı ıyı yani
Senin satın ne zaman benim sat 26 şubat cumartesi 127 çarşamba 470 normal mi
Benim sat 26subatSenin sat kaç canım
Canım benim Pazartesi 177ydi.senınkı ıyı yani
sağol canımBenim sat 26subat
Sağolcanımdeğerlerimiz yakın çıkmış aramızda 3 gün var sat 1 mart, normal 2 günde 2 ye katlıyor seninki de öyle artmış
Gec dollenme ben pkoluyum klomen kullandim gittim gelismemis yumurtan dedi bu ay adet ol gel bende eve geldim incir suyuna basladim gec gelismis adet gunumde hastaydim ilac almak icin acile gittim tahlil yqpildi 7.88 cikti sonraa artmaya devam etti yqni ne zamandan yumurta olusmus bilmiyoruz keseye gore 4 haftalik dedi doktorum sali gunu..Acaba son adet tarihinşz ne zaman 2000 i ne zaman gördünüz
bendede sancı var ıslaklık hıssedıyorum sureklı telasla bakıyorum akıntı
Senin satın ne zaman benim sat 26 şubat cumartesi 127 çarşamba 470 normal mi
Benimde canim sat 25canım benim sat 2
Canım benim sat 25 Şubat dün doktora gittim ama kese görünmez daha ddi 15 gün sonra gel ddi folik asit ve multivitamin verdi bide
Insallah canim ya benim tedaviyle oldugu icin hep doktor gozetimindeydimInsallah bir sikintin yoktur.daha benim bir doktorumda yok.hic bir incelemw yapilmadi.kanda sadece hcg bakildi.
inşallah canım hayırlı haberler vermerhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.
inşallah canım hayırlı haberler vermerhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.
Hayirli olsun cnmGünaydınnnn
Çiçeği burnunda anne adayları:)
Rabbim inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...
Bugün yine verdim kan sonucu yarın alıcam.
Bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi netleşmiş biraz daha..
İnşallah tutunur bebeğim..
Tahminen şuan 3 hafta 5 günlük :)
oo gozun aydın Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın canımmerhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.
sakın olmaya calıssamda olamıyorum daha once kaybım oldugu ıcın ıns sorunsuz bı sekılde saglıklı gebelık gecırıp saglı evlatlar dogururuzbana da aynı oluor bu panik beni öldürcek
Hadi bakalim hayirli haberlerle bekliyoruz haberinimerhabalar,herkese bebiş dolu göbüşler dilerim.ben, uzun çabalar sonucu bugün nihayet çift çizgiyi gördüm az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum.umarım sizinleyimdir.
Benimde ayni korkudan olecembana da aynı oluor bu panik beni öldürcek