- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki ultrason kagidinda da oyke yaziyor doktorumda dedi artik 6mm mi acaba bilemedim simdi..Hayirli olsn.bisey sormak istedm ben 5.haftadaym kesem gorundu ama kagitta 0.36 Cm yazıyor yani 3.6 mm. Senin 6 cm cikmis acaba benimki mi cok kucuk
2000in ustuydu canimDegerin kacti cnm keseyi gordun cok merak ettim
Amin canim insallahen krıtık donemdeyız canım suanda herseyden nem kapıyoruz hayırlısıyla 3 ayı bı atlatsaydık 1 ayı gectı kaldı 2 ay
Korktum bende ama rahatladim olmasinormal galibaEvet canım bnm arada sancı giriyor
NormAL degerin.hosgeldin aramizaBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
papatyaaa ham,le olmana cok sevindimmmm :) darısı başıma artık :) inşalllah saglıkla bı nefeste alırsın bebişini kucağına tatlmmmBen de inşallah aralık annesi olacağım .bu forum aynı durumdaki annelerin moral bulması veya dertleşmesi için çok güzel.benim satım 26 şubat .. 26 şubat satı olan var mı acaba aranızda varsa bugünkü bhcg kaç çıktı benim 470 normal mi?
Sağol canım inşallah en yakın zamanda aramıza katılırsınpapatyaaa ham,le olmana cok sevindimmmm :) darısı başıma artık :) inşalllah saglıkla bı nefeste alırsın bebişini kucağına tatlmmm
Sitedekilere göre benim değer biraz düşük gibi geç döllenme midir acabaB
NormAL degerin.hosgeldin aramiza
Acaba son adet tarihinşz ne zaman 2000 i ne zaman gördünüz2000in ustuydu canim
Bilmiyorum ki ultrason kagidinda da oyke yaziyor doktorumda dedi artik 6mm mi acaba bilemedim simdi..
Sitedekilere göre benim değer biraz düşük gibi geç döllenme midir acaba
Bende aralik annesi olucam Allah nasip ederse.Ne kadar erken baslamis bazi arkadaslarin belirtileri.Bende henüz bisey yok
bendede sancı var ıslaklık hıssedıyorum sureklı telasla bakıyorum akıntı
..
valla canım benim de sat 25 subattı. 26 martta beta 19 cıktı 28 martta 58 cıktı. dr 32nin üstü normal demişti 58 cıktı cok sukur. gittgimizde dr a 4hafta 3 gunluktu. haftaya c.tesi goruruz dedi 5+3 olunca ama gec döllenme olabilir sanırım biraz yavaş artıyor gibi geldi bana.. bakalım hayırlısı. Allahım sag salim hepimizin gebeliklerini tamamna erdirsin insallahh
Canım benim Pazartesi 177ydi.senınkı ıyı yaniSitedekilere göre benim değer biraz düşük gibi geç döllenme midir acaba