How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

hb:) bugün inşallah belli oluyo tarihimiz biz mayıs sonu haziran başı istedik ama annemin izni temmuz sonunaymış bakalım artık salon boşluğuna kaldık hangi tarihte boşsa belli olunca günü mutlulukla paylaşırım sizinle:)
Hayırlısı olur inşallah bekliyoruz :KK30:

Pınarbaşında canım bizim bir tanıdık vardı öyle fiyat almıştık normal fiyatına 7 falan diyolar

Anladım canım uzakmışsınız bizim karşıyaka'da olacak..Henüz fiyat sormadık işte hafta sonu görüşeceğiz denildi..Bir yer fiyat verdi.3 bin lira denildi.Artık hangisi uygun olursa o olacak.

Anladım canım uzakmışsınız bizim karşıyaka'da olacak..Henüz fiyat sormadık işte hafta sonu görüşeceğiz denildi..Bir yer fiyat verdi.3 bin lira denildi.Artık hangisi uygun olursa o olacak.
Anladım canım bu benim dediğim buranın büyük salonu için birde 300 kişilik küçük salonu vardı daha uygundu fiyatı ama baya bişey vardı pakette kuaför davetye falan. Biz tanıdık da bulunca bu fiyattan uyguna gelmişti

Anladım canım bu benim dediğim buranın büyük salonu için birde 300 kişilik küçük salonu vardı daha uygundu fiyatı ama baya bişey vardı pakette kuaför davetye falan. Biz tanıdık da bulunca bu fiyattan uyguna gelmişti

Benimde küçük olandan 300 kişilik salon olacak.İşte lk verdikleri paketin içerisinde.

Çekim
Orkestra
Fotoğraf Albümü
Pasta
Kola , Fanta vs içecek servisi
Düğün için gelenlere evlere servis

Fakat benim hoşuma gitmedi salonu beğenemedim içime sinmedi umarım HennaGarden uygun bir fiyat verirde orası olur.
İçime sinsin istiyorum tamam uygunda olması lazım bütçemize göre ama ne yapalım insan hevesleniyor işte o_O

kuaforedede gormıcek dırek evden cıkarken gorcek :)
canım sen lozan pastanesnn üstündeki dikim evinde mi diktiriyosun gelinliğini ? Benim istediğim modeli bulamıcam gibi geliyo bnde diktirmek hc istemyrm ama beğenemicem gibi de geliyo nasıl oradakiler dha önce dikilmiş gelinlikler varmıydı ?ay cok soru sordum :)

Salon tutulduktan snra insan cok rahatlıyo kızlar biz neredeyse bı bucuk ay önce tuttuk salonu sanki hersey bitmiş gibi rahatım :)

darısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)

canım sen lozan pastanesnn üstündeki dikim evinde mi diktiriyosun gelinliğini ? Benim istediğim modeli bulamıcam gibi geliyo bnde diktirmek hc istemyrm ama beğenemicem gibi de geliyo nasıl oradakiler dha önce dikilmiş gelinlikler varmıydı ?ay cok soru sordum :)
evet orası canm daha once arkdslarım dıktırmıstı tam ıstedıklerı gıbı cok guzel olmustu

Benimde küçük olandan 300 kişilik salon olacak.İşte lk verdikleri paketin içerisinde.

Çekim
Orkestra
Fotoğraf Albümü
Pasta
Kola , Fanta vs içecek servisi
Düğün için gelenlere evlere servis

Fakat benim hoşuma gitmedi salonu beğenemedim içime sinmedi umarım HennaGarden uygun bir fiyat verirde orası olur.
İçime sinsin istiyorum tamam uygunda olması lazım bütçemize göre ama ne yapalım insan hevesleniyor işte o_O
Bir kere olucak bunlar canım içine sinmicekse başka yere bak tabi

darısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)
inş bugün belli olur canımm :) Bana ciddi eziyet gibi geçti salon bakma telaşı kurtuldum ve bitti :)

Back