How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Canım merhaba gelinlik güzelmiş sadece beğenmediğim arkasındaki çiçek detayı ve önündeki kuşak biraz basit kalmış o güzelll gelinliğe yine de senin fikrin bu sadece benim düşüncem hayırlısı olsun güle güle giy inşallahh :)
haklısın cnm kuşak olucak ama arkasındakı gulu yaptırmayı dusunmuyorm cok abartılı duruyo bencede :)

buzmavileylak buzmavileylak Canım bir de sorayım diktiriceksin sanırım bunu yaklaşık ne kadar tutuyor ? Şimdiden fiyat araştırmalarına başladım da ben :)

Kafamda belli başlı bir gelinlik var tabi ama diktirme fln yapmıcam. Girdiğim bi mağazadan alıp çıkmayı düşünüyorum :KK53:
Sen?

Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin, çok beğendim gelinliğinizi..
İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz:KK53:

Bayıldımmm:KK68:
Sadece arkasındaki çiçek olmasa daha iyi bence yine de müthiş bi gelinlik :D

dan.gif
2015 Ağustos Gelinleri
dan.gif

Nazenin1905 Nazenin1905 - 1 Ağustos - 255 Gün
Vishenka_03.gif

buzmavileylak buzmavileylak - 5 Ağustos - 259 Gün
Vishenka_03.gif

@serp07 - 8 Ağustos - 262 Gün
Vishenka_03.gif

Anti Depresan Anti Depresan - 9 Ağustos - 263 Gün
Vishenka_03.gif

@mutella - 9 Ağustos - 263 Gün
Vishenka_03.gif

@more1109 - 15 Ağustos - 269 Gün
Vishenka_03.gif

İstediğim modeller var aslında sanırım diktircem ben. beğendiğim üstüme oturan bi model olursa alıp çıkabilirim de bana belli olmaz:KK53:

Bayıldımmm:KK68:
Sadece arkasındaki çiçek olmasa daha iyi bence yine de müthiş bi gelinlik :D
bende cıcegı yaptırmıcam cnmm

Ben çok sabırsızım :KK22:Zamanı gelse de gelinlikçeli gezsek ayaklarımız şişene kadar :KK45:

İşte diktirme ihtimalim olduğu için yavaş yavaş bakmaya başlıcam ben artık. Ocakta falan başlanması lazımmış dikilmeye. Belki hafta sonu gidip deneriz nişanlımla, onun ilk tepkisini çok merak ediyorum :KK53::oops:

İşte diktirme ihtimalim olduğu için yavaş yavaş bakmaya başlıcam ben artık. Ocakta falan başlanması lazımmış dikilmeye. Belki hafta sonu gidip deneriz nişanlımla, onun ilk tepkisini çok merak ediyorum :KK53::oops:

Çok duygulanırlar eminim.. Çok özel bi an bence.

bende cıcegı yaptırmıcam cnmm
Nereye yaptırcaksın canım internetten bi yere mi?
Ben de yaptırcaktım sözde, hatta rengini modelini falan belirledim. Sonra bi yerde bi yazı okudum kız kendisi düğün sabahı çiçekçiye gidip yapmış buketini. Söylememiş tabi gelin buketi diye. Almış minik minik çiçeklerini 30 liraya mal etmiş. Hem de çok güzel olmuş. Acaba ben de mi öyle yapsam dedim. Ama tabi o kadar cesur değilim ben :KK14:

Konu sahibemizin izniyle hoşgeldiniz demek istiyorum cümleten kızlarEki Görüntüle 1307805

Hayırlı olsun canım biz daha salonu da tutmadık :KK53:
İnşallah yetişcek her şeyler, çeyizlerini de paylaşırsan fikir olur hepimize :D

Canım bildiğim kadarıyla o gün ikram edilecek yiyecekleri ve içecekleri erkek tarafı getiriyor zaten. Siz çok kalabalık olmayacaksa kahve yapabilirsiniz ilk geldiklerinde. Bi kaç ev süslemesi yaparsın. Senin ayakkabı dışında bi masrafın olmaz diye düşünüyorum tabi bi de oğlanın alyansı var. Yani biz de alyansları alırken yarı yarıya ödedik. Ama eğer alyansları nişanda takıcaz dersen söz için onun getireceği tektaşı takması gerek. E bohça da olmayacak. Bırak masrafı damat bey düşünsün :KK50:
Ama nişanı şaşalı yapmak istediğin için salon+damadın giyeceği takım+bohçalar (nişanda bohça yaparsınız herhalde) 3-4 bin lirayı bulabilir geçebilir hatta bence.

Hadi bakalım hayırlı olsun, daha erken yaa :KK53:

Nişanda biz de giyeceklerimizi kendimiz aldık ama bizde bohça oldu. Birer takım kıyafet aldık birbirimize. Bohçayı da sadece bana ve nişanlıma yaptık. Ailelerin bohçası düğünde yapılcak :KK17:

Ben kınaya en cok ozen göstericem :) bana bir ayakkabı alyans lazım ona da takım elbise alyans çiçek çikolata falan işte . Bakalım alyansı uyguna bulmaya çalışıyorummm çok sade olacak bizim zaten istemeye geldiklerinde nişanı yapıcaz öyke ayrı ayrı uğraşmak istemiyorumm

Back