How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

darısı banaaa yaaa bugün bi belli olsaydıda bende bi şu rahatlığımdan çıkıp alışverişlerime falan başlasaydım bi düğün moduna girseydimm :)

Sende bendensin anlaşılan herşey hemen olsun istiyorum çok sabırsızım valla.Ne yapsak ki.

evet orası canm daha once arkdslarım dıktırmıstı tam ıstedıklerı gıbı cok guzel olmustu
bnde bakayım biii olmadı ... Zaman olarak ne kadr zmanada dikilyor yani bn mart gibi gitsem baksam başlasak diyorum erken mi olur geç mi of şu dikim işi kafamı cok karıştırıyorr :(

Sende bendensin anlaşılan herşey hemen olsun istiyorum çok sabırsızım valla.Ne yapsak ki.

ayy evet ya şuan o kadar rahatımki sadece yatak odası modeli buldum diğerlerine hiç bakmıyorum bile sanırım tarih belli değil o yüzden rahatımm :) bian önce belli olsada başlasak herşeye:)

bnde bakayım biii olmadı ... Zaman olarak ne kadr zmanada dikilyor yani bn mart gibi gitsem baksam başlasak diyorum erken mi olur geç mi of şu dikim işi kafamı cok karıştırıyorr :KK43:
benım dugunum 5 agustos ben bu ay ılk provaya baslıyorum senın ne zmndı cnm

Bence ikincisi canım daha ferah daha sıcak
hep beyaz mobılya bakıyodum netten ama gıdıp yerınde bakınca masada unıtede yatak odasıda beyaz hos durmuyo dıye karar verdım cok basıt gosterıyor essyaları kahve cevızz gbı tonlar daha zengın duruyor sankı :/

ayy evet ya şuan o kadar rahatımki sadece yatak odası modeli buldum diğerlerine hiç bakmıyorum bile sanırım tarih belli değil o yüzden rahatımm :) bian önce belli olsada başlasak herşeye:)

Bende tarih belli ama 1 gün erken geç olur bilemem.Hafta sonuna denk istiyorum dolmaz umarım.

bende beyaz istemiyorum gri lacivert tonlarında istyorum yatak odasını ama bulamıyorum :KK43:

evet yok o tonlarda kahvelere hep cok mu eskı tarza gozuyle bakmıstım ama fıkrım degısıyor sanırım :)

koltuk takımını falan kahve masa daha cok gosterıcek gıbı geldı beyaz cıg kalıyo

Back