How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

evet yok o tonlarda kahvelere hep cok mu eskı tarza gozuyle bakmıstım ama fıkrım degısıyor sanırım :)

koltuk takımını falan kahve masa daha cok gosterıcek gıbı geldı beyaz cıg kalıyo
kahve krem ağırlıklı btn mobilyalar ya siz aldınız mı mobilya bizde yavs yvas bakıyoruz ama nerden alsak bilemedik nişanlım tuttundu ikea diye onla savasıyoruz :)

kahve krem ağırlıklı btn mobilyalar ya siz aldınız mı mobilya bizde yavs yvas bakıyoruz ama nerden alsak bilemedik nişanlım tuttundu ikea diye onla savasıyoruz :)
almadık bakıyoruz cnm ya dun gzdık baya cumartesıde gezcez enza fılan mdf degl sunta suntaya o para verılmez dıye daha uygun guzel ne var dye aratırıyoruz

almadık bakıyoruz cnm ya dun gzdık baya cumartesıde gezcez enza fılan mdf degl sunta suntaya o para verılmez dıye daha uygun guzel ne var dye aratırıyoruz
saloniye de bakın derim bzde bu haftaspnu bi kasilik cıkmazsa yine bakıcaz kısıkköye falanda gittik ama hc doğru düzgün mobilya beğenemedik

ve izmirli hatunlar sizleree son sorum fotografcı işini naptınızzz ? Ve ağustos gelinleriiii sizide sorumm balayını nerede yapmayı düşünüyosunuzz :) bgn cok soru sordum :)

hep beyaz mobılya bakıyodum netten ama gıdıp yerınde bakınca masada unıtede yatak odasıda beyaz hos durmuyo dıye karar verdım cok basıt gosterıyor essyaları kahve cevızz gbı tonlar daha zengın duruyor sankı :/
Çiğ beyaz yapıyolar çünkü oysa kırık beyaz veya hafif krem olsa çok iyi olur. Ama bu mobilya çok sıcak gerçekten

ve izmirli hatunlar sizleree son sorum fotografcı işini naptınızzz ? Ve ağustos gelinleriiii sizide sorumm balayını nerede yapmayı düşünüyosunuzz :) bgn cok soru sordum :)

Fotoğraf işini arkadaşımız halledecek dış çekim olacak karşıyaka'da mekan belirlemedik.
Balayınıda hala düşünüyoruz :)
Siz ?

Merhaba arkadaşlar bende ağustos geliniyim.
Canım izmirli dediğn için yazayım dedim fotoğrafcıyla anlastık kaporayı verdik. Barış Arıyla anlatık.
Balayını da antalyada crystal sunrise ya da crystal sunset planlıyoruz.
Palace da olabilir ama crystallerden biri olucak kesin.
Sen nerde yapmayı dusunuyorsun

Kızlar balayı konusu açılmış. Voyage'lar kesinlikle çok beğendiğim oteller. Voyage Torba çok beğendiğimiz bi otel tabi gitmeden bilemiyoruz ama ben ege düşündüğüm için Bodrum'a baktık. 1 haftadır da Fethiye var aklımızda. Akdeniz'e gidecekler için Belek'teki otelleri tavsiye ediyorum.
:KK30::KK4:

Kızlar balayı konusu açılmış. Voyage'lar kesinlikle çok beğendiğim oteller. Voyage Torba çok beğendiğimiz bi otel tabi gitmeden bilemiyoruz ama ben ege düşündüğüm için Bodrum'a baktık. 1 haftadır da Fethiye var aklımızda. Akdeniz'e gidecekler için Belek'teki otelleri tavsiye ediyorum.
bolu abant nasl :)

Fotoğraf işini arkadaşımız halledecek dış çekim olacak karşıyaka'da mekan belirlemedik.
Balayınıda hala düşünüyoruz :)
Siz ?
bende hala düşünüyorum antalya yada bodrum diyorum nişanlım yurtdışı tur istiyo ama bn koştur koştur hiç bişey yapmk istemyrm en fazla yunanistan olabilr dha net bi fikrim yok :(

bodrum voyage türkbükü yi beğenmiştim bnde :) giden var mı acaba ? aralığın ilk haftası arayın dedi bu tatil firmaları erken rezervasyon için ozaman başlıyomuş sanrm

Merhaba arkadaşlar bende ağustos geliniyim.
Canım izmirli dediğn için yazayım dedim fotoğrafcıyla anlastık kaporayı verdik. Barış Arıyla anlatık.
Balayını da antalyada crystal sunrise ya da crystal sunset planlıyoruz.
Palace da olabilir ama crystallerden biri olucak kesin.
Sen nerde yapmayı dusunuyorsun
hiç duymadım ismini bnde ersel barut yada kadir adıgüzelle bakıcam dha karar veremdim :( Antalya yada bodrum var kafamda cok pahalıya gelmezse bi ihtimal yunanistan bilemiyorum hiç :(

Back