2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

dur ben o konuyu yine karıştırim azcıkk

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Arkadaşlar Merhabaaaaaaa,

Beni de alır mısınız aranıza

Düğün tarihlerim 27 ve 30 ağustos :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Mutlu mesut yuvalar kuralım inşallah

ve artık benim bir evim var

nişanlım dün evimizi tuttu..
şimdi her şey çok daha heyecanlı olmaya başladı,

değişik duygular, hem kendimi o evin içerisinde hayal edebiliyorum hemde edemiyorum...
içerisine eşyalarımız da yerleşmeye başladı mı ,
güzel yuvam yaşanmaya hazır olacak

hayırlısı bakalım

Canım hayırlı olsun güle güle oturun
Darısı başıma:)

Canım hayırlı olsun güle güle oturun
Darısı başıma:)

teşekkür ederim :) inşallah Allah'ım oturduğumuz günleri gösterir..

aminn aminn, darısı herkesin başına..

siz ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz evi ?
benim nişanlım doğuda şark hizmeti görüyor, evimiz orada olacak.
şimdi de tayin dönemi geldi, zaten sınırlı ev var diye hemen tuttu, tayinciler gelmeden

bana kalsa ben erken diyordum, daha 3 ay boşuna kira verecek diye ..

Kızlar merhabalar :) Ben de 22 Ağustos geliniyim :) 2 düğün yapacağız. Ve nişanlımla biz aynı şehirdeyiz düğünlerimiz farklı şehirlerde :) Yaşadığımız yerde evimizi tuttuk, eşyalarımızı aldık, gelinliğimi de sipariş verdim... Hepsini bu 2 hafta içinde hallettik. Valla epey bir yorulduk. Balayımızı da ayarladık..
Eşyalar da bayramdan hemen önce gelecek ondan sonra da ev yerleştirme çeyiz yerleştirme dertlerimiz var. Herkese kolaylıklar diliyorum

Bizde bugün nikah için tarih aldık =) gelinlik için sipariş vermiştim iki hafta içinde provaya çağırırız dediler hala ses yok en sonunda ben mesaj attım hayırdır diye? =/ davetiyelerimizi aldık =) çeyizin Son eksiklerini tamamlama telaşı aldı artık evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…