2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

Canım valla bulduğumuz an tutcaz ama yok
Sabah evi beğeniyorum akşama kadar biri tutmuş oluyo

Allah yardımcınız olsun canım.. Bizim de evimiz hazırdı içini falan herseyi yaptırdık şimdi kentsel dönüşüme başvurmaya karar verdiler.. Bir süre oturacağız yine dosya hazırlanıp da onay verilene kadar sonra kiraya çıkacağız.. Ve çıkmak istediğimiz yerlerde kiralar şu an çok ucuzken 4-5 ay sonra yeni açılan hastane ve üniversiteyle tavan yapacak.. Ne yapacağız hiç bilmiyorum.. =/

Merhaba kızlar yeni katildim araniza benim de düğünüm 9 ve 16 ağustosta farklı şehirlerde olacak...sizce düğün ayakkabım nasıl fikirlerinizi merak ediyorum

Ayakta çok cici duruyo ama acaba çokmu abartı...

dediginiz gibi çiçeğimi de bu renkler de alicam

Abartı kısmına bir şey diyemem ben sadelikten yana bir insanım genel olarak... Ama siz beğenmişsiniz almışsınız, içinize sinsin bence :) Sonuçta sizin düğününüz, sizin gününüz en güzel şekilde içinize sinecek şekilde olması gerekir

Sonunda Beyaz Eşyalarımı Aldım bir oh çekebilirim sanırım kızlar kaydediyorum kalanları bazılarınızı eklemeyi unutmusum.

Kızlar ya.. =/ Dantelim var bir tane büyük, yatak örtüsü olacak onun için çeyiz mağazasına vereceğim.. Yıkamak gerekiyor önceden ütülemek falan.. Ben evde yapacaktım ama annem kuru temizlemeye verelim dedi.. Eski pamuk ipten yapılma.. Sizce kuru temizlemeye verilir mi.. Daha önce hiç duymadım.. Sorun olur mu sonra başına bir şey gelmesin korkuyorum.. Anneannemden hatıra o bana.. =(

Danteli verdim kuru temizlemeye gayet güzel bembeyaz geldi.. Tavsiye ederim arkadaşlar =) onun dışında bizim evin boyası bitti parke tamam avizeler tamam.. Banyo tuvalet tadilatı bitti.. Bir mutfak tezgahı mermer olacak o kaldı bir de kapı değişecek.. Ev adına bir şey kalmadı şükür.. Eşyalar tamam tamam derken tv tamamen aklımızdan çıkmış bizim onu farkettik geçen gün şimdi ona bakıyoruz..

Sizlerde ne var ne yok..

Biz evlenemicez galiba ya 2 aydır ev bulamıyoruz

Merhabalar benimde düğünüm 1 Ağustos'ta.
Düğün için salonum tutuldu, kına için hala araştırma içerisindeyim
merhaba canım benm kınamda da ben bıraz zorlanmıstım ama bı organızasyon sırketıyle anlastık yerı de onlar ayarladılar baya yardımcı oldular eger dusunursen tavsıye ederım :))) ShowTime Ajans la bir görüş istersen .

Valla bizim ev tutuldu beyaz esyalar geldi haftaya da mobilyalar gelecek inşallah... Ufak tefek mutfak esyalarını da acıp yıkamaya başladım. Yıkayıp yerleştiriyorum :) Çok yorucu bir iş yaa anlatamam....

Biz evi daha yeni ttuk. Eşya bakmaya başlayacağız.Sanırım biraz sıkışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…