- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
teşekkür ederim :) inşallah Allah'ım oturduğumuz günleri gösterir..
aminn aminn, darısı herkesin başına..
siz ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz evi ?
benim nişanlım doğuda şark hizmeti görüyor, evimiz orada olacak.
şimdi de tayin dönemi geldi, zaten sınırlı ev var diye hemen tuttu, tayinciler gelmeden
bana kalsa ben erken diyordum, daha 3 ay boşuna kira verecek diye ..
Merhaba kızlar yeni katildim araniza benim de düğünüm 9 ve 16 ağustosta farklı şehirlerde olacak...sizce düğün ayakkabım nasıl fikirlerinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 1547264 Eki Görüntüle 1547265
dediginiz gibi çiçeğimi de bu renkler de alicamDeğişik bir renk ve parlaklıkta. Çiçeğini de bu renkte kombin edersen çok hoş olur
Ayakta çok cici duruyo ama acaba çokmu abartı...
dediginiz gibi çiçeğimi de bu renkler de alicam
Danteli verdim kuru temizlemeye gayet güzel bembeyaz geldi.. Tavsiye ederim arkadaşlar =) onun dışında bizim evin boyası bitti parke tamam avizeler tamam.. Banyo tuvalet tadilatı bitti.. Bir mutfak tezgahı mermer olacak o kaldı bir de kapı değişecek.. Ev adına bir şey kalmadı şükür.. Eşyalar tamam tamam derken tv tamamen aklımızdan çıkmış bizim onu farkettik geçen gün şimdi ona bakıyoruz..
Sizlerde ne var ne yok..
merhaba canım benm kınamda da ben bıraz zorlanmıstım ama bı organızasyon sırketıyle anlastık yerı de onlar ayarladılar baya yardımcı oldular eger dusunursen tavsıye ederım :))) ShowTime Ajans la bir görüş istersen .Merhabalar benimde düğünüm 1 Ağustos'ta.
Düğün için salonum tutuldu, kına için hala araştırma içerisindeyim
Merhabalar,
Ben de bir ağustos gelini olacağım ve hala davetiyemi düğün şarkımı bulamadım
çok güzelmiş. güzel bir fikirmişMerhaba kızlar yeni katildim araniza benim de düğünüm 9 ve 16 ağustosta farklı şehirlerde olacak...sizce düğün ayakkabım nasıl fikirlerinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 1547264 Eki Görüntüle 1547265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?