- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kizlar benimde kız Kardesim evlenecek 23 ağustosta. bu tarih için ugurlu gün denilmişti. Çoğu Astrolog öyle diyordu Umarız da öyle olur. Bu tarihte evlenecekler hazırlığı başlamak erken mi şimdiden . Bizim ki daha erken diyor
Çok sağol cnm. Inşallah bu güzel mutluluklar daim olsun hepiniz icin. Çok tatlı telaş bunlar.merhaba :)
bende 23 Ağustos da evleniyorum nasipse...
hiç duymamıştım uğurlu gün olduğunu, sevindim şimdi
inşallah astrologlar yanılmaz
kardeşinize de ömür boyu mutluluklar dilerim..
Kızlar cok boş bıraktım buraları nasıl gidiyor heyecan ne durumda
Kızlar cok boş bıraktım buraları nasıl gidiyor heyecan ne durumda
Biz nikah tarihimizi aldık
Pazar günü bohça geliyo
Ev bakıyoruz biyandan bi de gelinlik:)
zaman geçmiyor sanki, sıkıldığımı yorulduğumu hissediyorum..
biran önce ağustos değil eylül gelsin :)
düğünü atlatmış ve evimde bacaklarımı uzatmış olmak istiyorum
Hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Ben çok heyecanlıyım..Nasıl olacak bir aksilik çıkarmı diye çok tedirgin oluyorum..
Umarım kazasız belasız atlatırım..
Benim iş çok karışık ya..İki düğün olacak
oo telaşlar iki katı desene ,
ben bir tanesi nasıl olacak diye düşünürken , iki yerde düğün olsa ne yapardım bilmem..
insan kafasında her şeyi oturtmak istiyor..
ama ne kadar kursak da o günler geldi mi her şey öyle bir akıp gidecek ki, bir şey anlamayacağız..
bu arada bdv de ki konunu okudum, yorum yazacaktım ama öyle sinirliyim ki bu eltiler görümceler beni delirtiyor...
nefretimi kusacak cümle bulamadım ...
Gerçekten bütün stresin içerisinde manyak eltimi çekiyorum..Ki hiçte sevmem böyle aile içi problemleri..Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı.Oysa ben çok iyi anlaşmak isterdim o da bende insan evladıyız..Destek olurduk birbirimize derdimize tasamıza.
Napıyo ki
Gerçekten bütün stresin içerisinde manyak eltimi çekiyorum..Ki hiçte sevmem böyle aile içi problemleri..Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı.Oysa ben çok iyi anlaşmak isterdim o da bende insan evladıyız..Destek olurduk birbirimize derdimize tasamıza.
Şöyle diyeyim.
Düğüne 3 ay kadar kaldı haziranda ev kiralanacak mobilyalar gelecek herkes dedi sizin hazırlıklarınıza başladık.Kayınvalidem sürekli sana çok güzel bir ev yapacağız kızım diyordu.
Sağolsun kendisi durduk yere yeni aldıkları sıfır binaya yeni tadilat başlattı.parkelerinin rengi kötüymüş onu değiştirdi perdeleri , ankastre , bulaşık makinesi , daha sayamadıklarım hepsini kayınpederime yaptırıyor.Adamın zaten derdi basından aşkın bu yasta mücadele veriyor kendi çalışıyor eşide çalışıyor eltimin ama sürekli sıkıştırıyor herkesi..Maddi yönden ..Sanki bu insanlar düğün yapmayacak.Hayır 3 ay bekle düğün bitsin ne yaparsan yap yine.
benim de 23 ağustoss hayırlısıyla.. aynı gün gelin oluyoruz Allah izin verirsemerhaba :)
bende 23 Ağustos da evleniyorum nasipse...
hiç duymamıştım uğurlu gün olduğunu, sevindim şimdi
inşallah astrologlar yanılmaz
kardeşinize de ömür boyu mutluluklar dilerim..
Ona da sana yapılanların aynısı yapılmadı mı canım
Daha fazlası yapıldı yapılmazmı kayınvalidemler ona ev aldılar hatta hakkım kalmasın diye bana sordular bende dedim alın anne onun 2 tane evladı var okuyorlar bir de kira vermesinler dedim..Benim güceneceğimi düşünmeyin dedim.
İçini dayadılar döşediler yeni gelin evi gibi yaptılar..Ama sağolsun şimdide bana fırsat vermiyor ki yardımcı olsunlar benim hazırlıklarıma koşulsun.
benim de 23 ağustoss hayırlısıyla.. aynı gün gelin oluyoruz Allah izin verirse
aynen aynen hayırlısıyla inşallahhh:) hadi inşallah bakalım,
seni düğünden sonra eve gidince..... konusundan hatırladım .
desene ikimizde aynı gece , o meraklı gecemizi geçireceğiz
hadi bakalım hayırlısı
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?