- 23 Aralık 2014
- 204
- 101
- 23
- Konu Sahibi Anti Depresan
Hayirli olsun canimmSelam kızlaaar.
Ben de nişanlıyım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canimmSelam kızlaaar.
Ben de nişanlıyım artık
Hayirli olsun canimm
Ayneeen öyle. Az kaldi artikk :))Teşekkür ederim tatlım:)
Artık durmadan düğün hazırlıklarına devam:)
Hosgeldin aramiza. Hayirli ugurlu olsunArkadaşlar merhaba bende yeni nişanlandım düğün hazırlıklarıda başladı tabii düğün kırk düğüm derler düşünülmesi gereken o kadar çok şey var ki insan herşeyin çok güzel olmasını istiyor özellikle gelinliği çok önemsiyorum.Gelinlik modelleri ve fiyatları hakkındaki görüşlerinizi ilgiyle takip ediyorum devamın bekliyorum
valla ne yazık ki şu ana kadar sorduğum en ucuz gelinlik 1500 dü onda da ne işleme ne bir şey vardı dantel bile değildi.. sadece bir kaç tane çiçek desenli taşları vardı gövdeye onları tuturmuşlardı.. onun dışında beğendiklerim 1600-1900 arası değişiyor.. ne hikmetse artık gelinlikler çok pahalılanmış.. hem de hiç işçiliği olmayanlara bile uçuk fiyatlar söylüyorlar bazen..
ben henüz bir yerle görüşmedim, hazırların fiyatları epey yüksek ama dikim olunca daha hesaplı olur belki diyordum..
anlaşılan çok da hesaplı değilmiş..
inşallah bütçemize uyan, gönlümüze de güzel gelen bir gelinliğe sahip oluruz..
ne kadar süre kala diktirmek gerekir acaba?
büyük ihtimalle diktireceğim gelinliğimi, ne kadar süre de olur..
nisan mayıs gibi bakarız diyordum ama.. erken mi olur geç mi olur ?
Hoşbuldum.Teşekkür ederim düğün 11 Eylül kısmetse kına geceside 4 eylülHosgeldin aramiza. Hayirli ugurlu olsun
dugun ne zaman?
Benim görüştüğüm yerlerden biri 9 ağustos için haziran sonu temmuz başı gelmen lazım ki başlayalım dedi.. Ama diğerlerine hiç sormadım.. Bu haftasonu tekrar gidip bakicam bir kaç yere daha onlarınkini de söylerim.. Modele görede değişiyor biraz.. Ağır bir modelse diktireceğin mayıs gibi en azından bir yerle anlaşmakta fayda var derim.
Eki Görüntüle 1473935
Kızlar sizce nasıl model.. gizli gizli çektiğ. İçin arkadaş tam boy alamadı arkadaş.. Bunu diktirmeyi düşünüyorum.. Hoş sade.. Çiçekli kıpır kıpır geldi bana.. Ama nedense emin olamıyorum.. Korkuyorum pişman olurum diye.. Bir de bu benim üzerime göre değil tabi.. Beli falan tam oturmadı..
Kızlar gelinlikcinin gelin saçını makyajını kendi yapması ile ilgili ne düşünüyorsunuz.. Gelinlik için aldığım fiyata gelin saçı makyajı da dahil.. Ama güvenemiyorum.. küçük bir yer.. Yeni açıldI sayılır.. Bir bakımada sadece gelin saçıylâ makyajıyla uğraşıyor diyorum daha profesyonel geliyor.. Karar veremiyorum.. =(
Evleri ne zaman tutacaksınız kızçeler ?
bizim düğünümüz 9 ağustosta ve biz bi haftadır ev arıyoruz. Gerçekten araması büyük bir sıkıntı. Tavsiyem erken başlayın bakmaya. Eşyaydı eksikti derken hemen geçer.Evleri ne zaman tutacaksınız kızçeler ?