How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

benimde düğüm 24 ağustos pazartesi olucak 23 ağustosa da kır kınası yapmayı planlıyoruz Allah nasip kısmet ederse. değişik önerileri olan arkadaşlar var mı düğünde ve kınada ne yapmayı düşünüyosunuz.

Canım benim iş çok ters oldu ben bulurum ağustosa çok var diye diye erteledim bir de 4 tane düğün salonu var hangisi dolacak ki dedim ama doldu..İnanırmısın Cuma günleri bile full doluydu 13 Ağustos perşembe gününe tuttum ilk gün çok üzüldüm felan ama ikna etti arkadaşlar bir şekilde..Hafta sonu istiyordum 9 Ağustostu hayalim..

salonların dolu olması üzücü oluyor evet...
ama her şeyde bir hayır vardır... :)

hem hafta içleri fiyatlar daha uygun oluyor, boşverin millet iki saat göbek atacak diye dünyanın parasını bayılmamış oldunuz işte...
gelecek olan her türlü gelecek nasılsa, gelmeyi aklına koyan hafta içi olmasını mesele de etmez...

bende saat konusunda üzgündüm ama insan ilk zamanlar önemsiyor kafasına takıyor..
sonra bu tür şeylerin önemsiz olduğunu fark ediyor :)

bizim düğünümüz bu düğünler.. ötesi var mı :) yer zaman mekan saat gün önemli değil...

o gün günlerden kumraltı ve umudu olacak..
sizin içinde o gün günlerden anti depresan ve xxxx ;)

Selaaam kizlar benimde Insallah allah izin verirse 29.8.2015 dügünüm :KK43: biliyorum biraz erken Ama bügün ilk Defa gelinlik denedim Ve ilk Defa gercekten nisanli oldumu anladim =)

Benim bir sorum var yanliz IStanbuldan Gelen varmi ??

Selaaam kizlar benimde Insallah allah izin verirse 29.8.2015 dügünüm :KK43: biliyorum biraz erken Ama bügün ilk Defa gelinlik denedim Ve ilk Defa gercekten nisanli oldumu anladim =)

Benim bir sorum var yanliz IStanbuldan Gelen varmi ??

Hayırlı olsun canım.Erken bakmak iyidir daha çok model denersin anlarsın hangisinin yakıştığını

Sorunu anlamadım yalnız ama ben istanbuldayım

S
Hayırlı olsun canım.Erken bakmak iyidir daha çok model denersin anlarsın hangisinin yakıştığını

Sorunu anlamadım yalnız ama ben istanbuldayım

Cok güzel :)) ben istanbulda kalmiyorum o yüzden soruyorum , tanıdığımda yok... :( Gelinlik diktirmek istiyorum bana önerebildiğin bi yer varmi ? nişantaşı ile fatih deki gelinliklerin kalite farki büyükmü Sizler belki bi Iki isim duyuyorsunuzdur orda :) kim isinde iyi fln . Tesekürler şimdiden

S

Cok güzel :)) ben istanbulda kalmiyorum o yüzden soruyorum , tanıdığımda yok... :KK43: Gelinlik diktirmek istiyorum bana önerebildiğin bi yer varmi ? nişantaşı ile fatih deki gelinliklerin kalite farki büyükmü Sizler belki bi Iki isim duyuyorsunuzdur orda :) kim isinde iyi fln . Tesekürler şimdiden

Canım eğer bi modacıya diktirip 20 bin dolar falan verceksen farkeder tabi:D
Ben diktirmeyi düşünmüyorum ama arkadaşlarım diktirdi biri fatihte biri kadıköyde onlara sorarım

Kızlar nabersiniz

İyi canım senden

Arkadaşım geçen sene evlendi.. Tabi model fikir olsun diye fatihe de gitti.. Ama normal bir moda evine göre daha pahali fiyat vermişler.. Bütün dükkanlar.. O da modelini beğendi bizim burdaki bir moda evine diktirDi satın aldı.. 2000di yanlış hatırlamıyorsam fiyatı. Bindallısı duvagi çiçeği içinde fiyat.. Ama model görmek istiyorsan fatihe gideceksin mutlaka.. Ben daha gitmedim bakalım bende gideceğim inşallah yakında.. Ama Diktirmeyi kendi çevremde bir yere yaptırmayı düşünüyorum.

Benim de 30 Ağustos'ta düğünüm var. Henüz gelinlik bakmaya başlamadım ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla en az 1500 tl yi gözden çıkarmamız gerekecek sanırım. :KK1:

Back