• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

selam Kizlar benim dügünümde 8 Agostosta:oops:
hazirliklariniz nasil gidiyor?
Gelinlikleri ne zaman aliyorsunuz veya aldiniz mi?
ben haftaya Istanbula gidiyorum almak icin cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya bulamazsam diye:KK43:

Hayırlı olsun canım

Kesin bulursun istanbulda

düğündaşlarım sevgili gelincikler benim gibi 8 ağustosta evlenip 117 den geriye sayan sevgi pıtırcıkları :) uzun ara verdim uğramadım buraya baya muhabbet dönmüş yahu :) neler yapıp neler yapmadığımdan bahsedeyim bende :) mekan olayını ekimde halletmiştik. tabak çanak tekstil vb. türü şeyleri 2-3 yıldır ufak ufak alıyordum onlar bitti sayılır kavanoz vs. kaldı bugün mobilyaları aldık :) iki hafta içinde beyaz eşyalar tamam olacak :) en mühim olan gelinlik işini burada minenes olarak tanıdığınız mine hanım dikiyor, sağolsun nişanlığımda şaheser yaratmıştı. gelinliğiim emin ellerde. kuaför ve makyöz olayını da halletim büyük bir aksilik çıkmazsa beni evde hazırlayacaklar. balayı ve fotoğrafçı kaldı geriye. zaman darlıyor stres yapmaktansa her anın tadını çıkarmaya bakıyorum. bu günler geri gelmez dimi ama :)

Merhabalar benimde düğünüm 1 Ağustos'ta.
Düğün için salonum tutuldu, kına için hala araştırma içerisindeyim

canımı yaktın :/ benimde nikahım 1 ağustosta idi ama 1 hafta önce sözü attık nikahımızı iptal ettik ne diyim inş sen çok mutlu olursun rabbim bana nasip etmedi belkide hayırlısı buymuş benim için senin hayallerin inş gerçek olur ve hep mutlu olursunuz...rabbim sizi ayırmasın herdaim mutlu olsun eminim gelinlik çok yakışcaktır

canımı yaktın :/ benimde nikahım 1 ağustosta idi ama 1 hafta önce sözü attık nikahımızı iptal ettik ne diyim inş sen çok mutlu olursun rabbim bana nasip etmedi belkide hayırlısı buymuş benim için senin hayallerin inş gerçek olur ve hep mutlu olursunuz...rabbim sizi ayırmasın herdaim mutlu olsun eminim gelinlik çok yakışcaktır

Canım çok üzüldüm eminim kendini çok kötü hissediyorsundur ama geçecek bugünler
Allah sana da çok mutlu bir çnür versin

slm kızlar bende agustos geliniyim 22 si kına 23 GAZİANTEPTE düğünüm çoook heyecanlıyım çok az kaldı bodrumda yaşıyorum gelinlik önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim izmirden almayı düşünüyorum kına kıyafeti ve gelinliği birde kınadan önce abiye düşünüyorum bordo veya kırmızı uzun elbise kafam çok karışıkkkk :S :S

Kizlar benimde kız Kardesim evlenecek 23 ağustosta. bu tarih için ugurlu gün denilmişti. Çoğu Astrolog öyle diyordu Umarız da öyle olur. Bu tarihte evlenecekler hazırlığı başlamak erken mi şimdiden . Bizim ki daha erken diyor

Kizlar benimde kız Kardesim evlenecek 23 ağustosta. bu tarih için ugurlu gün denilmişti. Çoğu Astrolog öyle diyordu Umarız da öyle olur. Bu tarihte evlenecekler hazırlığı başlamak erken mi şimdiden . Bizim ki daha erken diyor

Hayırlı olsun

Bence erken değil.Hazırlıklar uzun süryp ve vakit varsa sıkıştırmamak en iyisi

meraba kızlar benm düğünümde 30 agustosta inşallah ALLAH herkesin düğününü mübarek eylesn hazırlıklara anca başladık mobilya arayısındayım izmirde oturan arkadaşlar yada mobilyasını izmirden alan arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek?:KK45:

Kızlar benim nişanım olmadı.. Söz yaptık sonradan da nişan için uygun fırsat olmadı zaman olarak, söz nişan yerine geçti.. Doğal olarak gelin-damat bohçası da olmadı. Şimdi düğünden önce gelin-damat bohçası yapmak istiyoruz.. Ama onlar ne zaman getirir biz ne zaman götürürüz.. Bana bir fikir verin..

Back