How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

1000 liraya acaba güzel modern bir gelinlik bulabilirmiyim merak ediyorum.:KK43:

Çok iyi araştırma yapman lazım.. 1000 lira duymadım ama arkadaşımın biri 1250 lira fiyat almış.. Tabi dikimi nasıldır bilemem.. Eğer oraya yaptırırsa söylerim düğünü mayıs da bizim işimizi görebilecek kadar erken =) bende bizim evin burda açılmış bir tane gelinlikçi ona bakacağım bir ara.. Vitrinde hoş Modeller vardı..

Madame Coco'da çok tatlı indirimler var kızlar nevresimlerin çoğu 229,90 tl den 91 e düşmüş hemde çok tatlılar.

gelinliğimi hem çok güzel olsun istiyorum hem de çok pahalı olmasın ...
bu ikisini nasıl denk getireceğim konusunda fikre sahip değilim...

güzel olan her şey pahalı...
1500 ü geçmez inşallah :KK43:

kıyamaz oldum nişanlıma :oops:

Gözün aydın canım :)

teşekkürler canım.. Arçelikte de kampanya varmış.. 6 programlı bulaşık makinesi 1000 liraya inmiş.. hazır onu da aldım.. zaten 4 programlıya 900 vermeyi gözden çıkarmıştım.. Daha bulaşık makinesi almayanlar varsa bir baksın derim.. kullananlar memnun çünkü araştırdım biraz.. birde yine arçelikte 8 kg çamaşır makinesi ile buzdolabında da indirim var şimdilik ikisi de peşinde 1100 lira.. karta da peşin fiyatına taksit yapıyoruz dediler.. eğer limiti ayarlayabilirsek onları da aradan çıkarıcaz.. tek sorun kampanyalı sattıkları şeyleri depolarında bekletmiyorlarmış. aldığınızda koyacak yer sıkıntısı olmaması lazım o yüzden. :)

gelinliğimi hem çok güzel olsun istiyorum hem de çok pahalı olmasın ...
bu ikisini nasıl denk getireceğim konusunda fikre sahip değilim...

güzel olan her şey pahalı...
1500 ü geçmez inşallah :KK43:

kıyamaz oldum nişanlıma :oops:

valla ne yazık ki şu ana kadar sorduğum en ucuz gelinlik 1500 dü onda da ne işleme ne bir şey vardı dantel bile değildi.. sadece bir kaç tane çiçek desenli taşları vardı gövdeye onları tuturmuşlardı.. onun dışında beğendiklerim 1600-1900 arası değişiyor.. ne hikmetse artık gelinlikler çok pahalılanmış.. hem de hiç işçiliği olmayanlara bile uçuk fiyatlar söylüyorlar bazen..

Bende nikah cicegimi kendim yaptim. Hem daya uygun oluyor..
Kizlar en son gelinlik ne zaman alinmali sizce? Ben suan 38 bedenim dugune kadar 36 bedene inmeyi hedefledim o yuzden gelinlik alamiyorum.

Back