• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Gelinleri Neredesiniz ?

bizim düğünümüz 9 ağustosta ve biz bi haftadır ev arıyoruz. Gerçekten araması büyük bir sıkıntı. Tavsiyem erken başlayın bakmaya. Eşyaydı eksikti derken hemen geçer.

Hadi ya benimde 8 ağustosta kınam olacak 13 de düğünüm temmuzun baslarında bakacağız diyordum geç kalırız o zaman sanırım..

Hadi ya benimde 8 ağustosta kınam olacak 13 de düğünüm temmuzun baslarında bakacağız diyordum geç kalırız o zaman sanırım..
Hangi ilde yaşayacağınızı bilmiyorum fakat İstanbulsa gerçekten hızlı hareket etmekte fayda var. İnanın bana ev yok. Yeni evler kutu gibi eşya sığmıyor.
Ben de daha gelinliğim için gezmedim gelinlikçileri, diktireceğim. Burada bi arkadaş haziran temmuz gibi yeterli olur yazmış ama ben bu ay gezip önümüzdeki ay siparişi vermeyi düşünüyorum. :KK23:

Hangi ilde yaşayacağınızı bilmiyorum fakat İstanbulsa gerçekten hızlı hareket etmekte fayda var. İnanın bana ev yok. Yeni evler kutu gibi eşya sığmıyor.
Ben de daha gelinliğim için gezmedim gelinlikçileri, diktireceğim. Burada bi arkadaş haziran temmuz gibi yeterli olur yazmış ama ben bu ay gezip önümüzdeki ay siparişi vermeyi düşünüyorum. :KK23:

Gelinlik için geç kalma canım daha fazla ☺️ Benm 8ağustosta düğünüm ve bir ay oldu sipariş vereli.. Haziran gelinlerinin gelinlkleri çoktan dikildi demişlerdi o zaman bile.. Yoğunlaşıcakları için zorlanabilirsin..

Gelinlik için geç kalma canım daha fazla ☺️ Benm 8ağustosta düğünüm ve bir ay oldu sipariş vereli.. Haziran gelinlerinin gelinlkleri çoktan dikildi demişlerdi o zaman bile.. Yoğunlaşıcakları için zorlanabilirsin..
Ciddi misin? :KK35:
O zaman bu ay sonu ben de siparişimi vereyim. Fikir için teşekkür ederim.:KK49:

Balayı için maldivler düşünüyoruz ama ağustos ayı uygun olmayacağı için şubatta gideriz dedik. Düğünden sonra sakin bi yere bikaç gün için gideriz belki. O yüzden malesef hazır değil balayı...

Bende haziranın sonunda sanırım başlayacağım ev bakmaya şimdilik boşa kira ödemek istemiyorum zaten 700-800 arası kiralar.

Kızlar, biz hala balayına karar veremedik. Yurt içi mi yurt dışı mı... Aslında Maldivler'e gitmek istiyorduk; fakat 5 günümüz olduğu için daha uzun bir tatilde gideriz dedik. Fikir verebilecek olan var mı ?

Kızlar, biz hala balayına karar veremedik. Yurt içi mi yurt dışı mı... Aslında Maldivler'e gitmek istiyorduk; fakat 5 günümüz olduğu için daha uzun bir tatilde gideriz dedik. Fikir verebilecek olan var mı ?

Canım şuan yurtiçi otellerle yurt dışı tatili maddi olarak nerdeyse aynı
Burda beklentiler devreye giriyor.yeni yerler gezip görmeyi seviyorsanzı yurt dışı seçin derim ama lüks aramamak lazım tur düşünürseniz.Deniz kum güneş olsun o yorgunluğun üstüne daha da yorgunluk çekemem valtim de az derseniz yurtiçi daha mantıklı.
Biz turla yurtdışına çıkacağız ama 1 hafta dinlendikten sonra :)

Canım şuan yurtiçi otellerle yurt dışı tatili maddi olarak nerdeyse aynı
Burda beklentiler devreye giriyor.yeni yerler gezip görmeyi seviyorsanzı yurt dışı seçin derim ama lüks aramamak lazım tur düşünürseniz.Deniz kum güneş olsun o yorgunluğun üstüne daha da yorgunluk çekemem valtim de az derseniz yurtiçi daha mantıklı.
Biz turla yurtdışına çıkacağız ama 1 hafta dinlendikten sonra :)

Sözlüm su an askerde uzaktan uzaga cozmeye calisiyoruz ama olmuyor. Ben cok kararsizim. Bizim maalesef dinlenip balayina gitme gibi bir sansimiz olmayacak. Insan hepsini birarada istiyor iste, hem yeni yer gormek hem dinlenmek. Ama aglayacagim yani yakinda

daha önce duymadığım bir fikir, hepsini bir aradan çıkartmak iyi olabilir aslında, fiyat açısından da çok iyi ...
fakat bu işi yapan insan hem terzi hem kuaför unvanlarına sahip mi oluyor bu durumda ?

daha önceki yaptığı saç modellerine falan bakın, içinize sinecek gibi mi...
prova istediğinizi söyleyin,
riske atmayın...
diğer yaptıklarına bakarsanız az çok fikrini olur el becerileri konusunda.

yok canım.. yannda kuaför çalıştırıyor bir tanede.. arkaya bir kuaför masası atmış ayna malzemeler falan tek kişilik salon var gibi düşün arkada.. bir tane de kuaför.. gelinlikçi de anladığım kadarıyla yardım ediyor.. çünkü ikinci bir çırak falan görmedim..

Sözlüm su an askerde uzaktan uzaga cozmeye calisiyoruz ama olmuyor. Ben cok kararsizim. Bizim maalesef dinlenip balayina gitme gibi bir sansimiz olmayacak. Insan hepsini birarada istiyor iste, hem yeni yer gormek hem dinlenmek. Ama aglayacagim yani yakinda

eğer sadece 5 günse tabiki de yurt içi.. yol yorgunluğundan zaten 2 gün iptalsiniz gibi bir şey.. kaldı ki düğün yorgunluğu telaşı var.. en iyisi dediğiniz gibi daha uzun bir tatile saklamak yurt dışını..

Canım eğer şuraya mutlaka balayında gitmeliyim diye bi hayalin yoksa yurtiçi düşünebilirsin.Yunan adaları da hem yakın hem yurtdışı onu da düşünebilirsin:)

Biz de malesef atamalar belli olana kadar eşyalı bi evde oturacağız . Sonrasında da eşyalarımızı alıp ev tutacağız

selam Kizlar benim dügünümde 8 Agostosta:oops:
hazirliklariniz nasil gidiyor?
Gelinlikleri ne zaman aliyorsunuz veya aldiniz mi?
ben haftaya Istanbula gidiyorum almak icin cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya bulamazsam diye:KK43:

Back