- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
ben napmısım directe baskasını mı eklemısım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napmıısm benYok kiz sen degilsin o. Fotograflarina filan baktim
Yaa kalkmaz gelin masasi muhtemelen. Yine bi saat gelnlkle ttakilirim. Nyse bulcaz bi hal care.
Mahineve fiyt sordum cnm kaftan icin.asiri pahali ya. Dikisevi bile daha uygun. Ama kinadan bigun once elinde oluuor ve buna guvenemem
O tarz izmirde kiralayacagimiz yrr yokmu ya:'( bulursaniz burdan haber versenize..ben somestr tatilinde gelip dolncam..
barınak canımCanım senin düğün salonun adı neydi ? buzmavileylak etiketlemeyi unutmşm :)
Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım ?
Merhaba canım ben iyiyim sağol sen nasılsın? :)
Teşekkürler canım çok şükür iyiyim bir selam vereyim gelinciklerime dedim :)
ne kadara tuttunuz canımbarınak canım
İyi yaptın ama kimsecikler yok :)
hafta içi 3,5 hafta sonu 7 canımne kadara tuttunuz canım
ben burdayım bi yandan sipriş geçiyom bi yandan sizi takip ediyorum :)Gelirler birazdan burada olurlar
Çok güzel salon walla iyi tutmuşssnz canım :) Bizde dün mobilya baktııkk doğtaşta kaldı aklım ama 5600 koltuk takımı offfhafta içi 3,5 hafta sonu 7 canım
evet canım salon ıyı denk geldı ben cnku ıc ıce sıkısık salonları sevmıyorum kocaman cok rahat etrafı acık ferah bı salon cok şirin mbılya bakıyoruz bızde ıkea tarzını begenıyorum yarın da dgtas ıstıkbal kelebek falan gezıcez ama cok pahalı seyler alma taraftarı degılım ınsan sıkılınca degıstırmeye kıyabılmelıÇok güzel salon walla iyi tutmuşssnz canım :) Bizde dün mobilya baktııkk doğtaşta kaldı aklım ama 5600 koltuk takımı offf
bende cnm ya beklemedeyım saldırıya gecmden onceHiç kampanyalar varmı kızlar ya rastladığınız ben takip ediyorum ama pek rastlamadım.
İyi yaptın ama kimsecikler yok :)
bende cnm ya beklemedeyım saldırıya gecmden once
benım ıkeadan alcagm bı grup lıste var onları tamamlıcam once snra koleksıyondan alcaklarm var tefalden var ohooCiddi indirimler oluyor bazen takip etmek lazım işte ben pür dikkatim ama bakalım denk gelmek önemli