2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

B bmt canım yaşadıkların gerçekten çok kötü olaylarmış bazı doktorlar maalesef işi ticarete dökmüş umarım yeni tedavinden memnun kalır sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın...

esma73 canım gönlünü ferah tut allahın izniyle herşey yolunda gidecek...

MEVANURRRR canım benim ne desek boş biliyorum rabbim yüreğine ferahlık versin tez vakitte sağlıklı bir şekilde bir bebeğin olur inşallah

Pazartesi doktor kontrolüm var valla çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca...

Evet bende hep böyle şeyler okuyunca korkuyordum ve korktuğum başıma geldi inşallah sevince döner bu korkum bizim herhafta kontrole gitmemiz laxim çünkü yarın ne olcagi ni bilemezsin bende şiddetli kasık ağrıları için gittim Alice in Wonderland

Kizlar benim bugun bulantim iyiydi cok az hafiflemisti gittim disari balık yedik esimle uzun zamandir boyle istahla yememistim ama hala sabahlari safrayi cikariyorum uyanir uyanmz gun icinde de bulantiliy hafif...ozel testler istemisti doktor onlarin sonucunu bekliyorum ayin 25 i ikili test inşallah her sey yolunda gider...

İyi ki gitmişsin canım
Atlamamissin
kasık ağrısı deyince kist geldi aklıma kist olmasın o gördükleri şey kist se hiç sıkıntı yok doktorlar kısa sürede önlemini aliverir :)

Kizlar bende hastaneden geldim alerjik rinit var bende sabahtan beri hapsiriyorum Kasiklarima ağrılar girdi
aksama da oksuruge çevirdi
İlaç da kullanamadim
Hastanede serum taktılar hava verdiler
ama hala ayniyım bildiğiniz bir çözüm var mı buna

Ahh canım benim ne güzel anlatmışsin ağzına sağlık
Birde son sözünü uygulayabilsem ya etrafımdaki insanlar sinir bozucu

Korkulacak birsey olmaz insaAllah canim Rabbim yardım etsin

Hoşgeldin canım aramiza bu denemende bebişin bebislerin seninle olur insaAllah druna güvenmen ve seven çok önemli ben faydasını gördüm bu konuda darısı basina

Canim geçmiş olsun bendede alerjik rinit var kısık kısık tık şeklinde öksürük lerim 5 senedir var yaklaşık birçok Dr a gidip kortizon tedavisi aldım ama hiç biri fayda vermedi en son 5 yıl sürecek olan aşı tedavisini önerdiler kabul etmedim bu tup bebek tedavimde Dr um negatif tup bebek denemesi olanlarda kullandığı dekort isimli ilacı verdi üç ay olacak kullanıyorum çok ilginç bir şekilde benim rahatsızlığım son buldu diyebilirim ilacı bırakınca eskiye dönmem insaAllah.
Bitkisel olarak burnuma tuzlu su ile temizliyor dum rahatlatiyor
Çörek otu yağını içmek her sabah aç karnına faydali alerjik rahatsızlıklarda ama hamileyken kullanmak sakıncalı mi bilmiyorum
Yine çörek otu yağını kulak çubuğuna damlatip burun delikleri më sürüyordu, adaçayı aynı şekilde daha rahat nefes almamı sağlıyordu bunlar bende
Keçiboynuzu pekmezi de alerjik rahatsızlıklarda etkili canım sanada fayda sağlar umarim

Günaydın arkdslar bugün transferin 5ci günü ve sol kasigim dünden beri ağrıyor acaba kist olabilirmi kistten korkuyorum Ya

Günaydın arkdslar bugün transferin 5ci günü ve sol kasigim dünden beri ağrıyor acaba kist olabilirmi kistten korkuyorum Ya
Korkulacak birsey değildir umarım canım ile tedavin mi diğerlerinde kist olmuşmuydu tutunma belirtisidir insaAllah

Çok sağol canım bilgiler için internetten bakım serbest olanlari uygulayim
Dunden beri baktım hiç bişey bulamamaistim çok ıyu oldu bilgiler :)
Araştırdım bende hamilelik bazılarınınkini çoğaltır bazılarınınkini tamamen geçirir mis
Hiç olmayan bir insanda bile hamilleikte cikabilirmis
Burnumuzun genişlemesinden dolayı
Bana çoğalması vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…