-
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #11.521
Canim benim bu durumlarda diyecek söz bulamıyorum artık çok çok üzüldüm
Allahım kısa zamanda tekrar nasip etsin bebek sevincini sağlıklı bir şekilde ınsallah
Teşekkürler kızlar umarım kısa zamanda hayırlı haberle gelirim yine aranıza
Gecmis olsun umarım tez zamanda tekrar mutlu haberler alirsin saglikla...Teşekkürler cnm desteğin için, genetik analiz istedim eğer kromozomsal sorun varsa ikincidede olur diye korkuyorum iki tane koyuldu ikisidemi bozuktu biri tutmuştu tutmayanda bozuk olmalıpeki sen ikincide pgt yaptırdınmı?
12.haftadan sonra azalıyo diye biliyorum cnmKizlar düşük riski ne zaman bitiyor
Daha doğrusu bildiğim şöyle 12 haftaya kadar düşük riskinin en fazla olduğu dönem. Ama risk 20.haftaya kadar devam ediyo (bu haftalarda genelde tansiyon şeker vs sebeplerden oluyo düşükler). Ama ne yazık ki 20.haftadan sonrada erken doğum riski başlıyo. Kısacası kucağımıza alana kadar "oh" demek yok cnm :/Kizlar düşük riski ne zaman bitiyor
Canım ben de 12. haftadan sonra yani üç ayı tamamladığında bitiyor diye biliyorumKizlar düşük riski ne zaman bitiyor
Rabbim sabırlar versin cnm inşallah sağlıkla hayırlısıyla elbet bir gün bebeğin kavuşacaksın, güçlü ve sabırlı ol, hayallerini ve ümitlerini terk etme sakın Allah yar ve yardımcın olsun..Ve artık bebeğim benimle değil kurtajla yavrum u değil canımı aldılar. .Rabbim sabır ver
Asetonu hiç düşünmemiştim canım benim daha durumum belli değil tarsnferim oldu ancak bi kaç gün kaldı beklemedeyim, ama yine de doğru söylüyorsun dikkat etmekte fayda var.12.hafta altın değerinde anlaşılan ..bulantılar,düşük riski o haftadan sonra azalıyor. Rabbim o haftalara eriştirsin hayırla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.Bende 5+5 deyim, haftaya çarşamba günü kalbini dinlemeye gideceğim..zaman geçmek bilmiyor. Birde arkadaşlar özellikle ilk 3 ayda kozmetik ürünlere dikkat edin özellikle oje ve aseton konusunda.aslında ojenin bir zararı yok ama asetonla çıkartırken aseton tene değiyor ve bebeğimize olumsuz etkileri olabilir.Bence bir çok şeyi araştırıp öyle kullanalım..Elimizden geleni yapalım..Allaha emanet edelim yavrularımızı.. selamlar
Doktorum beni korkuttu dün doktora gittim utrasyon da birsey çıktı ne olduğunu bilemedi doktor kendi gittim özel doktoruma attım fotoyu normal değil dedi düşük riskin var dedi yarın gel göreyim seni dedi korktum dua edin lütfenDaha doğrusu bildiğim şöyle 12 haftaya kadar düşük riskinin en fazla olduğu dönem. Ama risk 20.haftaya kadar devam ediyo (bu haftalarda genelde tansiyon şeker vs sebeplerden oluyo düşükler). Ama ne yazık ki 20.haftadan sonrada erken doğum riski başlıyo. Kısacası kucağımıza alana kadar "oh" demek yok cnm :/
Ama biz napıyoruz dua ediyoruz (bgn cuma) rahat oluyoruz kendimizi 9ay boyunca hiç yormuyoruz hiç bişeyi kafamıza takmıyoruz
Allah yardımcın olsun canım hiç kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun, rabbim güç versin sana bağışalasın inşallahDoktorum beni korkuttu dün doktora gittim utrasyon da birsey çıktı ne olduğunu bilemedi doktor kendi gittim özel doktoruma attım fotoyu normal değil dedi düşük riskin var dedi yarın gel göreyim seni dedi korktum dua edin lütfen
Rabbim sabır versin cnm dualarim seninleVe artık bebeğim benimle değil kurtajla yavrum u değil canımı aldılar. .Rabbim sabır ver
Ne desek boş cnm biliyorum. Allah sabır versin en kısa zamanda inşallah dileğine kavuşursun.. Dualarımız seninle olucak..Ve artık bebeğim benimle değil kurtajla yavrum u değil canımı aldılar. .Rabbim sabır ver
Ne görmüş ki acaba normal olmayan? Cnm sen içini ferah tut sakın stres yapmamaya çalış yrn gider gitmezde bize haber ver inşallah hiç biley yokturDoktorum beni korkuttu dün doktora gittim utrasyon da birsey çıktı ne olduğunu bilemedi doktor kendi gittim özel doktoruma attım fotoyu normal değil dedi düşük riskin var dedi yarın gel göreyim seni dedi korktum dua edin lütfen
Allah sabır versin canımVe artık bebeğim benimle değil kurtajla yavrum u değil canımı aldılar. .Rabbim sabır ver
Maalesef risk hamileligin her döneminde var CanimDoktorum beni korkuttu dün doktora gittim utrasyon da birsey çıktı ne olduğunu bilemedi doktor kendi gittim özel doktoruma attım fotoyu normal değil dedi düşük riskin var dedi yarın gel göreyim seni dedi korktum dua edin lütfen
Daha once bir cok yerde Transfer döneminde de kimyasallar dan uzak durmak gerektiğini okumuştum canım şu an da dikkat et benceAsetonu hiç düşünmemiştim canım benim daha durumum belli değil tarsnferim oldu ancak bi kaç gün kaldı beklemedeyim, ama yine de doğru söylüyorsun dikkat etmekte fayda var.