2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1,5 yılda hızlı kilo almışsın arkadaşım.
belki hamileliğinde az alırsın.

çok haklısın. ben evime sokmazdım hiç mevsimi geçince fakat domates yiyebiliyorum diye aldım hafta sonu 2 kilo kadar .tuzlayıp yiyebiliyorum. napayım arkadaşım .
DİLEKCİM NASILSIN CNIM HAMİLELİK NASIL GİDİYO SENİ GÖRMÜŞKEN SORAYIM DEDİM:)

:))) bayağı almışın yaa,böyle başlar tüm hikayeler,çocuklarına anlatırsın artık,ben evlenirken inceciktim,sonra böyle oldum diyee:))

DİLEKCİM NASILSIN CNIM HAMİLELİK NASIL GİDİYO SENİ GÖRMÜŞKEN SORAYIM DEDİM:)
Canım t
çok haklısın. ben evime sokmazdım hiç mevsimi geçince fakat domates yiyebiliyorum diye aldım hafta sonu 2 kilo kadar .tuzlayıp yiyebiliyorum. napayım arkadaşım .
Domates de hep hormon ama,şimdiki çocuklarda neden erken yaşlarda hastalıklar başlıyor,annenin beslenme şekli de çok etkiliyor,yazık çocuğa,hormon yükleme

:))) bayağı almışın yaa,böyle başlar tüm hikayeler,çocuklarına anlatırsın artık,ben evlenirken inceciktim,sonra böyle oldum diyee:))
Aynen öyle inanmazdım eşim evleenelim sen benle biraz takil bak ne oluyor demişti ..adam haklıymış :)birde evlilik de yariyormus gerçekten :)hiic inanmazdım kilo almak için çabalayan ben artık diyet filan yaparım çocuklarıma anlatırım hehhe :)

Ben ne arttım ne azaldım,ama hamilelikte rekor kilo yapıcam gbime geliyor böylee giderse

Canım t

Domates de hep hormon ama,şimdiki çocuklarda neden erken yaşlarda hastalıklar başlıyor,annenin beslenme şekli de çok etkiliyor,yazık çocuğa,hormon yükleme
evet haklısın.
ama salçalı yemeklerden kötü oluyorum . çok dokunuyor. yemek bi şey değil de sonrası . hazımsızlık çekiyorum . midem çok yavaşladı
domates gördüm manavda . alayım dedim . belki yiyebilirim. yedim de. tuzlayınca yiyebildim.
bi yediğim şeyi birdaha yemek istemiyorum mesela. midemi kötü yapınca . bugün simit yedim kahvaltıda . ama bi daha tövbe . midem berbat. 2 soda içtim ama yanı ..

Hadiiii yaa off çok zor bi durum allah yardım etsin

sen beslenme alışkanlığını eşine göre ayarlama en iyisi :)
ben de ilk evlendiğimde 5 kilo almıştım da . sonra sıkı diyetle normale dönmüştüm.
ben kendim için bol sebze pişirirdim . çok severim sebze yemeklerini. fakat artık onları da yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…