- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.521
Maslalah canım gözünüz aydın inşallah sağlıklı ça alırsın kucağına ...Kızlar taburcuyum bugün. Embriyo oluşmuş. Kalp atmaya başlamış.Sevincimi paylaşmak îstedim.
1,5 yılda hızlı kilo almışsın arkadaşım.Ayyy ben bir buçuk yıllık evliyim 48ile evlendim şimdi 61diyooor saka gibi :) 61ile hamile kaldım ..Ben hep zayıf birisi idim şimdi normal kilo ileride kilolu olacağım galibaaa şaka gibi:)diyorum eşime balon olup ucacagim galiba hamileliğin ilerki safhasında :)
DİLEKCİM NASILSIN CNIM HAMİLELİK NASIL GİDİYO SENİ GÖRMÜŞKEN SORAYIM DEDİM:)çok haklısın. ben evime sokmazdım hiç mevsimi geçince fakat domates yiyebiliyorum diye aldım hafta sonu 2 kilo kadar .tuzlayıp yiyebiliyorum. napayım arkadaşım .
:))) bayağı almışın yaa,böyle başlar tüm hikayeler,çocuklarına anlatırsın artık,ben evlenirken inceciktim,sonra böyle oldum diyee:))Ayyy ben bir buçuk yıllık evliyim 48ile evlendim şimdi 61diyooor saka gibi :) 61ile hamile kaldım ..Ben hep zayıf birisi idim şimdi normal kilo ileride kilolu olacağım galibaaa şaka gibi:)diyorum eşime balon olup ucacagim galiba hamileliğin ilerki safhasında :)
kayserili arkadaş yapacakmış bana öğlen yupppiHimm iyidir Ya herahldde şimdi canın çok istedi alsın bence :) ya da aç hamuru bir bezi bile yeter sana hemen yapı verirsin:)
canım benim geliyorum .DİLEKCİM NASILSIN CNIM HAMİLELİK NASIL GİDİYO SENİ GÖRMÜŞKEN SORAYIM DEDİM:)
Evet çok.hızlı aldım ...inşallah almam hamilelikte fazla yani ailecek minyon tipliyiz ama artık ben degstim bilmiyorum hayırlısı ...1,5 yılda hızlı kilo almışsın arkadaşım.
belki hamileliğinde az alırsın.
hep benden çıktıkızzzzzzzzlarrrrrrr yeter bu mantıııı muhabbetiiii savaş çıkartcam
Senin doktorun 12 ocağa randevu vermişti değil mi?kayserili arkadaş yapacakmış bana öğlen yupppi
Yaaa çok iyi sevindim canım hadi kurtardin bu gun ki as ermeyi :)kayserili arkadaş yapacakmış bana öğlen yupppi
Canım tDİLEKCİM NASILSIN CNIM HAMİLELİK NASIL GİDİYO SENİ GÖRMÜŞKEN SORAYIM DEDİM:)
Domates de hep hormon ama,şimdiki çocuklarda neden erken yaşlarda hastalıklar başlıyor,annenin beslenme şekli de çok etkiliyor,yazık çocuğa,hormon yüklemeçok haklısın. ben evime sokmazdım hiç mevsimi geçince fakat domates yiyebiliyorum diye aldım hafta sonu 2 kilo kadar .tuzlayıp yiyebiliyorum. napayım arkadaşım .
Aynen öyle inanmazdım eşim evleenelim sen benle biraz takil bak ne oluyor demişti ..adam haklıymış :)birde evlilik de yariyormus gerçekten :)hiic inanmazdım kilo almak için çabalayan ben artık diyet filan yaparım çocuklarıma anlatırım hehhe :):))) bayağı almışın yaa,böyle başlar tüm hikayeler,çocuklarına anlatırsın artık,ben evlenirken inceciktim,sonra böyle oldum diyee:))
Ben ne arttım ne azaldım,ama hamilelikte rekor kilo yapıcam gbime geliyor böylee giderseAynen öyle inanmazdım eşim evleenelim sen benle biraz takil bak ne oluyor demişti ..adam haklıymış :)birde evlilik de yariyormus gerçekten :)hiic inanmazdım kilo almak için çabalayan ben artık diyet filan yaparım çocuklarıma anlatırım hehhe :)
Hehehe ah ah. Kadın. Olmak da zor :)anne olmak da ne yapalım alırız sonra veririz inşallah :)Ben ne arttım ne azaldım,ama hamilelikte rekor kilo yapıcam gbime geliyor böylee giderse
evet haklısın.Canım t
Domates de hep hormon ama,şimdiki çocuklarda neden erken yaşlarda hastalıklar başlıyor,annenin beslenme şekli de çok etkiliyor,yazık çocuğa,hormon yükleme
Hadiiii yaa off çok zor bi durum allah yardım etsinevet haklısın.
ama salçalı yemeklerden kötü oluyorum . çok dokunuyor. yemek bi şey değil de sonrası . hazımsızlık çekiyorum . midem çok yavaşladı
domates gördüm manavda . alayım dedim . belki yiyebilirim. yedim de. tuzlayınca yiyebildim.
bi yediğim şeyi birdaha yemek istemiyorum mesela. midemi kötü yapınca . bugün simit yedim kahvaltıda . ama bi daha tövbe . midem berbat. 2 soda içtim ama yanı ..
sen beslenme alışkanlığını eşine göre ayarlama en iyisi :)Aynen öyle inanmazdım eşim evleenelim sen benle biraz takil bak ne oluyor demişti ..adam haklıymış :)birde evlilik de yariyormus gerçekten :)hiic inanmazdım kilo almak için çabalayan ben artık diyet filan yaparım çocuklarıma anlatırım hehhe :)
sağol . inşallah çabuk geçer .Hadiiii yaa off çok zor bi durum allah yardım etsin
İnşallah güzel haberler alırsınız.
Seninle günümüz aynı ben de yarın gidecem duymaya kısmetse.Bugün bebişinin kalp atışını duy ve güzel haberlerle dön inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?