Yaaa artik kiyafet almasam daha iyi olacak sanirim buyuk baslara yuklenme zamani geldi chicconun hem ana kucagi hem mama sandalyesi olan bi zimbirtisi var simdiki gozdem o. kullananlarin geneli cok memnunSag ol teyzesicok bekletme bizi. ben biriktikce yuklemeye erinirim diye azken 3-5 taneyken yukluyorum
iyi günlerde kullanın canım inşallahVeee yeni cicilerimiz. Bir de casual activity rocker ev tipi ana kucagi aldik morhipo'dan.E-bebek de 189 tl'ydi gecen hafta bugun alalim dedik 220 tl olmus.Morhipo'dan aynisini indirim cekiyle birlikte 135 tl'ye aldim.
Mickey'li tulum şapka takımını nereden aldınız acaba ? Çok güzelmiş cicileri. Güle güle giysin inş. bebeğiniz :)
hepsi çok güzel ama özellikle bebek arabasına bayıldım. Markası fiyatı nedir acaba? Bir de bunların çok kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Katlanma ve araba bagajına sığmama açısından. Siz ne düşünüyorsunuz. Ama ben en çok bu modelleri beğeniyorum.
Markası jane epic matrix, indirimdeydi biz alırken 1800 e geldi. Puset aynı zamanda otokoltuğu oluyor veya arabaya puset olarakta koyabiliyorsunuz yani bizim kendi arabamıza. Bu modellerin çoğu ağır ve fazla yer kaplıyor ama bu çok pratik geldi bize. Youtube dan marka ve modrli yazıp aratırsanız tanıtım videoları var.hepsi çok güzel ama özellikle bebek arabasına bayıldım. Markası fiyatı nedir acaba? Bir de bunların çok kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Katlanma ve araba bagajına sığmama açısından. Siz ne düşünüyorsunuz. Ama ben en çok bu modelleri beğeniyorum.
Yeni doğduğu dönem uzun kollu giydirilir diyorlar, sonrasında da sonbahar gelecek zaten uzun olur.ama yazlık ince penyelerden bakmak lazım bence.Kızlar tulumları uzun kollu mu alıyorsunuz ?? Ve kundak gerekli mı sizce ?
Markası jane epic matrix, indirimdeydi biz alırken 1800 e geldi. Puset aynı zamanda otokoltuğu oluyor veya arabaya puset olarakta koyabiliyorsunuz yani bizim kendi arabamıza. Bu modellerin çoğu ağır ve fazla yer kaplıyor ama bu çok pratik geldi bize. Youtube dan marka ve modrli yazıp aratırsanız tanıtım videoları var.
ilk ayakkabımızzz
Bebek bakım çantasını nasıl bişey almayı planlıyorsunuz hanımlar?
ben kararsız kaldım..piyasada ki çantalardan alcaktım ama çevrem spor sırt çantaları daha kullanışlı dedi babada rahatça taşıyabiliyor yeri geldiğinde o yüzden arada kaldım bende
Ben de kullanımı rahat olsun diye sırt çantası şeklinde alırım diye düşünüyordum. Ama... kendi kendime 'ama'lar ediniyorum durduk yere
zaman neler getirir belli olmaz her ihtimali düşünmek lazım erken doğum ve bizim sağlık durumumuzu örneğin temel ihtiyaçları alabilir siniz en azından ilk zamanlarda ihtiyaç duyulanlarıBende ağustos annesi olacağım kızıma henüz hiç birşey almadım ilk çocuğum ne lazım onu bile bilmiyorum 7. Ayda başlarım diyordum sizleri görünce acaba dedim geç mi kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?