Aa yaptın mııı, tebrikler ve ellerine sağlık kuzucum. Yenebilir kıvamdaymış işte yakışır bence de acı ona ımmmh :)ahahahSarma demişken geçen lahana sardımm azıcık acısı olsada fena değildi ilk denemeye göre Mrs Pink
hafta sonuda annem yemek malzemelerini çıkarmış koymuş hadi pişir diyor bana bende dedim bi pazarım var ben kaçar
sonuç kedilere verilen köfteler yada keçilere verilen pilavlar
Haha asrın hatası oldu bu şimdi adını 9dan 8e nasıl indireceksin bakalımahahah yapma bunu yaresmen koz verdik eline
Bende yakışcağını düşünmüştüm azıcık elimden kaçmış yoğurtla yiyince etkilemedi amabu hafta yaprak sarma planım var ayyy kalem gibide sararım hani hiç lahana gibi löp löp olmaz
Tam da bu sebepten yapmaya cesaret edemiyorum işteaaa bak bende çok güzel yaprak sarma yaparım,o da çok nankör bir yemek yahu, kaç saat uğraş, hopp iki dakikada midede
iyi fikirrr bence :)ben güzel yemekleri fotoğraflayayım bence :) hem motive olurum belki
ahahha çantada keklikAa yaptın mııı, tebrikler ve ellerine sağlık kuzucum. Yenebilir kıvamdaymış işte yakışır bence de acı ona ımmmh :)
Yaa yaprak sarma benim de yapmam lazım ama zeytinyağlı.
Ben hep yapardım eşim de onun ailesi ve özellikle babası falan çok severlerdi. Bi görütüyodum kutuyu havada kapıyolardı resmen eşim babası ve kardeşi
Şimdi diyo ki evlendik ya çantada keklik oldum di mi sarma da yapmıyosun
Heh iyi madem. Bakalım ne diyecek doktorlarDoktora gidecekti, çıkışta da hediye bakacaktı :) Tüm gün izinlidir belki
Haha öyle dedim ben de vallahiahahha çantada keklikiviiit herşey evlenen kadar dı deseydin haftasonu yapıcam inşallah ben sende yap kuzu
ayyy evet ona bende sinir oluyorum uğras cabala iki dak löpaaa bak bende çok güzel yaprak sarma yaparım,o da çok nankör bir yemek yahu, kaç saat uğraş, hopp iki dakikada midede
yok kuzum koz değil inan ki bende mutfak işlerini severim ama giripte öyle çetrefilli yemekler çıkarmadım o potansiyel var bendedeahahah yapma bunu yaresmen koz verdik eline
inşallah iyi şeyler çıkar kuzuuuHeh iyi madem. Bakalım ne diyecek doktorlar
tamam kuzuuHaha öyle dedim ben de vallahiEvet evet haftasonu girişelim bu işte. Fotoğrafsız gelmek yok
seninki indiyse canım bu bişey değil
ayyy evet ona bende sinir oluyorum uğras cabala iki dak löpayrıca yaprak sarmada zordur bak yapıyomuşsun
yok kuzum koz değil inan ki bende mutfak işlerini severim ama giripte öyle çetrefilli yemekler çıkarmadım o potansiyel var bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?