- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bizde çok gülmüştükolursun olur annem yemek yapcağım zaman arıyo beni napıyosun diye kuzu nefisyemektarifleri diye site var ordan yardım alabilirsin geçen konuşmuştuk burdamıydın sen hatırlamadım :)
Bende güzel yemek yaparım lakin pratik değilim:) çok uyuşuğumdur
5 insan gücünde sarma saran bi teyzem var, o konuda çita çok yüksek bizde, be hep uyuşuk kalacağım sanırımpratiklik zamanla oluyor derler ama
5 insan gücünde sarma saran bi teyzem var, o konuda çita çok yüksek bizde, be hep uyuşuk kalacağım sanırım
HAhah hemen çıkara dönüştü vallateyze sana yakınsa iyi olur aslında
HAhah hemen çıkara dönüştü vallaTeyze bana çok uzak
İnkar ederim bir tek o kötü yapmış olamaz değilmiHihih ay evet bir annenin böyle birşeyi gördüğünü düşünmek isteiyorum, ne kızmalar ne tripler kimbilir.
artık hergün sorucam sana :)hadi inşallah canım ya , karnımızı doyuracak kadar öğrensem de yeterevet canım bahsetmiştiniz, bende hatta öğle arasında baktım çok yararlı bir siteye benziyor
bende soraarım ki eminim bir iki deneme sonra mükemmel yemeklerartık hergün sorucam sana :)
ahahah5 insan gücünde sarma saran bi teyzem var, o konuda çita çok yüksek bizde, be hep uyuşuk kalacağım sanırım
Bencedebende soraarım ki eminim bir iki deneme sonra mükemmel yemekler
hafta sonuda annem yemek malzemelerini çıkarmış koymuş hadi pişir diyor bana bende dedim bi pazarım var ben kaçarBencede
Aman olsun acılı da güzel olur ki, ben acı sevmem ama lahanaya da çok yakışıyorahahahSarma demişken geçen lahana sardımm azıcık acısı olsada fena değildi ilk denemeye göre Mrs Pink
Evde yap bir iki deneme kuzu kaçma sakınhafta sonuda annem yemek malzemelerini çıkarmış koymuş hadi pişir diyor bana bende dedim bi pazarım var ben kaçar
sonuç kedilere verilen köfteler yada keçilere verilen pilavlar
Bende yakışcağını düşünmüştüm azıcık elimden kaçmış yoğurtla yiyince etkilemedi amaAman olsun acılı da güzel olur ki, ben acı sevmem ama lahanaya da çok yakışıyor
Oyy burnuma nefis kokular geliyorBende yakışcağını düşünmüştüm azıcık elimden kaçmış yoğurtla yiyince etkilemedi amabu hafta yaprak sarma planım var ayyy kalem gibide sararım hani hiç lahana gibi löp löp olmaz
Düşündükçe canım çekti benimdeOyy burnuma nefis kokular geliyor
davetli miyizBende yakışcağını düşünmüştüm azıcık elimden kaçmış yoğurtla yiyince etkilemedi amabu hafta yaprak sarma planım var ayyy kalem gibide sararım hani hiç lahana gibi löp löp olmaz
Tabikiii siz yeterki gelindavetli miyiz
artık hergün sorucam sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?