2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay ben sevmiyorum galiba ya ama aşk karın doyurmuyormuş
Deme öyle benim nişanlımda çok iştahlı ay ben nasıl doyuruyum onu fil diyeti yapıyor adeta ben iş yerinde yerim akşam yemem ki daha

Pazardan yada annenin dolabından pazarda artık kalmadı tabi zamanında stok yapman lazımdı
yaprak olayını hiç sevemedim sarmasını yemesi on numara

Deme öyle benim nişanlımda çok iştahlı ay ben nasıl doyuruyum onu fil diyeti yapıyor adeta ben iş yerinde yerim akşam yemem ki daha

işte o yüzden şimdiden çalışmalara başla canım

başlarız bi yerden kuzu benim annemde onun annesi de gerçekten çok güzel yemek yapıyorlar çıta çok yüksek
arnavut börekleri çok zor aman Allahım
Arnavut böreğiii Bir kere çok canım çekmişti de işten eve gelince açayım dedim, gece 12de anca fırına verebilmiştim O da ilk ve son bi başıma börek girişimimdir.

Arnavut böreğiii Bir kere çok canım çekmişti de işten eve gelince açayım dedim, gece 12de anca fırına verebilmiştim O da ilk ve son bi başıma börek girişimimdir.
ya sadece o olsa iyi bir sürü çeşiti var peta kuruşanik vs daha adını bilmediğim bir ton börek
hayır geçende annesi yemeğe çağırdı on numara yemek yapıyor

ya sadece o olsa iyi bir sürü çeşiti var peta kuruşanik vs daha adını bilmediğim bir ton börek
hayır geçende annesi yemeğe çağırdı on numara yemek yapıyor
Amaan sanki yaptığımız yemek için evleniyorlar arkadaş, ben de isterim çok güzel yemekler olsun evde ama benden bu kadar çıkıyor yani napayım

yemesini herkes seviyo canımss ama yapan olmuyo evlenince işte mecbur sen yapıcaksın

Amaan sanki yaptığımız yemek için evleniyorlar arkadaş, ben de isterim çok güzel yemekler olsun evde ama benden bu kadar çıkıyor yani napayım
Hah yaşa sen bencede bende isterim ama çıkmıyor yani net olanla yetinsinler

yemesini herkes seviyo canımss ama yapan olmuyo evlenince işte mecbur sen yapıcaksın
doğru diyosun neyse daha var zeroglu yatışta

en azından 12 dede olsa yapmışssın o böreği girişimde bulunmayan kısım söz konusu burda
5 saat börekle mi uğraşılır ya Hele işten sonra. Boşver zaten bulunma yani girişimde, hazır yufyanın suyu mu çıkmış

Pazardan yada annenin dolabından pazarda artık kalmadı tabi zamanında stok yapman lazımdı
Haha burada benim kafama bir taş geldi ya, ben de stoklamadım ki. Pazar günü pazarda da vardı halbuki uzaktan bakup kaçmıştım. Bakalım ne olacak

Haha peki yemişmiydin pişmaesini bekleyip? Sonuç nasıl olmuştu bir de en merak ettiğim.
Ay ben de artistlik olsun diye mantı seviyosun ama hep ahzır yiyosun dur ben sana açayım da gör demiştim . HAmurla ilk mücadelemdi zaten o. Allahım kış günü soğuk terler attım. HAmuru açtım bir şekilde tamam ama şekilleri görme yani, o kadar uğraşmış olmama rağmen avucumda sıkıp bırakmışım gibi saçma sapan bi görüntü çıkmıştı. Allahım bir de pişirdim iyice çılgına döndüler
Onlara götürdüm bir de ne göreyim birsürü Kayserili teyze orada, benim mantılar eciş bücüş.O anı hatırlamak istemiyorum. O günden sonra hamura küstüm işte...

ayyyy çok güldümmm

ayyy çok güldüm pişirdikten sonra ki kısmı görmek isterdim
kayserili teyzelere nasıl mantı götürdün deseydin bu mantı değil bizim yörenin yöresel ev yemeği
adıda MANTIMSI

ayyyy çok güldümmm
Ama gülmeyin benim psikolojim çok bozulmuştu o gün.
Resmen lanetlenmiş gibi o teyzeler yengeler kalkın siz oraya gidin o gün . Kapıdan geri kaçmadığım için hala ilk günkü pişmanlığı yaşıyorum.
ayyy çok güldüm pişirdikten sonra ki kısmı görmek isterdim
kayserili teyzelere nasıl mantı götürdün deseydin bu mantı değil bizim yörenin yöresel ev yemeği
adıda MANTIMSI
Yaaa hahahah karnıma ağrı girdi yemin ederim hahahah
Ay ben bilsem onlar orda gtürürmüyüm ya, elim kırılaydı cidden
Hahah mantımsııı.. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…