• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ahahah :KK70::KK70: Sarma demişken geçen lahana sardımm azıcık acısı olsada fena değildi ilk denemeye göre Mrs Pink Mrs Pink
Aa yaptın mııı, tebrikler ve ellerine sağlık kuzucum. Yenebilir kıvamdaymış işte yakışır bence de acı ona ımmmh :)
Yaa yaprak sarma benim de yapmam lazım ama zeytinyağlı.
Ben hep yapardım eşim de onun ailesi ve özellikle babası falan çok severlerdi. Bi görütüyodum kutuyu havada kapıyolardı resmen eşim babası ve kardeşi :D :D
Şimdi diyo ki evlendik ya çantada keklik oldum di mi sarma da yapmıyosun :D

Bende yakışcağını düşünmüştüm azıcık elimden kaçmış yoğurtla yiyince etkilemedi ama :KK70: bu hafta yaprak sarma planım var ayyy kalem gibide sararım hani :21: hiç lahana gibi löp löp olmaz :KK70:

aaa bak bende çok güzel yaprak sarma yaparım,:21: o da çok nankör bir yemek yahu, kaç saat uğraş, hopp iki dakikada midede :kk77:

Aa yaptın mııı, tebrikler ve ellerine sağlık kuzucum. Yenebilir kıvamdaymış işte yakışır bence de acı ona ımmmh :)
Yaa yaprak sarma benim de yapmam lazım ama zeytinyağlı.
Ben hep yapardım eşim de onun ailesi ve özellikle babası falan çok severlerdi. Bi görütüyodum kutuyu havada kapıyolardı resmen eşim babası ve kardeşi :KK70: :KK70:
Şimdi diyo ki evlendik ya çantada keklik oldum di mi sarma da yapmıyosun :KK70:
ahahha çantada keklik :D :D iviiit herşey evlenen kadar dı deseydin :D haftasonu yapıcam inşallah ben sende yap kuzu

Back